Hvert år afholdes prisuddelingsshowet Danish Beauty Award, og d. 13. april 2019 blev det afholdt for 13. gang. Danish Beauty Award er en pris, der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønhedsprodukter i ca. 30 forskellige kategorier. Her blev også Bedste spaophold i Danmark kåret.

Til Danish Beauty Award uddeles nemlig prisen for Årets Spa. I denne kategori finder du altså de absolut bedste spahoteller i Danmark.

Find inspiration til dit næste spaophold i Danmark med kæresten eller veninden, og se hvad det egentlig koster at forkæle dig selv med et spaophold i verdensklasse!

Marienlyst Strandspa – Vinderen af bedste spaophold i Danmark


Hvorfor Marienlyst Strandspa løber med prisen som Årets Spa 2019 forstår man godt. Her venter dig en enestående spa, hvor ude og inde og krop og sjæl smelter sammen til en helt særlig oplevelse. Det fortæller Spachef Gita Grauslund.

Du kan tage på både Dagsspa og Spaophold, og selve spaområdet er indrettet i flere niveauer med panoramaudsigt over Kronborg Slot og Øresund.

Som spagæst Danmarks bedste spaophold, har du adgang til:

  • Spacafé og shop                                                                                                
  • Saltterapi med forfriskende saltluft                                                                                                          
  • Pejsestuen med bløde spasenge.                                                               
  • Kraxenofen stole der giver en mild dampvarmebehandling.
  • Opvarmede bassiner både inde og ude (nogle også med boblende vand).
  • 2 Strandsaunaer med saunagus (der ligger direkte på stranden)
  • Badestue hvor du kan give dig selv en kropsscrub med den hjemmelavede saltscrubblanding og gå i dampbadet.
  • Panoramasauna der kun er 60 grader varm.


Der er fri adgang til motions- og yogafaciliteter for alle gæster. Derudover tilbyder Marienlyst Strandspa desuden 10 specialudviklede spabehandlinger mod betaling.

Normalprisen for Dagsspa er 550 kr. pr. person.

Prisen for spaophold for 2 personer starter ved 2445 kr. Dette inkluderer bl.a. overnatning, spa, 3-retters menu og morgenbuffet.

Hotel Vejlefjord

Spaophold i Danmark – Hotel Vejlefjord


Hotel Vejlefjord ligger i smukke og naturskønne omgivelser ved vandet i Stouby nær Juelsminde og var blandt de nominerede som Årets Spa 2019.

Wellness i De Termiske Bade hos Vejlefjord byder på forskellige sanseoplevelser med store flader af natursten, der former bassinerne, hulerne og gangene. Start din selvforkælelse i Panorma-badet, hvor vandet er ca. 32 grader varmt, så du bliver varmet godt op og føler dig helt afslappet.

Nyd udsigten til parken gennem panoramavinduerne eller slap af i bassinets små huler. Prøv også Aromabadet i en lille hule, hvor vandet er tilsat dufte og Lys-badet, hvor lys fra bassinets bund reflekteres i vandet i alle regnbuens farver. Begiv dig videre til både Lyd-badet, Ild-badet, Is-badet og sansebruserne Sommerregn og Mammut-bruserne, hvor der er endnu flere sanselige oplevelser. Når du er færdig med at være i vandet, kan du gå i både Skovsauna, Dampbadet og Aromasauna.

Hos Thalasso Spa kan du hoppe i det 34 grader varme Saltbad med 8 % salt, restituere i Saltsaunaen og nyde den friske luft fra fjorden under den udendørs bruser.

Spaoplevelse


Når du har booket en spaoplevelse hos Hotel Vejlefjord, har du adgang til både De Termiske Bad og Thalasso Spa, der er forbundet med en gangbro. Der er frisk frugt med i prisen, samt vand og kaffe/te ad libitum. Lån af håndklæde, slippers og badekåbe er også inkluderet. Prisen for adgang er 445 kr. mandag til torsdag og 570 kr. fredag til søndag samt på helligdage.

