Fejr World Wildlife Day med god samvittighed: Bliv ét med naturen

Verden er fyldt med naturlige vidundere – lige fra kolossale bjerge til tætte jungler og mystiske ørkener. For at fejre World Wildlife Day, eller på dansk Verdensnaturdagen, den 3. marts har Hotels.com lavet en liste over hoteller, hvor du kan nyde dyrelivet med god samvittighed.

På World Wildlife Day hylder de verdens dyr og planter og deres betydning for os og planetens sundhed. Og når de rejser, er det særligt vigtigt at respektere den natur og det dyreliv, de møder, og huske, at de er i deres naturlige habitat.

Ifølge data fra Hotels.com skete der en stigning i søgninger på usædvanligt udendørslogi i 2022 sammenlignet med 2021. Her steg danskernes søgninger på agroturisme med 4 %. I samme periode skete der også en stigning i globale søgninger på underskønne hoteller i smuk natur.

Her er sammensat en liste over fantastiske hoteller, hvor du kan blive ét med naturen og opleve habitater, der emmer af dyreliv.

 

 

500 Rai Khao Sok Floating Resort

500 Rai Khao Sok Floating Resort
Foto: 500 Rai Khao Sok Floating Resort, Surat Thani, Thailand

 

Et himmelsk resort, der flyder på Cheiwlan-opdæmningens smukke, klare vand i Khao Sok National Park, omgivet af bjerge, grøn natur og med det eksotiske dyreliv som sød baggrundsmusik.

Hotellet tilbyder aktiviteter som fx sejlture langs dæmningen, kajakroning og dyre-sightseeing, hvor du kan se tyre og næsehornsfugle. Her kan du fordybe dig i den uberørte natur! Danske rejsende er store fans af dette hotel, og i 2022 steg søgningen på det med 51 % sammenlignet med året før.

 

Gaia Riverlodge

Gaia Riverlodge, San Ignacio, Belize
Foto: Gaia Riverlodge, San Ignacio, Belize

 

Gaia Riverlodge er et luksuriøst og miljøvenligt regnskovs-retreat, der ligger gemt bag træerne oven over Belizes Five Sisters Waterfalls. Et ophold her er noget ganske særligt, uanset om du vil slappe af i en hængekøje med sommerfugle dansende over dit hoved eller hoppe ned i en af de dybe ferskvandsbassiner, der får deres vand fra vandfaldene.

Her i landets største naturreservat, hvor ozelotter og jaguarer har deres vante gang, finder du 16 værelser i små regnskovshytter, der falder smukt ind i omgivelserne. Den globale søgning på denne skjulte perle steg med 71 % sammenlignet med året før.

 

The Retreat at Blue Lagoon Iceland

World Wildlife Day
Foto: The Retreat at Blue Lagoon Iceland, Grindavik, Island

 

Med lavasuiterne og gulv-til-loft-vinduerne, det underjordiske spa og den private lagune med helende vand fra Den Blå Lagune er The Retreat selve essensen af luksus, svøbt i et enestående landskab.

At gå rundt i de rolige omgivelser på The Retreat og træde ned i den utrolige Blå Lagune er som at være på en anden planet. At opleve den mineralrige lagune bør være på alles træskoliste!

 

 

Gaya Island Resort

Gaya Island Resort, Pulau Gaya, Malaysia
Foto: Gaya Island Resort, Pulau Gaya, Malaysia

 

Gaya Island Resort ligger smukt mellem fredede mangroveskove i Malohom Bay. Resortet ligger i den fredede Tunku Abdul Rahman Marine, der emmer af dyreliv – gå ikke glip af en guidet gåtur på Proboscis Monkey Jungle Trail, hvor du kan opleve junglens rødbrune, langnæsede aber.

Gaya Island Resort har virkelig fanget folks opmærksomhed på det seneste – i 2022 steg den globale søgning på hotellet med 102 % sammenlignet med 2021.

 

Hotel Union Geiranger Bad & Spa

World Wildlife Day
Foto: Hotel Union Geiranger Bad & Spa, Geiranger, Norge

 

Hvis du gerne vil opleve enestående naturskønhed, er du kommet til det rette sted! Hotellet har en fantastisk udsigt over Geirangerfjord, der er på Verdensarvslisten og betragtes som en af verdens smukkeste fjorde.

Det smukke spahotel byder på moderne værelser, indendørs og udendørs swimmingpools, sauna, vildmarksbad og et væld af forskellige behandlinger. Læn dig tilbage, og nyd Moder Naturs vidunderlige skønhed.

 

 

Victoria Falls Safari Suites

Victoria Falls Safari Suites, Victoria Falls, Zimbabwe
Foto: Victoria Falls Safari Suites, Victoria Falls, Zimbabwe

 

Har du drømt om at sove behageligt midt på den afrikanske savanne, så tag et kig på Victoria Falls Safari. Her bor du i en stor og rummelig hytte med en dejlig seng, så du kan vågne op til lyden af truttende elefanter, der er på vej til vandhullet.

Som navnet antyder, ligger disse hytter mindre end fire kilometer fra det imponerende vandfald Victoria Falls. Her kan du tage de vildeste billeder, der vil gøre familie og venner grønne af misundelse.

Den perfekte måde at fejre World Wildlife Day på!

Rejsetilbud

I samme kategori

khiva-198684_640
dykke med hajer
Skotlands højdepunkter
Bæredygtige destinationer

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)