Harzen

De bedste strandhoteller i verden 2022

Når sommeren kommer, er det oplagt at søge mod varmere himmelstrøg for at nyde fantastiske omgivelser tæt på lækre strande. Derfor kan du på denne liste finde de 8 bedste strandhoteller i verden i 2022, som Condé Nast Traveller har sat sammen.

 

Kalesma Mykonos – arkitektonisk strandhotel i verdensklasse

Strandhoteller i verden
Kalesma Mykonos

Grækenland

Beliggende på en bakketop med udsigt over Ornos-bugten, er dette fredfyldte strandhotel et forfriskende alternativ til Mykonos’ festlige traditioner. Med 25 suiter og to villaer fordelt på fem hektar, kan Kalesma forveksles med en privat ejendom. Det er  omhyggeligt anlagt med 60 år gamle oliventræer og fuchsia bougainvillea-vinstokke.

Interiøret af hvidkalkede vægge, stengulve og lofter af kastanje og bambus er inspireret af gammeldags kykladisk arkitektur. Sengene er placeret perfekt, så du kan vågne op til solopgangen over Det Ægæiske Hav.

Øens bedst arrangerede middagsselskab, får dig til at føle dig som en meget speciel gæst.

Værelser fra ca. 10.000 kroner

 

Rosewood Le Guanahani

Rosewood Le Guanahani
Rosewood Le Guanahani

St. Barth

Det nyåbnede Rosewood Le Guanahani ligger langs en 18 hektar stor halvø med udsigt over Marigot Bay, den såkaldte anden side af øen. Resortet føles betydeligt mere afsondret end nogle af sine konkurrenter med sine 66 diskrete hytter, som er omgivet af hængende palmer og anden lokal fauna. Alle har egen indgang og mange suiter har private pools.

Den endeløse brise svæver hen over infinitypoolen ved stranden og ind i Beach House St. Barth, et dejligt spisested, der føles mere som en vens hjem i Middelhavet end en resortrestaurant i Caribien på at af de bedste strandhoteller i verden.

Værelser fra ca. 8800 kroner

 

Moskito Island – strandhotellet til livsnyderen

Strandhoteller i verden
Moskito Island

British Virgin Islands

Selvom det er dyrere end et gennemsnitligt strandhotel, gør Moskito Island det en smule mere tilgængeligt at leve som en millionær. Du kan opleve private kokke, eksklusive ejendomme og dedikerede husbestyrere, der er i stand til at opfylde næsten alle dine ønsker.

De eneste gæster i syne er dem i dit nærmeste selskab – medmindre du beslutter dig for at begive dig ned til den fælles Manchioneel Beach. Der finder du en flydende trampolin og bartendere, som står klar. Ellers kan du besøge Beach House, et lokalt rekreativt område, hvor du kan spille tennis og møde andre, der bor i ejendommene på Moskito Island. Dette er uden tvivl et af de mest ej

Ejendomme fra ca. 124.000 kroner

 

 

Can Ferrereta – et strandhotel, hvor du kommer ned i gear

Can Ferrereta
Can Ferrereta

Santanyí, Spanien

Tidligere besøgte turister kun den lille by Santanyí på dagsture, men strandhotellet Can Ferrereta har ændret på dette og Santanyí er blevet en destination i sig selv. Det originale hotel blev renoveret af arkitekten Sergi Bastidas, som tilføjede to nye bygninger og fuldendte den gode smag i 32 værelser, hvoraf mere end halvdelen er suiter.

Derudover finder du et mere end 3.000 kvadratmeter stort spa med indendørs pool og to restauranter. Du taber kæben, når du kommer til poolområdet i et afslappende landskab, hvor du kun lige kan høre lyden af ​​brisen i de omkringliggende buske, hvilket bl.a. er skyld i, at dette strandhotel er et af verdens bedste strandhoteller.

