Hotel i Danmark – Vi giver dig 3 bud til sommerferien 2022

Artiklen er skrevet i samarbejde med Small Danish Hotels.

 

Sommeren 2022 står for døren, og de lune temperaturer og lange solskinsdage får allerede smilene frem på danskernes læber.  Det indbyder til et ophold på et dansk hotel!

Sommerferien er årets vigtigste ferie for de fleste. Den ferie, hvor freden og livsglæden kan sprede sig, hvor der er tid, ro og lyse aftener til at være sammen med børnene og til at udforske nye aktiviteter i sommerlandet. Sommeren byder på aktiv ferie for både børn og voksne: De mange forlystelser, attraktioner og den smukke danske natur, som folder sig ud i grønne skove, på skønne strande og i en vekslen mellem varierede landskaber, idylliske landsbyer og livlige storbyer.

En god overnatning og et ophold i dejlige omgivelser hører også med til en dansk sommerferie. Her tilbyder Small Danish Hotels et varieret udbud af hoteller, kroer, herregårde og slotte over hele Danmark. Med forlystelsesparker som LEGOLAND®, Djurs Sommerland, Tivoli og mange andre kommer ingen til at kede sig. Stribevis af sommerlande, zoologiske haver og museer bugner af spændende tilbud til børnene.

 

 

En kør selv rejse i det danske land kan typisk også være billigere end en rejse syd på, og samtidig får man mulighed for at opleve nogle områder at ens fædreland, som man ellers aldrig ville have set. Small Danish Hotels giver gode ideer til oplevelser i nærheden af de mange hoteller, som spreder sig fra København over til vesterhavet og hele vejen til Skagen.

 

Herunder giver vi dig tre gode bud på sommeren 2022’s danske rejsedestination. 

 

Tornøes Hotel, Kerteminde

Tornøes Hotel

Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

→ Læs mere om hotellet her

 

Taastrup Park Hotel, Tåstrup

 

Hotel

Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

→ Læs mere om hotellet her 

 

Nørre Vissing Kro, Skanderborg

Nørre Vissing Kro

Ved bakker, skove og søer ligger den kongeligt privilegerede Nørre Vissing Kro, der er kendt for et kreativt og kompromisløst køkken med en atmosfærefyldt restaurant og en udsøgt vinkælder. 25 minutter til både Aarhus og Silkeborg. Naturen omkring kroen hører til blandt Danmarks smukkeste områder.

→ Læs mere om hotellet her

USA

Rejsetilbud

Himmerland
Oplev Himmerland & Limfjordens perler
Se rejsetilbud
Balkan
Rundrejse til smukke Balkan
Se rejsetilbud
Blomster i Japan
Japan i blomst
Se rejsetilbud

I samme kategori

Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Weekendophold
rejser efter baeredygtighed

Mest læste

troldejagt i Danmark
alicante
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

alicante
Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Diskobugten
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Weekendophold
Hindsgavl slot

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640
porto-343487_640
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)