Harzen

Verdens bedste strande

Whitehaven Beach, Australien

I den sydlige del af The Great Barrier Reef i Australien ligger ø-gruppen Whitsundays, hvor du finder en af Australiens bedste strande. Whitehaven Beach er en prisvindende strand på Whitsunday Island, der er den største af de 74 øer.

Stranden er over 7 kilometer lang og har noget af det fineste, hvide pulversand i verden, azurblåt hav og uberørt natur. Når man ser stranden, forstår man straks, hvorfor folk fra hele verden rejser netop hertil.

Øgruppen byder på endnu flere fantastiske strande og koralrev, der indbyder til snorkling.

  • Du kan læse mere om om ø-gruppen Whitsundays her

Ipanema Beach, Brasilien

Den 2 kilometer lange strand Ipanema Beach er verdenskendt og billeder fra stranden kan findes verden over på plakater og lignende. Stranden ligger i Rio de Janeiro, og er et af byens mest aktive områder. Der er rig mulighed for at udfolde dig igennem vandsportsaktiviteter som fodvolley, paddleball, surfing og kitesurfing.


Området boomer af dyre flotte boligkomplekser, barer, forretninger og eksklusivt natteliv. Ipanema Beach er én af verdens bedste strande – og så oven i købet midt i en storby.

Verdens bedste strande

 

Grace Bay, Caribien

Providenciales er en ø i blandt de nordvestlige Caicos-øer, og her finder du den paradisiske strand Grace Bay spækket med koralrev. Der er kridhvidt sand og krystalklart vand.

Dykning her på øen er i verdensklasse og helt sikkert noget, du bare SKAL prøve, hvis du er til dykning. Især området Coral Gardens, der ligger 15 minutters gang østpå langs stranden. Det er et perfekt område at snorkle i, da koralrevet kun er få svømmetag væk fra kysten. Den eksotiske ø byder på kaktusser, figentræer og et frodigt landskab.

Rabbit Beach, Italien

På den italienske ø Lampedusa ligger en af verdens bedste strande Rabbit Beach. Øen er ikke mere en 12 kilometer lang og 3 kilometer bred, men alligevel er den berygtet verden over for sin fantastiske strand.


Øens sydøstlige del er kendt for fine dale og kridhvide strande, mens den nordlige kyst er domineret af lodrette klipper. Så når du har brug for et afbræk fra de mange timer på stranden og i vandet, så lej en scooter, og tag på opdagelse på øen og find én af de mere uopdagede strande eller smukke udsigtspunkter.

Playa Paraiso Beach, Cuba

Playa Paraiso Beach, Cuba

Stranden Playa Paraiso Beach finder du i Cuba på øen Cayo Largo, der er en lille kalkstensø, 80 kilometer syd for selve Cuba og 180 kimometer fra Havana, Cubas hovedstad. Øen har ikke nogen fastboende lokalbefolkning, men mange kommer dagligt hertil for at arbejde på de mange restauranter og hoteller.


Øen er 3 kilometer bred og 28 kilometer lang og er en ret uspoleret perle med kun én asfalteret vej. Øen byder på mange naturoplevelser og er kendt for de to bedste strande Playa Paraiso Beach og Playa Sirena Beach, der ligger tæt på hinanden.

Strande

Rejsetilbud

Hawaii
Ikoniske Highway 1 inkl. Hawaii
Se rejsetilbud
hafjelltunet
Skiferie i hytte i Norge
Se rejsetilbud
Togrejse i Italien
Togrejse i Italien, Cinque Terre
Se rejsetilbud

I samme kategori

Thailand øer
beach-gf6fc3491c_1280
Instagram-værdige strande
badeferie i Kroatien

Mest læste

troldejagt i Danmark
alicante
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

alicante
Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Diskobugten
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Weekendophold
Hindsgavl slot

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640
porto-343487_640
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)