Værelser fra ca. 2500 kroner

 

Mango House Seychelles

Strandhoteller i verden
Mango House Seychelles, LXR Hotels & Resorts

LXR Hotels and Resorts

Mango House Seychelles er det tidligere familiehjem for den milanesiske modefotograf Gian Paolo Barbieri, der nu fungerer som et boutique-resort under LXR Hotels & Resorts. Det ligger i naturskønne og afsondrede omgivelser og er indbegrebet af en tilbagelænet, men alligevel luksuriøs ferie på Seychellerne. Man kan se på den fantastiske udsigt over bugten – fra stranden, de to pools eller ens egen balkon – i timevis og føle sig som født på ny.

De ​​lokale håndværkere og leverandører gør, at man føler sig særligt knyttet til stedet. Interiøret i hvert værelse består af moderne luksus, men du vil ofte begive dig ud til resortets eksklusive spise- og drikkesteder.

Værelser fra ca. 6500 kroner

 

Faraway Nantucket – det autentiske strandhotel

Faraway Nantucket
Faraway Nantucket

Massachusetts, USA

Nantucket er en sjovt strandhotel, hvor du går lige så meget efter de brede sandstrande, som du går efter byernes charme og historie. Faraway læner sig op ad sidstnævnte, da det befinder sig midt i byen med cykler, som kan bringe dig til stranden.

Den bekvemmelige placering og den levende terrasse, er bl.a. skyld i, at strandhotellet er et af de bedste strandhoteller i verden. I en by fyldt med udendørs terrasser er den terrasse, du gerne vil være på, ved Faraway. Det er en fornøjelse med rattanmøbler, vintage paraplyer, potteplanter og udendørs sofaer, der gør det til et godt cocktailspot.

Værelser fra ca. 1700 kroner

 

 

The Maybourne Riviera 

Strandhoteller i verden
The Maybourne Riviera

Roquebrune-Cap-Martin, France

Den franske debut for Maybourne Hotel Group har omdefineret den søvnige landsby Roquebrune-Cap-Martin. Selv nede på stranden får du et glimt af strandhotellets blændende blok af hvide linjer og gulv-til-loft-vinduer. Fra terrassen på Riviera Restaurant udfolder der sig et panorama af fjerne sejlbåde, mega-yachts og svævende hangglidere.

Fra hvert af de 69 værelser og suiter kan du se solopgangen over Cap Martin. Der er også en holistisk spa, en botanisk have og en indendørs og udendørs pool – sidstnævnte indbygget i klippen, så du ikke ser andet end hav og himmel.

Værelser fra ca. 6000 kroner

 

One&Only Portonovi 

One And Only Portonovi
One And Only Portonovi

Montenegro

One&Only Portonovi, der ligger på Boka Bays rislende kystlinje, trækker på den lokale italienske arkitektur. Du kan nyde synet af stenkolonnader og terracotta-tage, der står stolte over de palmefyldte haver, som løber ned ad en sandstrand.

Værelserne er beroligende og rummelige, indrettet i en afdæmpet palet af taupe og beige og grå. Suite One har endda sin egen vinkælder. I den imponerende spa kan gæsterne gå i gang med en til syv dages programmer fyldt med højteknologiske vurderinger fra læger på stedet.

De to hovedrestauranter er Sabia ved stranden og Tapasake Club, som er mere afdæmpet.

Værelser fra ca. 6500 kroner

Rejsetilbud

Grønland
Oplev det bedste af Grønland
Se rejsetilbud
Togrejse i Italien
Togrejse i Italien, Cinque Terre
Se rejsetilbud
Julemarked i Berlin
Julemarked i Berlin
Se rejsetilbud

I samme kategori

alicante
Italien
Disneyland Paris
Salzburgerland

Mest læste

troldejagt i Danmark
alicante
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

alicante
Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Diskobugten
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Weekendophold
Hindsgavl slot

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640
porto-343487_640
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)