Oplev det bedste af Florida Keys

Florida Keys er en øgruppe af over 100 små øer, der ligger i forlængelse af hinanden ud for Floridas sydspids i USA. Her kan man nyde et afslappende og solrigt ophold ved det smaragdgrønne hav. Øerne byder på fantastisk natur og et rigt dyreliv, men man kan også finde alt fra luksushoteller til campingpladser. For de mere aktive er der masser af muligheder for at windsurfe, sejle eller dykke. På de fleste af øerne finder man gode spisesteder, seværdigheder og butikker.

 

Øerne i Florida Keys

De flotte øer i Florida Keys er et populært feriested, som strækker sig over en 200 km landtange, hvor man i alt krydser 42 broer fra øen Key Largo til øen Key West. Øerne ligger mellem den mexicanske golf på den ene side og det atlantiske ocean på den anden. Florida Keys øerne tæller over 1000 kilometer kystlinje og er omgivet af smaragdgrønne farvande, der byder på fantastiske snorkelture og dykning. Florida Keys er inddelt i to hovedgrupper, Upper Keys og Lower Keys, og der er 5 hovedøer.

På øerne finder man en afslappet atmosfære med massevis af aktiviteter for hele familien.

Florida Keys er et perfekt sted for en afslappende ferie med familien eller vennerne, hvor I kan nyde det smukke landskab, de lækre strande og det unikke kulturelle udtryk.

 

 

De 7 mest populære øer i Florida Keys

Florida Keys

 

Key Largo

Key Largo er den nordligste ø i ø-gruppen og samtidig den største ø. Det er én af de 5 hovedøer og ligger således i Upper Keys. Øen er kendt for at være “verdens dykkerhovedstad”. Her findes nemlig det eneste levende koralrev ved det amerikanske fastland. Derfor er der dykning i verdensklasse netop her.

Der er mange muligheder for at nyde naturen på Key Largo. Mod vest ligger Everglades National Park, hvor du kan sejle i kajak, mens du holder øje med krokodiller og havskildpadder. Mod øst ligger John Pennekamp Coral Reef State Park, hvor du kan dykke, leje kajakker og både og vandre.

 

Key West

Key West er én af de 5 hovedøer, og det er den sydligste ø i Keys-gruppen. Den er én af de mest kendte Key-øer. Her er en afslappet atmosfære med et rigt kulturliv. Øen er bl.a. kendt for de victorianske huse i caribisk byggestil. Øern er også kendt for sine små butikker, restauranter og barer, der ligger spredt ud over hele øen. Her kan man nyde solen, livet og den fantastiske udsigt fra de mange caféer og barer.

På Key West finder man også det berømte Hemingway House Museum, hvor forfatteren boede i slutningen af 1920’erne.

 

Plantation Key

Plantation Key er et fantastisk sted at holde ferie – ikke mindst fordi der er mange spændende aktiviteter at vælge imellem. Her kan du blandt andet nyde de smukke strande, som er omgivet af det Caribiske Hav. Der er en masse gode strande, hvor du kan slappe af i solen og nyde det turkise hav. Øen byder også på en smuk natur, og du kan tage på vandreture i det smukke landskab eller tage på cykeltur langs kysten.

Derudover byder Plantation Key også på et væld af aktiviteter for hele familien. På Plantation Key finder man blandt andet den berømte historiske attraktion, Harry Truman’s Little White House. Her kan man opleve en masse interessante ting fra præsident Harry Trumans liv.

 

Florida

 

Raccoon Key

Raccoon Key er en lille ø i den sydlige del af Florida Keys. Øen er berømt for sin smukke natur og er et yndet udflugtsmål for turister. Raccoon Key er omgivet af smaragdgrønne farvande, hvor man blandt andet finde den berømte historiske attraktion, Raccoon Key Lighthouse.

Lighthouse er et imponerende bygningsværk, der blev opført i 1822. Her kan man opleve en masse interessante ting om lighthouses historie. Derudover er der flere gode strande at besøge, ligesom man kan tage på cykeltur eller vandretur i det smukke landskab.

 

Marvin Key

Marvin Key er en lille ø, der ligger cirka 15 kilometer syd for Key Largo. Øen er populær blandt dykkere, da der er mange smukke koralrev at udforske. Desuden byder øen på et idyllisk landskab med palmer, hvide sandstrande og turkisblåt vand. Marvin Key er et perfekt sted at slappe af og nyde solen og den friske havluft.

 

Florida Keys

 

Windley Key

Windley Key er en lille ø i Upper Keys-gruppen. På øen finder man blandt andet et historisk fængsel, der nu er omdannet til museum. Derudover kan man nyde den smukke natur på øen, som byder på et varieret landskab med bjerge, skove og strande.

 

Garden Key

Garden Key er en lille ø i Florida Keys, hvor man har et fantastisk syn fra toppen af øens højeste punkt. Her kan du nyde den smukke udsigt over øerne og det caribiske hav. Garden Key er ikke så populær som de andre øer i området, men det gør den kun mere charmerende.

Rejsetilbud

960_Spanien_Andalusien_Guadix
Billede fra Rejse til Sydafrika
Bamsebo Champing

I samme kategori

Magiske destinationer i London
ø-ferier
Weissenhaeuser Strand
Sejltur i Grønland

Mest læste

troldejagt i Danmark
ø-ferier
Ferie med børn
Salzburg

Forsiden netop nu

ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter
hohe salve
Havila
Danmarks bedste is

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Flyrejsen
Salzburg
obertauern
iceland-5104372_640
Japan
strandresort
Sejltur i Grønland

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)