Glamping – Luksusoplevelse i naturen

Glamping er en sammentrækning af ordene ”glamour” og ”camping”, og det dækker over en luksuriøs form for camping. Tanken bag Glamping er at gøre naturen komfortabelt tilgængelig og samtidig at kunne få en storslået, anderledes og unik naturoplevelse – også hvis man ikke er til traditionel camping.

Der er ingen fugtige soveposer, halvflade luftmadrasser eller regn, som drypper ind. Her får man dén luksus, som man kender fra de lækre hoteller – bare ude i naturen.

Forestil dig et telt, der er indrettet og dekoreret med alt lige fra blomsterbuketter og lyskæder til sofaborde og lænestole som i et rigtigt hjem. Dét er tankerne bag Glamping.

Læs her om 10 unikke oplevelser i Danmark

Glamping

Flere variationer af Glamping

Glamping findes i flere variationer. Du kan fx vælge at rejse ud i verden og få en anderledes og unik rejseoplevelse. Du kan nemlig finde en masse kreative og skøre Glampingmuligheder, der er et sjovt alternativ til de mere klassiske hoteller, og så ligger de ofte i helt fantastiske omgivelser.

Det er ikke svært at finde disse forskellige kreative Glampingoplevelser. Prøv fx at søge på Airbnb.

Der er også den mere private version, hvor du køber dit eget telt! Teltet kan du indrette, præcist som du vil. Fordelen ved denne version er, at du kan føle dig hjemme ved at fylde dit telt med dine egne ting: Møbler, du ikke bruger, nipsting, lækre plejeprodukter og hvad end du har lyst til.

Derved kan du skabe et lille privat feriested uden at skulle for langt væk hjemmefra.

Men husk lige at finde et sted at stille teltet, før du køber det!

Til sidst er der den lette version, hvor du tager på telttur i Danmark.

Der er nemlig masser af campingpladser, der tilbyder Glampingophold her i Danmark. Vi har fundet de 4 bedste steder til dig.


Glamping

Camp Adventure (Sydsjælland)

Hos Camp Adventure Glamping kan man overnatte i et telt med udsigt til en smuk skrænt og en sø, gå en tur i det præmierede Skovtårn og udforske skovene rundt om Camp Adventure.

Stedet byder på både natur og komfort på samme tid i et isoleret telt med frit udsyn til himlen fra tagets glaskuppel. Alle telte har 2 sengepladser med mulighed for en ekstra opredning (nogle telte har derudover et anneks med flere sovepladser). Teltet har et mindre køkken og spiseplads, private bade- og toiletforhold samt privat terrasse – det hele med smuk udsigt.

Teltene er forskelligt indrettede og møblerne er primært af genbrugstræ. Indretningen og detaljerne sender en hilsen til den industrielle danske designhistorie, der har været kendetegnet for Sydsjælland med f.eks. Holmegaard, Kähler og Jens Harald Quistgaard.

 

Thorséng Nature Resort

På Thorséng Nature Resort har I mulighed for at overnatte midt i naturen, men i en komfortabel seng i et Luxury Suites glampingtelt. Glampingteltet er udstyret med senge, puder og linned, samt rensdyrskind og vintersoveposer i vintermånederne, så du kan holde varmen hele året.

Hele opholdet er all-inclusive med 100% økologisk anti-inflamatorisk cuisine, hvilket inkluderer morgenmad, frokost, kaffe & kage samt aftensmad. På Thorséng Nature Resort er der også adgang til wellness faciliteter som sauna, dampbad, varmtvandsbassin samt privat strand med badebro.

 

Feddet Camping (Faxe, Sydsjælland)

Her kan du leje et luksuriøst Glampingtelt med plads til 4 personer.
Teltet er indrettet med 2 sovekabiner: 1 kabine med en dobbeltseng og 1 med to enkeltsenge. Derudover indeholder teltet opholdsrum med plads til madlavning. Der er et lille campingkøkken med køleskab samt borde og stole. På terrassen kan man slappe af i lækre loungemøbler.

 

TIKI Camp (Langeland)

Hos TIKI Camp på Langeland har man – som de første i Danmark – kombineret camping og luksus. Det har udviklet sig til et lille ferieparadis med luksustelte af høj kvalitet i de skønneste og smukkeste ø-omgivelser. Udover komfort og forkælelse er der også fokus på bæredygtighed. De forsøger at være så selvforsynende som muligt. Derfor består et måltid hovedsageligt af hjemmeavlede lækkerier fra grøntsagshaven.

TIKI Camp

Rejsetilbud

Hotel Røde Kro
Rejse til Calpa
Skirejse til Trysil

I samme kategori

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Mest læste

troldejagt i Danmark
Nimb Rooftop København
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)