1. Las Vegas

Nummer 1 er selvfølgelig Las Vegas! Hvis du ikke mener, at Las Vegas er det absolut fedeste sted at holde en polterabend, så kan det kun være fordi, du aldrig har været der! Las Vegas tilbyder alt og intet, som man kan ønske sig på en polterabend. Det er masser af fashionable hoteller, men vælg ét på The Strip, så I er tæt på, hvor det hele sker. Gode bud på hoteller er Cosmopolitan, Bellagio, Caesar’s, The Mirage og The Venetian.

2. Miami

Hvor skal vi næsten starte. Lad os starte med, hvor du skal bo. Du skal i South Beach. Afhængig af hvornår på året I rejser, er det ofte muligt at finde en god pris på et mindre fashionabelt hotel i South Beach. I skal jo alligevel ikke være særlig meget på hotellet, men det er vigtigt, at I bor i netop området South Beach, da det er ”hér det sker”. Når det kommer til mad, så vil du helt sikkert have lyst til at proppe dig med alt på menukortet hos Big Pink, når du skal pleje tømmermændene. Glem ikke deres milkshake!

Der er desuden masser af gode New York-restauranter, der har åbnet op i Miami, fx The Duth, Scarpetta og BLT Steak. Og husk: I Miami er vejret jo bare fantastisk (men planlæg lige udenom orkan-sæsonen, hvor det desuden regner meget), der er mange gode golfbaner, fede clubber og smukke halvnøgle damer på de skønne strande, så ”what’s not to like about Miami?”

3. New York

New York er det helt rigtige sted at feste. Der er alle tænkelige typer af barer. Du kan genopleve dine unge dage på Brother Jimmy, drikke god øl på The Standard Beer Garden eller tage på klubber som SL eller 1Oak. Restauranterne tilbyder også alt, man kan have lyst til på en polterabend. Både pizza (Lombardis and Co eller Di Fara), burger (PJ Clarkes eller Minetta Tavern), barbeque (Wildwood eller Blue Smoke) eller en god steak på Strip House eller Benjamins.

4. Reykjavik

Island lyder for nogle måske som en lidt utraditionel polterabend-destination, men Island og Reykjavik har masser at byde på, ikke mindst smukke nordiske udseende. Islænderne er meget imødekommende, og maden er overraskende lækker. Spa- og wellnessfaciliteterne i The Blue Lagoon er helt fantastiske og er en ”once in a lifetime”-oplevelse. Island tilbyder også, at man kan tage på golfbanen til midnat, hvilket ikke er noget, du ser mange steder i verden. Sidst men ikke mindst, så er det ret nemt at blive hurtigt fuld på de mange barer i Reykjavik.

5. Malaga

I Malaga finder I et solidt natteliv med fest og farver, og her er der en perfekt mulighed for at kombinere polterabend med afslapning i sydens sol. I Malaga er du næsten stensikker på lækkert vejr året rundt, og så er det kun en 3 timer og 40 minutters flyvetur væk.

6. Prag

Prag er et meget prisvenligt valg til polterabend-weekenden! Tjekkiets smukke perle har et rigt natteliv, hvor I kan drikke jer fulde til billige penge! Der er også rig mulighed for sight-seeing, wellness, pedicure og massage. Det er i hvert fald med sikkerhed et godt valg til tøsernes polterabend.

7. London

London er et oplagt valg til din polterabend! Det er hurtigt og billigt at komme dertil, og der er masser at give sig til! Flyvetiden er lige under 2 timer fra København til London, så I kan tage derover fra fredag til søndag og være hjemme igen og klar til job mandag morgen. Udnyt tiden og tag på shopping på Oxford Street, tag på sight-seeing og spis lækker mad på de mange restauranter og caféer. Når mørket sænker sig, så slå jer løs i Londons natteliv.