Top 10: De bedste strandhoteller i Europa

Om sommeren er det svært at modstå fristelsen, når solen bager ned på de bedste strande i Europa. Condé Nast Traveller har samlet de bedste strandhoteller i Europa, som du nu kan se en liste over her – fra små gemmesteder på kysten til festlige resorts tæt ved vandet. 

 

Nobu Hotel Ibiza Bay – det bedste strandhotel i Spanien

Spanien

strandhoteller i Europa
Nobu Hotel Ibiza Bay

En nylig tilføjelse til Ibizas kyster, Nobu, åbnede i 2017 og har sin placering lige ved vandet bag Marina Botafoch. Strandhotellet er et fantastisk afslappet sted. 

Den imponerende strandpromenade byder på en smuk udsigt til både, der tøffer rundt i Talamanca-bugten og palmetoppe. Den sværeste beslutning er, om du vil bruge din tid ved poolen eller på den hvide sandstrand, der ligger kun få skridt væk.

Afstand til vandet: Det ligger på stranden

 

Marbella Elix

Grækenland

Marbella Elix
Marbella Elix

Rejsen til og fra Marbella Elix er lige så uforglemmelig som destinationen. Du ankommer til Korfu, hvor du kan tage hotellets båd og sejle forbi hemmelige strande til Marbella Elix’ strandbugt. Derfra tager du med kabelbane til bakketoppen og du vil blive budt velkommen i lækre omgivelser. 

Den smukke udsigt over Paxos, Antipaxos og Korfu kan bl.a. ses fra infinity poolen. På stranden kan du få serveret cocktails og lettere anretninger. 

Afstand til vandet: En kabelbanetur væk

 

Amara Limassol

Cypern

strandhoteller i Europa
Amara Limassol

Amara er et strandhotel i Europa, der nyder solrige dage langt ind i oktober. Den japansk-peruvianske restaurant på hotellet, Matsuhisa Limassol, serverer sensationelt frisk sushi. Du får desuden en eminent havudsigt fra altanen og hotellet er meget børnevenligt. 

Afstand til vandet: En kort spadseretur gennem haven.

 

Vila Joya, Algarve

Portugal

Vila Joya, Algarve
Vila Joya, Algarve

Lige vest for Albufeira er Vila Joya det mest vidunderlige sted, Villa Joya. Det har forvandlet sig fra et familieferiehus til et stilfuldt gemmested ved havet, hvor alle værelser vender mod havet. Du nyder din morgenmad i haverne, der fører ned til stranden, og hotellets restaurant har vundet to Michelin stjerner. 

Afstand til vandet: To minutters gang gennem haven

 

Carbis Bay Hotel St Ives – lækkert strandhotel i Storbritannien

Storbritannien

Strandhoteller i Europa
Carbis Bay Hotel St Ives

Carbis Bay har den længste private strand i Storbritannien og strandhytterne, der ligger på stranden, er prikken over i’et, og de har dertilhørende boblebade, tag- eller strandhaver og smuk udsigt over vandet. 

Afstand til vandet: en kabelbanetur væk 

 

U Capu Biancu 

Korsika

U Capu Biancu
U Capu Biancu

Hugget ind i en klippeside på Korsikas sydkyst findes dette hemmelige hotel. Her spiser det velklædte, sædvanligvis franske klientel fremragende fisk og skaldyr, der er trukket ind af hotellets eneste nabo, en fisker. Ved morgenmaden kan gæsterne nyde friskbagt brød, hjemmelavet syltetøj og æg lagt af havens kyllinger. 

Afstand til vandet: En fem minutters gåtur

 

La Minervetta Sorrento – Italiensk perle i Europa

Amalfikysten, Italien

Strandhoteller i Europa
La Minervetta Sorrento

Dette hotel løber langs klipperne lige udenfor Sorrento. Hvert værelse er forskelligt, men du finder gulv til loft-vinduer i hvert rum. Stå tidligt op til morgenmad og se solen stå op over Vesuv. Til middag kan du gå over bakken til Lo Scoglio, som er en af de bedste restauranter i Italien. 

Afstand til vandet: 200 trin via en privat trappe.

 

Hotel de Toiras – Fransk strandhotel i idylliske omgivelser

Ile de Ré, Frankrig

Hotel de Toiras
Hotel de Toiras

På denne forblæste lille ø med sandklitter og fyrskove, finder du et smukt kajhus fra det 17. århundrede, som er omdannet til hotel. 

Dette hotel åbnede for over et årti siden, men føles på en eller anden måde strålende frisk. Det smukke kajhus fra det 17. århundrede er blevet omdannet til hotel. Tag din morgenkaffe på balkonen, mens kokken høster krydderurter fra haven nedenfor.

Afstand til vandet: Det er lige ved havnen

 

 

Strandhotel på Kanaløerne – Braye Beach Hotel, Alderney

Kanaløerne

Strandhoteller i Europa
Braye Beach Hotel, Alderney

Alderney er en lille tidløs og charmerende ø med en fransk-engelsk kultur. Dens kystlinje spækket med smukke oplevelser: fyrtårne, klippetoppe med vilde blomster og fantastiske strande.

Hotellet, Braye Beach Hotel, ligger i en række af fiskerhytter fra det 18. århundrede. Her finder du bl.a. en lille biograf og en vinkælder. Hvis du ønsker et værelse med en helt fantastisk udsigt, kan du booke nr. 26 i øverste hjørne, hvor du får en balkon. 

Afstand til vandet: Et par skridt over klitterne

 

La Voile d’Or, Cap Ferrat

Côte D’Azur, Frankrig 

La Voile d'Or, Cap Ferrat
La Voile d’Or, Cap Ferrat

La Voile d’Or finder du ved den lille havn, St. Jean. Hotellet har ikke ændret sig de sidste 50 år og føles som et privat hus med antikke møbler, malede sengegavle, originale parketgulve og vidunderlige gardiner. Hotellet har en pool og en lillebitte strand. 

Afstand til vandet: Et stenkast

Rejsetilbud

Ringkøbing Fjord
Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Langtidsrejse til Algarvekysten

I samme kategori

sommer harzen
ferie i Gøteborg
Hohe Salve
Hohe Salve

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
sommer harzen

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)