Kæmpe skiområde i Østrig: 542 km pister med kun ét liftkort

Zillertal tilbyder en pisteoplevelse, der strækker sig op til 3.250 meter. Og med Zillertal Super Ski Pass kan ski- og snowboardelskere nyde et kæmpe skiområde med i alt 542 kilometers ubegrænset frihed og variation. Topmoderne bjergbaner – 180 i alt – bringer hurtigt og ubekymret gæsterne fra dalbunden helt op til 1.600 meter over havets overflade. Det er der, skiområderne begynder.  Og så er der tilmed snegaranti i Zillertal.

En skiferie i Zillertal tilbyder altså alt, hvad hjertet kan begære for skisportselskerne.

 

Tag på skisafari med superliftkort

Uanset om det er på brede carvingpister, begivenhedsrige familieruter eller lange sporty dalnedkørsler, så vil familier, eventyrlystne og livsnydere finde det helt rigtige i Zillertal. De 4 store skiområder Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch, Zillertal Arena, Mayrhofner Bergbahnen og Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000 byder altid på ideelle forhold.

 

Simpelthen vidunderlig: Fornøjelsesturen

På denne dagstur passerer du gennem 3 skiområder. Den starter i Kaltenbach i skiområdet Hochzillertal og fortsætter gennem Hochfügen til Spieljoch – og tilbage igen. Som navnet antyder, handler denne tur om nydelse. Udover sjov på pisterne, venter der fremragende mad i eksklusive gourmet- og traditionelle rustikke hytter og kølige lounger.

Tip: Har du hørt om “Obitraudi”? Og nej, det har intet at gøre med isenkræmmeren, og det handler ikke om en kvinde ved navn Traudi, men er i stedet navnet på en sort piste i Hochfügen-skiområdet. På Zillertal-dialekten betyder “Obitraudi” noget i retning af: “Kom så, vov at gå ned”!

 

 

Til fotoalbummet: Arenaturen

“Arenaturen” bliver helt sikkert et uforglemmeligt eventyr for hele familien. Der er mange sjove og actionbetonede tilbud på turen, såsom SkiMovie-ruter, Speed Check-ruter og snowparks med interaktive punkter, hvor der kan tages actionbilleder. Og højdepunktet til sidst er Østrigs længste dalløb: 10 kilometers pister på én gang ned i dalen.

Gå ikke glip af den nye Wiesenalm. Det arkitektoniske højdepunkt lige ved Zillertal Arenas dalløb byder på lækre in-house kreationer som “Wiesenfleck” og “Wiesenbier”. Dette er et stop værd, hvor du kan nyde udsigten over dalen fra den 180 graders panoramaterrasse.

 

kæmpe skiområde
Zillertal Tourismus / Tom Klocker

 

Kan du stave til en udfordring? Harakiri

Actionelskere, der leder efter udfordring og fart, vil få noget for pengene her. Når du tager mod “Harakiri”-nedfarten på Penken, vil din puls slå hurtigere: Med en stigning på 78 procent er det den stejleste pisteoplevelse i hele Østrig og derfor ikke for sarte sjæle. Dette er dog ikke den eneste rekord, du vil støde på, på denne tur: På Genießerberg Ahorn fører den største svævebane i Østrig dig ubesværet til tops på bjerget.

Forresten ligger Mayrhofner Bergbahnens dalstationer lige i byen. Her er nærmest en urban skifølelse.

 

 

Unik oplevelse: Gletsjerkredsløbet

Denne storslåede tur fører gennem Ski & Gletscherwelt Zillertal 3000 fra Penkenjoch over solbeskinnede skråninger af Rastkogel og Eggalm skiområder til Hintertux-gletsjeren. Selvom det er fantastisk, kræver denne tur god fysisk form. Vedholdende vintersportsentusiaster tilbagelægger 15.000 meter i højden og 60 kilometers downhill-løb fra blå til sort på én dag. Ét af de ubestridte højdepunkter på gletsjerbanen er det 6 kilometer lange dalløb “Schwarze Pfanne”, som fører direkte til centrum af Hintertux.

Shuttlebussen, der tager dig til Gletscherbahns dalstation, er inkluderet i superskipasset.

 

Skitracker: Registrer dine sportspræstationer fra det kæmpe skiområde

Superskipasset er ikke kun nøglen til lykke i bjergene. Det registrerer også alle højdemeter, kilometer med pister og nogle gange endda hastigheder. Aktiveringen hertil sker automatisk via liftkortets chipkort. Højdeprofilen, inklusive alle liftture, nedkørsler og erobrede højdemeter, kan meget nemt hentes frem på skiline.cc/ ved at indtaste skipasnummeret. Dette gør skisafarien til en uforglemmelig oplevelse.

 

Dette oplever du kun hér

Kan du også godt lide at køre off-pist? Zillertals alsidighed kan opfylde alle drømme: Panoramavandreture, langrendsoplevelser, sjove kælketure og behagelige vognture midt i et drømmeagtigt vinterlandskab byder på en kærkommen afveksling. Og når du vender tilbage til din bolig, sørger værterne for en venskabelig velkomst med deres tyrolske varme. Kort sagt: I Zillertal er du på besøg hos venner. Mere information om skisafarierne.

 

 

Om Zillertal

De tre tusindes dal, den evige is, de kulinariske højdepunkter og musikken.

Med typisk tyrolsk charme vil du blive budt hjertelig velkommen i hvert af de 25 Zillertal-samfund. I alt har den brede og solrige dal over 35.000 indbyggere og strækker sig over 47 kilometer. Hochfeiler er det højeste punkt i Zillertal på 3.509 meter over havets overflade. Dalen har fået sit navn fra den 56 kilometer lange Ziller-flod, hvis udspring strømmer 2.270 meter over havets overflade i Brandberg kommune.

Det flyder fra syd til nord og løber ind i kroen nær Strass i 517 meter over havets overflade. Du finder ingen store hotelkæder i Zillertal – de fleste af hotellerne er familiedrevne. Den unikke blanding af nydelse og natur har altid været en inspirationskilde – der investeres konstant i komfort og den perfekte infrastruktur. Både sommer og vinter er der utallige tilbud på bjergstier, på pisterne eller på golfbanen. Der er muligheder i Zillertal som nåle i fyrreskoven. Den næste ferie i “de utallige muligheders dal” kan bare komme an!

Rejsetilbud

hvis-vejret-er-med-os-stopper-vi-ved-det-smukke-udkigspunkt-i-san-gerado-de-dota-foto-josefine-aude-raas
Hotel Pinenhus
960_Spanien_Andalusien_Guadix

I samme kategori

Sommer i Zillertal
Efterår i Zillertal
Hohe3
Hohe Salve

Mest læste

troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)