Oplev Danmark på en unik måde

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Vitus Rejser

 

Danmark er et lille land, men det byder på en masse oplevelser og seværdigheder. Hvad enten du er til historiske byer, smukke strande eller imponerende naturscenerier, så har Danmark noget for enhver smag. Med Vitus Rejser kan du opleve Danmark på en unik måde og få mulighed for at udforske landet på en måde, som du aldrig vil glemme.

Med Vitus Rejser kan du være sikker på, at du vil få en ferie, som er fyldt med spændende oplevelser og en masse sjove aktiviteter.

Her er tre forskellige steder i Danmark, som du kan opleve med Vitus Rejser:

 

Fynske Fristelser – en busrejse på Fyn

Fyn, Danmark

 

Denne busrejse tager dig med på en oplevelsesrig tur rundt på Fyn, hvor du vil besøge nogle af Fyns mest spændende seværdigheder og smukkeste landskaber. 

Oplev charmerende slotte, herregårde og idylliske købstæder. Med udgangspunkt i Svendborg, hovedstaden på Sydfyn, tages du på en spændende tur til øerne Ærø, Tåsinge og Langeland, omgivet af smuk natur. 

Besøg slotte og herregårde, som er spredt ud i landskabet og repræsenterer dansk kulturhistorie, heriblandt det verdenskendte Egeskov Slot, som H.C. Andersen besøgte flere gange. 

De fynske købstæder ligger som perler på en snor langs kysten, og du vil besøge både Kerteminde og Faaborg. Derudover skal du smage den lækre fynske rygeost på Gundestrup Mejeri og bo på det hyggelige Hotel Svendborg med halvpension. 

Oplev Fyns fineste steder og lad dig forføre af den smukke natur og charmerende omgivelser!

Læs mere om rejsen her.

 

Bornholm – en oase i Østersøen

Bornholm

 

Bornholm er en ø beliggende langt ude i Østersøen, og er kendt for sin smukke natur og unikke stemning. Denne tur til Bornholm vil give dig mulighed for at opleve øens mange seværdigheder og smukke landskaber. 

Bornholm er en unik ø med forrevne klippekyster, røgerier, rundkirker og små fiskerlejer. Den tilbyder noget for enhver smag og er et drømmerejsemål for de aktive, med fantastiske cykelveje, smukke kyster og golf- og kajakmuligheder.

Gudhjem ligger på den nordlige side af øen. Det er den hyggeligste by med en idyllisk havn og unikke skorstene, der giver byen et særligt præg. 

Rejsen er tilrettelagt med inkluderede og ekstraudflugter og masser af tid til selv at udforske øen. Vælg mellem ophold på 5, 6, 9, 10 eller 11 dage.

Læs mere om rejsen her.

 

Rundt om Kattegat – en busrejse gennem Danmark og Sverige

Svensk skærgård
Billede: vitusrejser.dk

 

Denne busrejse tager dig med på en rundtur gennem Danmark og Sverige, hvor du vil opleve en unik kombination af Sveriges charmerende vestkyst og Østjyllands smukke naturoplevelser. 

Du skal udforske den betagende svenske skærgård og besøge øerne Tjörn og Orust, der både er fascinerende smukke og barske.

Derudover tager rejsen dig til Trollhättan, hvor du vil opleve det imponerende sluseanlæg og det storslåede vandfald.

I Østjylland vil du nyde de smukke grønne oplevelser i Rold Skov og Rebild Bakker, hvor naturen taler for sig selv. Rejsen byder derudover på en sejltur på Mariager Fjord, hvor du vil opleve den unikke atmosfære om bord på hjuldamperen Svanen.

Rejsen er fyldt med kulinariske oplevelser. Nyd den store morgenbuffet på Stena Line og en nat på Rold Storkro, der er kendt for sit gode køkken. 

Glæd dig også til en ægte gammeldags krofrokost på Hvidsten Kro. Kroen er kendt som det sted, hvor Marius Fiil dannede modstandsbevægelsen Hvidstengruppen under 2. Verdenskrig. 

Samlet set er dette en skøn rejse med store højdepunkter og unikke oplevelser!

Læs mere om rejsen her.

 

 

Uanset hvilken rejse du vælger med Vitus Rejser, vil du få mulighed for at opleve Danmark på en unik og spændende måde. Rejserne er skræddersyet til at give dig de bedste oplevelser og mest interessante seværdigheder i området. 

Du vil få mulighed for at lære mere om Danmarks historie og kultur og samtidig nyde den smukke natur og charmerende byer, som landet har at byde på.

Rejsetilbud

Langhoff & Juul
Lifeguard hut in South Beach, Miami
faeroeerne-torshavn-kirkjuboeur-960

I samme kategori

Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)