Top 4: Bedste spaophold i Danmark

Hvert år afholdes prisuddelingsshowet Danish Beauty Award. Det er en pris, der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønhedsprodukter i 35 forskellige kategorier. Prisen for Årets Spa er tidligere blevet uddelt som en del af showet, og i denne kategori er de absolut bedste spaophold i Danmark.

Vi giver dig her de 4 nominerede – og vinderen – til titlen som Årets Spa 2023, så du kan blive inspireret til dit næste spaophold i Danmark med kæresten eller veninden! 

 

Hotel Vejlefjord – Vinderen af bedste spaophold i Danmark

Spaophold

Hotel Vejlefjord ligger i smukke og naturskønne omgivelser ved vandet i Stouby nær Juelsminde og var blandt de nominerede som Årets Spa i både 2019, 2020 og 2022. 2023 er året hvor de indtager førstepladsen!

Wellness i De Termiske Bade hos Vejlefjord byder på forskellige sanseoplevelser med store flader af natursten, der former bassinerne, hulerne og gangene. Start din selvforkælelse i Panorma-badet, hvor vandet er ca. 32 grader varmt, så du bliver varmet godt op og føler dig helt afslappet.

Nyd udsigten til parken gennem panoramavinduerne eller slap af i bassinets små huler. Prøv også Aromabadet i en lille hule, hvor vandet er tilsat dufte og Lys-badet, hvor lys fra bassinets bund reflekteres i vandet i alle regnbuens farver. Begiv dig videre til både Lyd-badet, Ild-badet, Is-badet og sansebruserne Sommerregn og Mammut-bruserne, hvor der er endnu flere sanselige oplevelser. Når du er færdig med at være i vandet, kan du gå i både Skovsauna, Dampbadet og Aromasauna.

Hos Thalasso Spa kan du hoppe i det 34 grader varme Saltbad med 8 % salt, restituere i Saltsaunaen og nyde den friske luft fra fjorden under den udendørs bruser.

Når du har booket en spaoplevelse hos Hotel Vejlefjord, har du adgang til både De Termiske Bad og Thalasso Spa, der er forbundet med en gangbro. Der er frisk frugt med i prisen, samt vand og kaffe/te ad libitum.

Der er desuden flere spa-arrangementer og ophold. Ofte finder du en billigere pris, når du vælger at placere opholdet i hverdagene.

Læs mere om et ophold til Hotel Vejlefjord her.

 

 

Kurbad Fjordgaarden på Hotel Fjordgaarden

Spaophold

Kurbad Fjordgaarden ved Ringkøbing Fjord løb sidste år med prisen for Årets Spa ved Danish Beauty Awards og var igen i år nomineret. Det kommer næppe som nogen overraskelse, da der her tilbydes en enestående spaoplevelse, hvor ro, nærvær og mental wellness er i højsædet. Her er anvendt materialer fra naturen og der er ingen tvivl om, at man her vil opleve velvære i absolut topklasse, samt få et afbræk fra hverdagen, ved at slappe af midt i den vestjyske natur.

På Hotel Fjordgaarden har du adgang til:

 • Morgen-, frokost- og aftenbuffet
 • Udendørs fjordbassin
 • Fire saunaer
 • Tre skønne bassiner
 • Dampbad
 • Kurbadssuiten, som er et særligt rum kun til jer
 • Og meget mere…

Prisen for dagsspa er (frem til d. 30/6-2022):

Søndag-torsdag kl. 09:00-20:00: 550 kr.

Fredag-lørdag kl. 09:00-20:00: 770 kr

Desuden er det også muligt blot at købe en morgenstund, en eftermiddag eller en aften i kurbadet.

Læs mere her.

 

 

Marienlyst Strandspa 

Marienlyst strandspa

Også Marienlyst Strandspa, som ligger lige på kanten til Øresund, var kandidat til Årets Spa ved Danish Beauty Awards 2023. Her bydes du velkommen i et univers af forkælelse, afslapning og helse for sjælen! Læn dig tilbage og nyd den smukkeste panoramaudsigt over Øresund, mens hele din krop lader sig omfavne af varmen fra den fantastiske infinitypool.

Mærk, hvordan du bliver forenet med din krop, når dampen fra dampbadene udrenser og healer. Her inviteres du til at gå på opdagelse udenfor såvel som indenfor. Til at blive i et med naturen og til at få stimuleret alle dine sanser, mens du forkæles med en unik spaoplevelse.

På Marienlyst Strandhotel kan du booke en række forskellige oplevelser og behandlinger gennem deres online bookingsystem. Priserne varierer alt efter oplevelse og behandling, men der er noget for enhver smag og pengepung. Her er et udpluk af nogle af oplevelserne og deres ca. priser:

 • Saunagus ritual: 249 kr.
 • Dagsadgang til spa: 350 kr.
 • Spabehandling – 45 minutters massage: 795 kr.
 • Middag i hotellets restaurant med udsigt til Øresund: Pris varierer efter menu.
 • Roomservice med mulighed for morgenmad på sengen: Pris varierer efter menu.

Der er også mulighed for at booke overnatning på hotellet og tilkøbe forskellige pakker med fx spa-behandlinger og middage inkluderet. Priserne på disse pakker afhænger af sæson og tilgængelighed.

Find din foretrukne wellness oplevelse her.

 

 

AIRE – Ancient Baths Copenhagen

 

Spaophold

Den sidste kandidat til Årets Spa ved Danish Beauty Awards 2023 var wellness-oasen AIRE midt i København. AIRE er templer dedikeret til afslapning af krop og sjæl. Et sted hvor tiden ikke eksisterer, og hvor sanserne udfordres. Inspireret af de antikke traditioner fra romerne og grækerne finder AIRE-oplevelsen altid sted i restaurerede historiske bygninger i hjertet af storbyer. 

AIRE-oplevelsen har vand som hovedelement. De 8 unikke termiske bade og eksklusive behandlinger skaber en helt særlig og magisk atmosfære.

De forskellige oplevelser, der tilbydes hos AIRE Ancient Baths Copenhagen, inkluderer “Most Loved Experiences”, “Couples Experiences”, “Ancient Experiences”, “Renewing Experiences”, “Indulgent Experiences”, “Signature Experiences” og “Wedding Specials”. Priserne varierer afhængigt af oplevelsen og varigheden af besøget.

To af gæsternes favorit “experiences” er bl.a:

 • Ancient Relaxing Massage 60´

En afslapningsrejse i en historisk bygning med stearinlys, der består af en tur i dit eget tempo gennem flere bade med forskellige temperaturer. Oplevelsen omfatter en 60 minutters afslappende massage. Prisen for denne oplevelse er 1410 kr.

 • Escape Together 60´

En 60 minutters afslappende helkropsmassage og en afslapningsrejse for to personer, der består af en tur i dit eget tempo gennem bade med forskellige temperaturer og cava eller juice. Prisen for denne oplevelser 3000 kr.

Læs mere om AIRE oplevelsen her.

Rejsetilbud

Blomster i Japan
Rejse til Jordan
Fjordgaard sommerophold

I samme kategori

****Strandhotel
strandresort
Danmark
Nyt i Gøtenborg

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)