Harzen

Oplev det bedste af Orlando: Forlystelsesparkernes paradis

Denne artikel er skrevet i samarbejde med USA Rejser

 

Orlando og Kissimmee er temaparkernes paradis i hjertet af Florida. Her træder du ind i en ny verden fyldt med underholdning og spænding. Byen er præget af tre forlystelseområder – Walt Disney World, Universal Studios og Seaworld. Derudover findes der endnu flere forlystelser langs forlystelsegaden International Drive, der forener de to førstnævnte forlystelsesparker.

Byen består af nogle af verdens største forlystelsesparker og er i sandhed et turistmekka. Her kan du slå dig løs i vilde rutsjebaner, møde Anders And og hans venner eller blive betaget af smukke delfiner og spækhuggere. Med alle disse forlystelsesparker placeret indenfor storbyens arealer, er Orlando helt sikkert værd at udforske på enhver familierejse til Florida. Hør nærmere om de mange forskellige oplevelser her:

 

Disney World Orlando

Disney World Orlando

Et must-visit på din rejse til Orlando er Walt Disney World Ressort, også kaldet Disney World, som efter sigende skulle være den bedste af Disneys 6 parker, der ligger rundt omkring i verdenen.

Disney World Orlando består af hele fire forlystelsesparker, to vandland, 27 tema-hoteller, ni ikke-disney hoteller, golfbaner, en campingplads og andre temaoplevelser, såsom det udendørs indkøbscenter Disney Springs. Parken er faktisk det mest besøgte sted i hele verdenen, hvor der i gennemsnittet kommer over 52 millioner besøgende om året.

 

Universal Studios

Universal Studios står bag film som King Kong, Jurassic Park og Harry Potter. Dette kommer klart til udtryk i deres forlystelsespark, hvor de forskellige forlystelser er bygget op om temaer fra filmene.

Her finder du både adrenalinpumpende rutsjebaner og sjove oplevelser i 3D og 4D biografer. Er du en sand filmentusiast vil du helt sikkert nyde et smut bag kulisserne i nogle af Universals mange berømte film.

 

 

Sea World

 

Orlando

 

Fra en verden af fantasidyr og fiktive karakterer, kan du bevæge dig mod en verden af fantastiske non-fiktive havdyr. Sea World er mest kendt for dine storartede shows med enorme spækhuggere, legesyge delfiner og sjove sæler og søløver.

Udover de imponerende shows kan du også opleve et væld af andre flotte dyr i Sea World. Her findes også hvaler, havskildpadder, isbjørne, papegøjer og asiatiske oddere.

Og adrenalinrusen skal du naturligvis heller ikke snydes for her! Sea World er nemlig mere end blot end dyrepark. Udover de fantastiske dyr er parken med sine rutsjebaner, sjove legeområder og karruseller yderst børnevenlig.

Hos Sea World findes der ikke længere shows hvor mennesker og dyr er sammen. Det er mere et undervisningsforløb man er i gennem og ser hvordan de redder verdens havdyr. I løbet af de sidste 50 år har alle tre SeaWorld-parker hjulpet med at redde over 27.000 dyr. Hver eneste af de 27.000 har været et dyr, der var sygt, såret, sultende og trængte til en ny chance i livet.

 

Shopping i Orlando

Trænger du til et pusterum fra de mange sjove forlystelsesparker i Orlando, kan det passende ske med en shoppetur. Orlando byder på en masse shoppemuligheder. Tag en tur gennem de mange butikker langs International Drive eller besøg et af de store shoppingcentre, fx Florida Mall.

Er du ude efter at gøre et rigtig godt kup, bør du besøge et af Orlandos outlets. Tag forbi Orlando Premium Outlets, hvor du kan spare en masse penge på kendte mærkevarer.

 

En rejse til Orlando – en ideel feriedestination for alle

En perfekt destination for hele familien

Hvert år besøger tusindvis af turister Orlando. Byen er i dag verdens største turistattraktion med gode verdensomspændende restauranter, luksus shoppingcentre, utallige hoteller, vandlande, golfbaner og ikke mindst store begivenheder.

I Orlando findes et væld af sjove muligheder for udforskning, hvilket gør byen til en ideel feriedestination for familier, par, single, eventyrlystne – ja, faktisk alle. Børnene er udover forlystelsesparkerne vilde med de mange temahoteller, mens voksne sætter pris på Disney områdets bekvemmeligheder, luksusrestauranter, luksuriøse kurbade og fredfyldte tagterasse.

På jeres rejse til Orlando kan i også tage en tur forbi de mange vandlande for at køle ned. Eller måske besøge Orlando Science Center, Orlando Fire Museum eller National Vietnam War Museum, for en dag med lidt mindre fart på. Der er noget for en hver smag og du får helt sikkert en oplevelse du aldrig glemmer!

Rejsetilbud

Himmerland
Oplev Himmerland & Limfjordens perler
Se rejsetilbud
Efterårsophold
Ischia
Rejse til Ischia
Se rejsetilbud

I samme kategori

alicante
Italien
Harzen
Oktoberfest

Mest læste

troldejagt i Danmark
alicante
Verdens mindste lande
Verdens største lande
Harzen
Harzen

Forsiden netop nu

alicante
Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Diskobugten
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Weekendophold
Hindsgavl slot

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640
porto-343487_640
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)