Er du vild med at spille golf, og ønsker du at kombinere din indre golfentusiast med lækre spiseoplevelser og forkælelse for sjælen? Så læs med her, hvor vi har samlet et overblik over nogle af de bedste golfbaner i Danmark, hvor der samtidig er gode muligheder for overnatning og meget mere. Det første hotel på listen vandt prisen som Årets bedste golfhotel. De øvrige er på Golf World Awards liste over bedste golfhoteller i Danmark 2020.

 

Golfhoteller i Danmark

 

Himmerland Golf og Spa Resort – Golf i verdensklasse

Vil du spille golf i verdensklasse? Så skal du besøge Himmerland Golf og Spa Resort. Det er – foruden i år – også tidligere blevet kåret som Danmarks bedste golfhotel. Det skyldes sandsynligvis, at det er et hotel, der hele tiden forsøger at forbedre og udvide valget af produkter og services. Derudover prioriterer de deres gæster frem for alt andet, så her kan man være sikker på at få en mindefuld golfoplevelse.

 

golfhoteller i Danmark

 

Best Western Golf Hotel Viborg

Golf Hotel Viborg ligger skønt placeret ved Søndersø og kun 10 minutters kørsel fra golfbanen i Viborg. Golfhotellet har intet mindre end 27 huller. På hotellet kan du nyde lækre anretninger i restauranterne Golf Salonen og Brænderigaarden. Her kan du ligeledes få stillet dit behov for selvforkælelse med en tur i poolen, spabadet eller saunaen.

 

Brundtland Golf Hotel

Brundtland Golfcenter ligger i Sønderjylland og er et sted, hvor du indtil d. 1/1 2020 kunne udleve din golflyst med efterfølgende spisning og overnatning. På trods af at stedet har været nomineret til Danmarks bedste golfhotel, er stedet på nuværende tidspunkt lukket ned på ubestemt tid. Derfor er det ikke muligt at besøge.

 

Bella Sky

 

AC Hotel Bella Sky Copenhagen – Et af de bedste golfhoteller i Danmark

AC Hotel Bella Sky Copenhagen har 4 stjerner og er et hotel, der emmer af design. Faktisk ligger det placeret med tilknytning til Bella Centeret. Hotellet har en skøn udsigt ud over golfbanen, som er tilhørende Royal Golf Club. Hvorfor den er meget nem at tilgå for de overnattende golfentusiaster. Hvis du ønsker andet udover golf, tilbyder hotellet også spa, fitness, og hele fire restauranter og barer.

 

Golfhoteller i Danmark

 

Crowne Plaza Copenhagen Towers

Bæredygtighed står højt på agendaen hos Crowne Plaza Copenhagen Towers. I forhold til andre sammenlignelige hoteller bruger Crowne Plaza Copenhagen Towers fx 65% mindre energi. Hotellet ligger placeret i bydelen Ørestaden. Her kan du nemt tilgå både Royal Golf Club, Fields, Amager Strandpark m.m.

 

Golf Club

 

Royal Golf Club

Hvis du overnatter på AC Hotel Bella Sky Copenhagen eller Crowne Plaza Copenhagen Towers, er der meget kort afstand til golfklubben Royal Golf Club. Det er en 1-klasses golfbane fra 2010, hvor du i klubhuset ovenikøbet finder en restaurant, luksus omklædningsrum med sauna, fitnesscenter m.m. Golfbanens kvalitet blev anerkendt allerede i 2012, da der blev afholdt et europæisk event på stedet.