10 (u)hyggelige Halloweenoplevelser i Danmark

Ser du frem til Halloween, og glæder du dig til at pynte op med skræmmende græskar, spøgelser og monstre?

Vi giver dig her inspiration til, hvordan du kan få ægte uhygge, overtro, forfølgelse og halloweenoplevelser ind under huden. Få bl.a. gode tips til heksemuseer, uhyggelige forlystelsesparker og slotte med spøgelser.

 

Halloween på Bakken

Halloween på Bakken
Billede: Bakken’s hjemmeside

 

Smut en tur til Bakken og oplev parken klædt i efterårets gyldne farver. Glæd jer til ansigtsmaling, halmballelabyrint, underholdning med Onkel Reje. Men sidst men ikke mindst Bakkens helt nye Halloween område, der åbner i efterårsferien 2022.

Glæd dig til at blive skræmt fra vid og sans i verdens ældste forlystelsespark!

 

Halloweenoplevelser på Heksemuseum i Ribe

Måske du kender heksen Maren Spliids? Hun kommer fra Ribe og blev brændt på bål i 1641. Du kan få flere informationer om Maren på det nyåbnede heksemuseum i Ribe. Her emmer af forfølgelse og overtro, og du vil undervejs lære, at folk i sin tid troede, at djævelen spillede en betydning.

 

Cisternerne på Frederiksberg

Selvom Frederiksberg cisterner har mere end 150 års historie, blev stedet først åbnet for den offentlige befolkning for et par år siden. Cisternerne rummede en gang 16 mio. liter drikkevand. I dag fungerer stedet som event for kunstudstillinger. Her kan du være sikker på at få en underjordisk oplevelse, der minder dig om en kold og fugtig verden.

 

 

Halloweenoplevelser i Tivoli

Halloween oplevelser

Tivoli byder på lidt at hvert året rundt. Som traditionen tro, bliver der pyntet op til Halloween i oktober og november med efterårsdekorationer og massevis af græskar. Tager du en tur i Tivoli med familien i løbet af disse måneder, kan du blive mødt af monstre, spøgelser og zombier, der vandrer gennem forlystelsesparken.

Du kan under Halloween opleve Danmarks største horrorforlystelse, når Tivoli slår dørene op til 1.500 kvm. rendyrket rædsel. I Cirkus Dystopia kan du komme med på en mørk rejse bag det blodige forhæng, hvor dygtige og skræmmende skuespillere er klar til at give dig dit livs gys.

Alt kan ske i Cirkus DYSTOPIA, hvor du blandt andet opleve de to uhyggelige haunts: Rædselskabinettet og Freakshow! De to haunts kan opleves hver for sig og har to forskellige skræmme-niveauer.

Man kan købe adgang kun til denne specielle Halloweenoplevelse, eller man kan købe en kombineret billet med adgang til både Tivoli Friheden og Cirkus DYSPOPIA.

 

Samsø Labyrinten – Verdens største labyrint

Ikke nok med at det er Danmarks største labyrint, så er det også verdens største labyrint, du kan finde på Samsø. Labyrinten er godkendt af Guinness World Records og rummer, hvad der svarer til 12 fodboldbaner. Som det nu er med labyrinter, kan du her finde et væld at blindgyder, hvis du giver dig i kast med at finde vejen ud af labyrinten. Derudover byder den også på uhygge blandt de mange træer.

 

Uhyggelige Halloweenoplevesler: Dragsholm Slot

Slottet har en historie, der daterer 800 år tilbage. Tidligere fungerede slottet som et fængsel for adelige fanger og er derfor hjemsøgt den dag i dag. Slottet huser massevis af spøgelser. Og hvis du vil på spøgelsesjagt, kan du få en rundvisning på slottet, når mørket melder sin ankomst.

 

 

 

Medicinsk Museion i København

I København finder du udstillinger på Medicinsk Museion, der omhandler kroppen. På museet kan du finde genstande tilbage fra 1600-tallet, som var en tid, hvor bedøvelse ikke fandtes. Derudover kan du gå på opdagelse i organer fra mennesker, fostre og instrumenter, som man tidligere brugte til medicinske indgreb. Det er ikke for sarte sjæle – så er du advaret!

 

Halloween Cirkus

Halloween Cirkus

I år får Halloween Cirkus første gang premiere på Bellahøj Cirkusplads! Szhirley, Clemens og Patrick Spiegelberg er i front for forestillingen sammen med verdens skrækkeligste cirkusartister. Clemens er forfatter og iscenesætter og Patrick Spiegelberg, der har skabt halloweenmonstre for Tivoli og Halloweensuccesen Horror Drive Thru, sørger for at det bliver en uhyggelig flot oplevelse.

 

 

Naturlejren Auderød – én af de Halloweenoplevelser du ikke vil glemme

Har du set den danske serie The Rain, så har du helt sikkert før set Naturlejren Auderød, hvor serien bl.a. er optaget. Det er en tidligere træningslejr for forsvaret. I dag fungerer stedet som en seværdighed, hvor du kan besøge kasernen og opleve et skrækscenarie med gys og uhygge.

 

Den forladte Fun Park Fyn – en uhyggelig oplevelse

Fun Park Fyn var tidligere en velfungerende forlystelsespark for de barnlige sjæle med karruseller, vandrutsjebaner, el-biler m.m. Parken blev opkøbt i 2008 med visionen om at forvandle stedet til en park om H.C. Andersen. I dag er forlystelsesparken et forladt og øde sted, der ligner en scene, der er taget direkte ud fra en gyserfilm.

Rejsetilbud

I samme kategori

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)