Tre sommervarme vinternyheder fra Billund Lufthavn

Sommerferieaktiviteten venter lige om hjørnet i Billund Lufthavn, og temperaturen har for længst nået sommertemperaturen. Det kan man roligt vænne sig til, for til vinter er der to nye varme vinterdestinationer fra Billund Lufthavn: Dubai og Marokko. Og så kommer der to ugentlige afgange til Gran Canaria.

Der er fuld fart på aktiviteten i Billund Lufthavn. Udsigterne til rekordmange passagerer er gode, og enden på rutenyheder er langt fra slut. Danskerne kan se frem til tre vinternyheder fra Billund Lufthavn bl.a. starter to nye charterdestinationer op: Bravo Tours starter charterflyvninger til Marokko, og Primo Tours starter charterflyvninger til Dubai.

– Bravo Tours og Primo Tours tilføjer to nye destinationer i deres portefølje fra Billund Lufthavn, og vi ser meget frem til at få både Dubai og Marokko på vores destinationskort. Begge destinationer er spændende, og de tilbyder begge noget, som en lang række charterdestinationer ikke kan, siger Jesper Klausholm, direktør for ruteudvikling, marketing og kommunikation og fortsætter:

– Vi har haft stor passagervækst frem til nu, og aktiviteten vil fortsætte med at være høj et godt stykke frem. Det er derfor også helt fantastisk, at vi kan være med til at præsentere nyheder henover vinteren, hvilket i den grad øger optimismen for, at aktiviteten fastholdes på det høje niveau, vi nu er på.

Gran Canaria: Lang ferie eller kort, varm vinterferie

Vinterrejser
Foto: PR foto – Billund Lufthavn

 

AirBaltic vil fra den 1. december flyve fra Billund Lufthavn til den populære vinterdestination Gran Canaria to gange om ugen. To ugentlige afgange på mandage og fredage er et attraktivt produkt, der rammer flere målgrupper, da der både er mulighed for en forlænget weekend, en uges ferie, 10-dages ferie eller meget længere.

Gran Canaria er en stor favorit blandt danskerne, der har brug for et lyspunkt i de mørkere danske måneder, og det er der nu mulighed for med to afgange til dertil.

– En varm vinterferie er for mange danskere med til at holde batteriet opladet på henover vinteren. Og Gran Canaria er en destination, hvor en lang række danskere er i flere uger, men fra den her vinter er det også muligt at få et skud D-vitamin på en forlænget weekend eller en mandag-fredagsferie, siger Jesper Klausholm og afslutter:

– Vi har store forventninger til, at AirBaltic får god succes med den her rute, da det for det første er utroligt attraktive rejsedage, og de her ruteflyvninger er et godt supplement til charterflyvningerne til Gran Canaria, fordi man med AirBaltic kan planlægge sin rejse fra a til b, og det kan være med til at tiltrække endnu flere gæster dertil.

Tidstabeller:

Bravo Tours flyver fra den 21. december til Marokko på torsdage.

Primo Tours flyver fra den 27. december til Dubai på lørdage.

AirBaltic flyver fra den 1. december til Las Palmas, Gran Canaria på mandage og fredage.

Rejsetilbud

Rejse til Rom
Billede fra Rejse til Sydafrika
Julemarked i Berlin

I samme kategori

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
nationalparker i Europa
Design uden navn-15

Mest læste

troldejagt i Danmark
Nimb Rooftop København
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)