Her kan du opleve kirsebærtræer i Danmark

Foråret er over os, og det betyder, at kirsebærtræerne begynder at blomstre rundt omkring i Danmark. De smukke og delikate blomster er et vidunderligt syn, der signalerer forår og ny vækst. Hvis du ønsker at opleve denne fantastiske blomstring, er der flere steder i Danmark, hvor du kan se de smukke kirsebærtræer i deres fulde flor.

 

Kirsebærtræer på Sjælland 

 

Langelinie Park

Sakura Festival
Billede: Copenhagen Sakura Festival’s facebookside

En af de mest kendte destinationer er Langelinje i København, hvor træerne er placeret langs havnefronten og skaber en smuk kontrast til byens travlhed. Her kan man tage en tur langs havnen og nyde synet af de smukke blomster.

Langelinie Pavillonen består af intet mindre end 200 ægte japanske kirsebærtræer. Du kan bl.a. vælge at besøge parken under den store of festlige Sakura Festival, som finder sted d. 22-23 april.  

 

Bisbebjerg Kirkegård

Et andet populært sted er Bispebjerg Kirkegård. Her er der mere end 1.000 kirsebærtræer i forskellige farver og størrelser. Kirkegården er et stille og fredfyldt sted, hvor man kan gå en tur og beundre blomsterne i ro og mag.

Derudover stilles sågar en række frivillige kirsebærtræ-guider til rådighed, for at hjælpe de besøgende med at finde vej, og sørge for at de ikke forstyrrer begravelser og lignende.

 

Nørrebro

Kirsebærtræer

Assistens Kirkegård på Nørrebro er et godt alternativ, hvis man ønsker at undgå de store mængder af besøgende, der valfarter til Bispebjerg Kirkegård for at se kirsebærtræerne i blomst.

På Assistens Kirkegård kan man i stedet nyde en lille og charmerende allé med kirsebærtræer. Samtidig kan man besøge gravstederne for Niels Bohr, Søren Kierkegaard, H.C. Andersen og Dan Turèll.

 

Kongens Have

Endelig er der også kirsebærtræerne i Kongens Have i København. Haven er kendt for sin smukke natur og sin historie, og træerne er et populært syn om foråret, når de står i fuldt flor.

 

Vesterbro

En række smukke kirsebærtræer er blevet plantet midt på Sønder Boulevard i København. Og i løbet af de næste par uger vil de tiltrække mange cafébesøgende, der går tur langs boulevarden.

 

 

Frederiksberg

I Hostrup Have, som er en offentligt tilgængelig minipark beliggende bag Falkoner Allé, kan man også beundre en flok smukke kirsebærtræer.

 

Grib Skov

Hvis man vil opleve kirsebærtræerne i en mere naturskøn og landlig omgivelse, er Grib Skov i Nordsjælland et godt valg. Her kan man gå en tur i skoven og nyde synet af træernes blomster, mens man lytter til fuglene synge.

 

Kirsebærtræer på Jylland og Fyn

Kirsebærtræer

Hvis du er i nærheden af Århus, kan du besøge Riis Skov, hvor der er over 1500 kirsebærtræer, der blomstrer om foråret. I Odense kan du tage til Fruens Bøge, hvor mere end 200 kirsebærtræer står side om side og skaber en fantastisk blomsterpragt.

I Kolding kan du tage til Geografisk Have, hvor du kan opleve en stor samling af forskellige kirsebærtræer, der blomstrer i forskellige farver

Uanset hvor man besøger kirsebærtræer i Danmark, er det en fantastisk oplevelse. Se dem blomstre og sprede deres skønhed og duft i forårsvejret. Så tag ud og nyd foråret, og lad dig fortrylle af de smukke blomster på de danske kirsebærtræer.

Rejsetilbud

Hotel Svanen
Lifeguard hut in South Beach, Miami
Julekrydstogt på Rhinen

I samme kategori

sommer harzen
ferie i Gøteborg
Hohe Salve
Hohe Salve

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)