Der er desuden flere Spa-arrangementer, fx AftenSpa Deluxe tirsdag og onsdag (725 kr.), De-stress Spa torsdag (685 kr.), MidnatsSpa fredag lige uger (685 kr.) og KæresteSpa fredag ulige uger (685 kr).

Et priseksempel på spaophold for 2 personer fra tirsdag til onsdag d. 11-12. juni 2019 er 2900 kr. Det er dét ophold, der på hjemmesiden hedder ”Ferietilbud”, når du søger efter ledige ophold.

Ofte finder du en billigere pris, når du vælger at placere opholdet i hverdagene. Dette ophold inkluderer, ud over spa og overnatning, også 3-retters menu og morgenbuffet.

Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg


Kurhotel Skodsborg var også nomineret til prisen som Årets Spa 2019. Med sin naturskønne placering lige ved vandet og den åbne, højloftede arkitekttegnede spa, var Kurhotel Skodsborg en værdi kandidat til prisen, som året spaophold i Danmark.

I spaen kan du nyde deres Nordic Bathing Rituals med bl.a. sauna, åndedrætsøvelser i saltgrotten, massage i det 100 m2 store bassin med flere hydrojets og Hot & Cold-brusebad. Der er også både dampbad, scrub, 21 meters svømmebassin samt udendørs jacuzzi og koldtvandskar – og så kan du selvfølgelig tilkøbe en masse fantastiske spabehandlinger, manicure, pedicure og massage.

I den tilhørende fitnessafdeling kan du selvtræne, deltage i holdtræninger eller booke et forløb med en personlig træner. Et priseksempel på et spaophold for 2 personer fra lørdag d. 15. til søndag d. 16. juni 2019 er 1900 kr. Dette inkluderer adgang til Spa & Fitness, én overnatning i dobbeltværelse og morgenmadsbuffet (samt parkering og Wi-Fi).

Spaophold i Danmark

Nordic Spa v. Himmerland Golf & Spa Resort


Med i opløbet var også denne skønne spa i Nordjylland. Her tilbydes et væld af lækre spabehandlinger og massage.  

Nordic Spa tilbyder bl.a. et lækkert og afslappende luksus-wellnessophold med én overnatning for 2 personer fra 1845 kr. pr. person. Opholdet inkluderer 2 entréer til Nordic Spa, 1 spabehandling, inkl. en lille gave, 5-retters menu, overnatning, morgenbuffet samt fri adgang til badeland og fitnesscenter.

Du kan også snuppe den mere prisvenlige udgave med én entre til Nordic Spa, én overnatning, morgenbuffet og fri adgang til nadeland og fitness, hvor prisen starter ved 795 kr. pr. person.

På hjemmesiden kan du desuden finde andre gode tilbud, fx Hverdagsspa, hvor der i hverdagene er særlige rabatter. En ganske almindelig entrépris for en dagsgæst til Nordic Spa (samt badeland og fitness), mandag til torsdag er som standard 275 kr. pr. person. Fredag til søndag og på helligdage er prisen 375 kr. pr. person.

Spaophold i Danmark

Spaophold på Nimb Wellness


I hjertet af København finder du det luksuriøse Nimb Hotel. Her er skabt de absolut helt rigtige rammer for selvforkælelse! I det 300 m3 store Nimb Wellness er der afslapningslounge, marokkansk hamam samt fantastiske velvære- og skønhedsbehandlinger. Der er selvfølgelig også fitnessafdeling.

Der tilbydes flere forskellige wellnesspakker, fx ”Hamam, Massage & Afternoon Tea”, der er en forkælelsesdag, der inkluderer massage, hamam, afternoon tea i baren og champagne foran pejsen. Pris: 1600 kr. pr. person.

Prisen for overnatning på hotellet er høj! Så vi anbefaler, at din spaoplevelse hos Nimb Wellness begrænser sig til en dagsudflugt for ikke at ruinere dig fuldstændigt. Men så får du også lov at snuse til det ypperste indenfor danske spahoteller!

Besøger du Nimb Wellness, kan du her læse mere om hvad du skal opleve i København.

Spaophold i Danmark