Harzen

Leder du efter en Instagram-værdig strand? Her er de 10 bedste i Europa

At tage på ferie er fedt og det hele. Men at sørge for, at alle andre ved, at du slikker sol på en fremragende strand, er lige så vigtigt i disse dage. Og ved du hvad det betyder? Ja, det er rigtigt. Post alt om din tur på Instagram.

Men hvor skal du lede, hvis du leder efter en strand med maksimal Insta-kraft? En undersøgelse fra The Thinking Traveler har fundet ud af, hvilke europæiske strande der dukker mest op med hashtags på det sociale medie. Læs med her og find ud af, hvilke strande der er bedst egnede, til at vise frem for dine venner.

 

1. Étretat Strand – Normandiet, Frankrig

Étretat

Øverst på ranglisten kommer Étretat-stranden i Normandiet, som er kendt for sine hvide småsten, det smaragdgrønne vand, kridtklipper og en 70 meter høj spids klippe kaldet ‘Nålen’. Så vidt det angår kystlinjer, er Étretat temmelig spektakulær.

Antal opslag på Instagram: 406.321

 

2. Durdle Door Strand – Dorset, Storbritannien

Durdle Door Strand

Durdle Door strand byder på instagram-værdige udsigter over indviklede kalkstensklipper sammen med en historisk bue, der stammer mere end 10.000 år tilbage.

Antal opslag på Instagram: 265.276

 

3. La Pelosa Strand – Sardinien, Italien

At udforske Italien ved havet giver mange muligheder for at tage exceptionelle billeder. La Pelosas hvide sand og fredfyldte kystlinje er værd at tilføje til din liste over fotogene feriedestinationer.

Antal opslag på Instagram: 109.135

 

4. Torre Lapillo – Puglia, Italien

Elsket af både unge familier og pensionister – Torre Lapillo har noget af det fineste sand og de mest majestætiske udsigter, du finder i hele Europa. For dem, der ønsker at besøge denne strand, kan vi anbefale den fascinerende og stilfulde Villa Elia. Vi garanterer, at du vil forelske dig i dens autentiske puglianske atmosfære og nyde dens mange faciliteter, såsom en tennisbane, biograf og pool, når du ønsker at tage en dukkert lidt tættere på hjemmet.

Antal opslag på Instagram: 95.083

 

5. Navagio Strand (Skibbrudsstranden) – Zakynthos, Grækenland

Skibbrudsstranden

Beliggende i en af ​​de største vidder i Poipu-området, er det umuligt ikke at tage billeder på denne fire årtier gamle skibbrudskirkegård, som kun er tilgængelig ad søvejen. Stranden har også en nem gåtur til et udvalg af andre strande og taverner, inspirerende moderne design og fortryllende havudsigt, der helt sikkert vil sætte dig i den perfekte ferietankegang.

Antal opslag på Instagram: 80.824

 

 

6. Cala Luna – Sardinien, Italien

Cala Luna er måske en af ​​de mindre strande på vores liste, men den byder på fortryllende havliv sammen med historiske grotter.

Antal opslag på Instagram: 75.012

 

7. Punta Prosciutto – Salento, Italien

Punta Prosciutto er kendt for at være det ideelle sted at være på en af ​​Italiens karakteristiske fortryllende solskinsdage. Ikke nok med det, så er det inden for rækkevidde af nogle smukke luksusvillaer i Puglia, inklusiv den luksuriøse, rummelige og moderne Masseria Le Querce, en traditionel masseria med fantastiske murede haver og betagende interiør.

Antal opslag på Instagram: 74.102

 

8. La Concha Strand – San Sebastián, Spanien

La Concha Strand

Denne forbløffende formede strand i San Sebastián giver et yderst Instagrammabelt øjeblik, især når dens uberørte sandkyst er i fuldt udsyn.

Antal opslag på Instagram: 72.114

 

9. Playa de Muro Strand – Mallorca, Spanien

En vidtspændende strand i kun kort afstand fra Palma de Mallorca Lufthavn. Det perfekte sted at indtage Mallorca i al sin majestætiske pragt. Den fabelagtig moderne Mal Pas er en dejlig base for alle, der ønsker at nyde magiske mallorcanske dage fyldt med sol, sand og surf, da det er inden for rækkevidde af et udvalg af strande. Ikke nok med det, har det en fantastisk beliggenhed ved havet og faciliteter, der inkluderer en pool, fitnesscenter og sauna.

Antal opslag på Instagram: 70.831

 

10. Porto Katsiki Strand – Lefkada, Grækenland

Porto Katsiki Strand

Fantastiske Instagram-billeder venter på enhver, der nyder en villaferie nær dette stykke paradis med en betagende udsigt over de 80 stejle trin, der fører ned til dens sandede kyster. Porto Katsiki Strand ligger kun fem minutter væk fra en af ​​vores yndlingsvillaer på øen, den ekstraordinært panoramiske klippetop Noiya. Det er designet af en arkitekt og byder på en uforglemmelig solnedgang og havudsigt, samt flere swimmingpools, en basketballbane og en kok.

Antal opslag på Instagram: 55.496

USA

Rejsetilbud

Langtidsrejse til Algarvekysten
Langtidsrejse til Algarvekysten
Se rejsetilbud
Rejse til Nordgrækenland
Eventyrrejse til Nordgrækenland
Se rejsetilbud
Rejsetilbud Island
Rejsetilbud til Island
Se rejsetilbud

I samme kategori

Italien
Thailand øer
Skaermbillede-2022-09-08-kl.-17.31
rooftop-barer

Mest læste

troldejagt i Danmark
alicante
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

alicante
Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Diskobugten
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Weekendophold
Hindsgavl slot

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
USA

Rejsetilbud

Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640
porto-343487_640
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)