Flyrejse frustrationer: Top 5 irritationer ifølge ny undersøgelse

Flyrejser kan være en bekvem og hurtig måde at komme fra et sted til et andet. Men selvom flyrejser kan være praktiske, kan de også være kilde til irritation for passagerer. Fra trængsel og ventetid i lufthavnen til forsinkelser og aflysninger, er der mange ting, der kan gå galt under en flyrejse. 

Men en af de største kilder til irritation på flyrejsen støder du faktisk først på, når du har sat dig til rette i sædet; medpassagererne. Der er mange ting, som medpassagerer kan gøre, der kan forstyrre og irritere andre passagerer. En nylig undersøgelse har afdækket de fem ting, der irriterer danskerne mest ved medpassagererne på flyrejsen. 

Undersøgelsen er foretaget af Kantar Gallup for Gouda Rejseforsikring og Gjensidige i marts måned 2022 blandt 1027 repræsentativt udvalgte danskere.   

 

Top 5: Det irriterer os mest ved medpassagererne på flyrejsen

Flyrejse

 

På flyrejser kan medpassagererne være en kilde til irritation for mange passagerer. Ifølge artiklen fra Ritzau er der fem ting, som irriterer danskerne mest ved medpassagererne på flyrejsen. Her er de top fem:

 

1. Hvis de sparker på mit ryglæn (23%)

At have en medpassager, der konstant sparker på ryglænet, kan være ekstremt irriterende og forstyrrende. Det kan gøre det svært at finde ro og slappe af under flyrejsen.

 

2. Hvis de lugter meget (9%)

En anden ting, der kan irritere danskerne, er hvis medpassageren lugter meget. Det kan være alt fra dårlig ånde og kropsduft til at medpassageren har medbragt stærkt duftende mad eller drikkevarer.

 

 

3. Hvis de lægger sædet ned (8%)

At have en medpassager, der lægger sædet ned, kan også være en irritation for mange passagerer. Det kan gøre det svært at sidde ordentligt og kan reducere pladsen, især hvis man allerede har lidt plads i sædet.

 

4. Hvis de er uhøflige overfor flypersonalet (7%)

Flyrejsen

 

Det kan også være irriterende at have en medpassager, der er uhøflig overfor flypersonalet. Det kan skabe en ubehagelig stemning i kabinen og kan påvirke alle passagerer negativt.

 

5. Hvis de er tydeligt berusede (7%)

Endelig kan det også være irriterende at have en medpassager, der er tydeligt beruset. Det kan gøre passagerer usikre og utrygge, og det kan være svært at håndtere en beruset person på en flyrejse.

 

Samlet set er der mange ting, der kan irritere os på flyrejser, og medpassagererne kan spille en stor rolle i, hvor god en flyrejse bliver. Det er vigtigt at huske på, at man er på en fælles rejse med andre passagerer, og at det derfor er vigtigt at vise hensyn og respekt overfor hinanden for at skabe en behagelig flyoplevelse for alle.

Rejsetilbud

Skirejse til Trysil
lissabon
DGI Hotel Herning

I samme kategori

sommer harzen
ferie i Gøteborg
Hohe Salve
Hohe Salve

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)