Som danskernes fortrukne destination, er det altid nemt at finde afgange til London. Der er dagligt ca 25 afgange direkte fra København til London. Både; SAS, British Airways, Norwegian, Easy Jet og Ryanair har daglige afgange til en af de 6 lufthavne i London

Fra Billund er der dagligt en håndfuld afgange, hvor man kan rejse med Ryanair eller British Airways. Det er også muligt flere gange ugentlig at flyve til London direkte fra Aalborg eller Aarhus.

Med alle de afgange er det også nemt at finde billetter til under kr. 200.- hvis man selvfølgelig er lidt fleksibel med rejsetidspunkter.

Rejstiden til London ligger på halvanden til to timer, afhængige hvilke afgangs- og ankomstlufthavne man vælger. Skal du booke flybilletter til London, er her 6 gode råd til hvordan du finder de billigste flybilletter på Momondo.

Lufthavne i London

De 6 lufthavne i London


London Heathrow

Den største af de 6 lufthavne i London, og klart den vi vil anbefale at flyve til, hvis muligheden er der. The Underground kører fra lufthavnene og er forbundet til hele metronettet, så man nemt og billigt kan komme fra Heathrow og alle steder hen i London.

Det er primært SAS og British Airways som flyver direkte hertil.

Gatwick Lufthavn

Gatwick ligger i den sydelige del af London og ca. en times kørsel ind til centrum. Der går både busser og tog fra Gatwick til London.

Det er prmært Easyjet og Norwegian som flyver direkte til Gatwick lufthavn

Luton Lufthavn

Luton lufthavn ligger nord for London. Der går ikke tog direkte fra Luton lufthavn. Dog kan man tage en shuttle bus fra lufthavnen til stationen, som ligger ca. 10 min væk.

Derfor anbefaler vi at man tager bussen hvis man lander i Luton. Det er primært Ryan Air som flyver direkte til Luton.

London Stansted

Ligesom Luton, er det også Ryan Air som primært benytter Standsted lufthavn. Standsted ligger også nord fra London, og ca. 50 km til Centrum.

Det er nemt både at tage bus og tog fra Standsted ind til London.

London City Airport

Denne lufthavn er den mest centrale af de 6 lufthavne i London. Der er dog ikke mange rutefly som flyver hertil pga. den er begrænset kapicitet, som gør afgiften er høj.

London Southend Lufthavn

London Southend lufthavn ligger i Essex, ca. 58 km fra London centrum. Der går op til fem tog i timenfra luftvanen ind til London.

Det er ikke muligt at flyve fra Danmark til London Southend London.

Ryan Air