Paris

Europas mest romantiske hovedstad. Paris er på mange måder en fantastisk by, der har utrolig meget forskelligt at byde på.

Rejse til Paris

Flyvetiden fra København er ca. 2 timer. Så det er jo ganske overkommeligt. Der findes to lufthavne, nemlig Charles de Gaulle og Orly, og du kan tage metroen fra begge lufthavne ind til centrum.

Du kan også tage en taxa fra fx Charles de Gaulle og ind til byen, hvilket koster omkring 50 euro. De kan dog godt finde på at kræve ekstra gebyr for fx bagage eller nattekørsel

Hvornår på året skal jeg rejse til Paris?

Byen har et tempereret kystklima, som er påvirket af den nordatlantiske havstrøm. Derfor opleves der sjældent meget høje eller meget lave temperaturer.

Regnvejr kan forekomme på alle tider af året, og ligesom London er Paris kendt for sine pludselige byger. Snevejr er sjældent, og hvis det sker, bliver det aldrig liggende mere en dags tid.

Seværdigheder i Paris

Der er masser at opleve i den spændende storby. Her finder du alt Eiffeltårnet til Disneyland.

Eiffeltårnet er for de fleste det første, de tænker på, når snakken falder på Paris seværdigheder. Tårnet er et enormt tilløbsstykke for turister og har over 7 millioner besøgende om året! Det er et must, når du er i Paris! Tårnet stod færdigt i 1889 og blev skabt af den franske ingeniør og arkitekt Alexandre Gustave Eiffel

Vi bliver simpelthen nødt til at medtage Disneyland her i vores guide over ting, du skal opleve. Oplevelsen er selvfølgelig mest rettet mod børnefamilier, men er du netop på udkig efter aktiviteter for børnefamilien under ferien, så må du ikke snyde dig selv for Disneyland. 

Madkultur og spisesteder

Det franske køkken rummer en enorm variation, og traditionelt set har hver region i Frankrig haft sit eget karakteristiske køkken. Vi præsenterer her et par udvalgte restauranter, som vi kan anbefale dig at besøge:

I Provence (sydøst) anvendes krydderurter, tomater og olivenolie, i sydvest Karl Johan-svampe, foie gras og andefedt og i nordøst Frankrig synes maden at minde en del om tysk mad med pølser, øl, sauerkraut og fedt.

Shopping

Hvis man er til shopping, er der ikke dét, man ikke kan finde! Der er alle high-end butikker , alle highstreetkæder og en masse lækre secondhandbutikker. Vi har her samlet et udvalg af steder, du skal besøge, hvis du vil på shopping i Paris.

Galeries Lafayette er et enormt eksklusivt og smukt stormagasin som har alt, hvad dit hjerte kan begære. Der er alt lige fra Chanel til Zara. Adressen er 40 Boulevard Haussmann, 75009 Paris. Le Marais er et lækkert kvarter i Paris, hvor du finder masser af fine fortovscaféer og et væld af butikker.

Rejsetilbud

Lifeguard hut in South Beach, Miami
Skilejlighed i Geilo
Skilejlighed i Geilo
Se rejsetilbud
Donau
Cykelkrydstogt på Donau
Se rejsetilbud

Seneste artikler

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
troldejagt i Danmark
alene

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)