Whitehaven Beach, Australien

I den sydlige del af The Great Barrier Reef i Australien ligger ø-gruppen Whitsundays, hvor du finder en af Australiens bedste strande. Whitehaven Beach er en prisvindende strand på Whitsunday Island, der er den største af de 74 øer.

Stranden er over 7 kilometer lang og har noget af det fineste, hvide pulversand i verden, azurblåt hav og uberørt natur. Når man ser stranden, forstår man straks, hvorfor folk fra hele verden rejser netop hertil.

Øgruppen byder på endnu flere fantastiske strande og koralrev, der indbyder til snorkling.

  • Du kan læse mere om om ø-gruppen Whitsundays her

Ipanema Beach, Brasilien

Den 2 kilometer lange strand Ipanema Beach er verdenskendt og billeder fra stranden kan findes verden over på plakater og lignende. Stranden ligger i Rio de Janeiro, og er et af byens mest aktive områder. Der er rig mulighed for at udfolde dig igennem vandsportsaktiviteter som fodvolley, paddleball, surfing og kitesurfing.


Området boomer af dyre flotte boligkomplekser, barer, forretninger og eksklusivt natteliv. Ipanema Beach er én af verdens bedste strande – og så oven i købet midt i en storby.

Verdens bedste strande

 

Grace Bay, Caribien

Providenciales er en ø i blandt de nordvestlige Caicos-øer, og her finder du den paradisiske strand Grace Bay spækket med koralrev. Der er kridhvidt sand og krystalklart vand.

Dykning her på øen er i verdensklasse og helt sikkert noget, du bare SKAL prøve, hvis du er til dykning. Især området Coral Gardens, der ligger 15 minutters gang østpå langs stranden. Det er et perfekt område at snorkle i, da koralrevet kun er få svømmetag væk fra kysten. Den eksotiske ø byder på kaktusser, figentræer og et frodigt landskab.

Rabbit Beach, Italien

På den italienske ø Lampedusa ligger en af verdens bedste strande Rabbit Beach. Øen er ikke mere en 12 kilometer lang og 3 kilometer bred, men alligevel er den berygtet verden over for sin fantastiske strand.


Øens sydøstlige del er kendt for fine dale og kridhvide strande, mens den nordlige kyst er domineret af lodrette klipper. Så når du har brug for et afbræk fra de mange timer på stranden og i vandet, så lej en scooter, og tag på opdagelse på øen og find én af de mere uopdagede strande eller smukke udsigtspunkter.

Playa Paraiso Beach, Cuba

Playa Paraiso Beach, Cuba

Stranden Playa Paraiso Beach finder du i Cuba på øen Cayo Largo, der er en lille kalkstensø, 80 kilometer syd for selve Cuba og 180 kimometer fra Havana, Cubas hovedstad. Øen har ikke nogen fastboende lokalbefolkning, men mange kommer dagligt hertil for at arbejde på de mange restauranter og hoteller.


Øen er 3 kilometer bred og 28 kilometer lang og er en ret uspoleret perle med kun én asfalteret vej. Øen byder på mange naturoplevelser og er kendt for de to bedste strande Playa Paraiso Beach og Playa Sirena Beach, der ligger tæt på hinanden.

Strande