Skal det være udlandsrejse eller boligrenovering næste år?

Er du ved at lægge budget til det nye år, og skal vurdere om du skal bruge dine penge på boligen, eller på at på at opleve verden?

Udlandsrejse

Hvis du skal have mest ud af dit budget, så kan det bedst betale sig at rejse de tidspunkter andre ikke rejser. Særligt efteråret er en billig periode at rejse, da mange netop har været ude og rejse i sommerperioden.

Særligt ugerne efter efterårsferien og frem til den sidste weekend inden jul, er særdeles billig.

Mange af rejsebureauerne har i denne periode gode tilbud. Men også flyselskaberne, har masser af gode priser i denne periode. Se her hvordan du selv finder de billigste flybilletter på Momondo.

 

 

Boligrenovering i sommerferien

Hvis du skal renovere bolig – hvorfor så ikke bruge din sommerferie på det? Her kan du opholde dig meget udendørs, samt have alle døre og vinduer åbne.

Hvis man renovere sin bolig, kan man også spare på budgettet til en ferie. En af årets store trends, er skydedøre fra Eclisse, hvor man kan spare plads og penge på varmeregningen.

Ved at renovere energirigtig, kan man oftest også få et ekstra fradrag. Dette gælder udover døre også vinduer, tag og isolering. Dette er oftest også nogle poster man helst vil have klaret imens det er varmt udenfor.

Så hvorfor ikke overveje at bruge din sommerferie på at få styr på dit hjem, evt. kombineret med en Staycation? Og så tage ud og rejse, når det bliver efterår, koldt og mørkt?

Så hvis du planlægger i god tid, kan der faktisk være råd til både udlandseventyr og renovering af din bolig.