Top 3: Bedste spaophold i Danmark

Hvert år afholdes prisuddelingsshowet Danish Beauty Award. Det er en pris, der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønhedsprodukter i 35 forskellige kategorier. Prisen for Årets Spa er tidligere blevet uddelt som en del af showet, og i denne kategori er de absolut bedste spaophold i Danmark.

Vi giver dig her de 3 nominerede – og vinderen – til titlen som Årets Spa 2022, så du kan blive inspireret til dit næste spaophold i Danmark med kæresten eller veninden! 

 

Kurbad Fjordgaarden på Hotel Fjordgaarden – Vinderen af bedste spaophold i Danmark

Spaophold

Kurbad Fjordgaarden ved Ringkøbing Fjord løb med prisen for Årets Spa ved Danish Beauty Awards 2022. Det kommer næppe som nogen overraskelse, da der her tilbydes en enestående spaoplevelse, hvor ro, nærvær og mental wellness er i højsædet. Her er anvendt materialer fra naturen og der er ingen tvivl om, at man her vil opleve velvære i absolut topklasse, samt få et afbræk fra hverdagen, ved at slappe af midt i den vestjyske natur.

 

På Danmarks bedste spaophold, har du adgang til:

  • Morgen-, frokost- og aftenbuffet
  • Udendørs fjordbassin
  • Fire saunaer
  • Tre skønne bassiner
  • Dampbad
  • Kurbadssuiten, som er et særligt rum kun til jer
  • Og meget mere…

Prisen for dagsspa er (frem til d. 30/6-2022):

Søndag-torsdag kl. 07:00-22:00: 400 kr. (500 kr. pr. person efter 30/6-2022).

Fredag-lørdag kl. 07:00-22:00: 560 kr. (700 kr. pr. person efter 30/6-2022).

Desuden er det også muligt blot at købe en morgenstund, en eftermiddag eller en aften i kurbadet.

Læs mere her.

 

 

Hotel Vejlefjord

Spaophold

Hotel Vejlefjord ligger i smukke og naturskønne omgivelser ved vandet i Stouby nær Juelsminde og var blandt de nominerede som Årets Spa i både 2019, 2020 og 2022.

Wellness i De Termiske Bade hos Vejlefjord byder på forskellige sanseoplevelser med store flader af natursten, der former bassinerne, hulerne og gangene. Start din selvforkælelse i Panorma-badet, hvor vandet er ca. 32 grader varmt, så du bliver varmet godt op og føler dig helt afslappet.

Nyd udsigten til parken gennem panoramavinduerne eller slap af i bassinets små huler. Prøv også Aromabadet i en lille hule, hvor vandet er tilsat dufte og Lys-badet, hvor lys fra bassinets bund reflekteres i vandet i alle regnbuens farver. Begiv dig videre til både Lyd-badet, Ild-badet, Is-badet og sansebruserne Sommerregn og Mammut-bruserne, hvor der er endnu flere sanselige oplevelser. Når du er færdig med at være i vandet, kan du gå i både Skovsauna, Dampbadet og Aromasauna.

Hos Thalasso Spa kan du hoppe i det 34 grader varme Saltbad med 8 % salt, restituere i Saltsaunaen og nyde den friske luft fra fjorden under den udendørs bruser.

Når du har booket en spaoplevelse hos Hotel Vejlefjord, har du adgang til både De Termiske Bad og Thalasso Spa, der er forbundet med en gangbro. Der er frisk frugt med i prisen, samt vand og kaffe/te ad libitum.

Der er desuden flere spa-arrangementer og ophold. Ofte finder du en billigere pris, når du vælger at placere opholdet i hverdagene.

Læs mere om et ophold til Hotel Vejlefjord her.

 

 

Scandic CPH Strandpark 

Spaophold i Danmark
Spaophold på Scandic CPH Strandpark.

Også spaen på Scandic CPH Strandpark, som ligger ud til Øresund på Amager, var kandidat til Årets Spa ved Danish Beauty Awards 2022. Her tilbydes en afslappet atmosfære, hvor man kan helt op. Både pool, finsk sauna, dampbad, stenbad, snebad, bucket shower og fitnesslokale er til at finde på dette spasted.

Det er muligt at købe dagsadgang, som giver adgang til ovennævnte (og mange flere) faciliteter i 3 timer. Her er prisen 295 kr. pr. person fra mandag til torsdag, og 395 kr. pr. person fra fredag til søndag. Inkluderet i dette er håndklæde, badekåbe, slippers og skabsleje, samt adgang til pool og termisk område. Behandlinger skal tilkøbes ved siden af.

Derudover kan man også booke en af stedets wellness-pakker.

Den store wellnessoplevelse byder på overnatning for 2 personer i et dobbeltværelse, et glas bobler, 3-retters middag, én drink i baren, morgenbuffet, samt adgang til wellness-området i 3 timer.

Den lille wellnessoplevelse giver en overnatning for 2 personer, morgenbuffet og adgang til wellness-området i 3 timer.

Find din wellness-pakke her.

 

Rejsetilbud

Lifeguard hut in South Beach, Miami
Langhoff & Juul
Gastronomisk ophold på Langhoff & Juul Boutique Hotel
Se rejsetilbud
Rejse til Vietnam
Skøn rejse til Vietnam
Se rejsetilbud

I samme kategori

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
troldejagt i Danmark
alene

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)