Tag et smut over sundet, og besøg Sveriges tredjestørste by, Malmø. Tager du en tur til Malmø, er du ikke længere væk, end at du med bare lidt opmærksomhed, sagtens kan forstå de mennesker de møder. Trods det sammenlignelige sprog, er der mange andre ting, hvor vores svenske naboer skiller sig ud.


Seværdigheder i Malmø


Malmø har med sine charmerende små gader, flotte naturområder og grønne parker, og sin nærliggende placering, flere grunde til at du skal så et smut over sundet. Vi har forsøgt at samle en liste over de seværdigheder i byen, som tiltrækker flest nysgerrige blikke.

Oplev den lille charmerende oase med masser af shoppingmuligheder, kulturoplevelser samt lækre og hyggelige restauranter og caféer. Byen, der er Sveriges tredjestørste, er kun en spytklat væk. Faktisk ligger den kun 30 minutter fra København, lige ned til vandet. Så hvorfor ikke benytte lejligheden til at tage et smut til det svenske i din næste forlængede weekend? Travelmore giver her sit bud på, hvilke seværdigheder i Malmø du bør se.


Parker i Malmø


Lige meget hvorfor du tager til Malmø, er der i hvert fald stor chance for, at du falder for byen.

Oplev Malmø – Parkernes by med mange hyggelige kvarterer. Byen kaldes af mange for ”Parkernes by” pga. de mange grønne arealer og parker. Kungsparken og Slottsparken er fyldt med smukke blomsterhaver, kanaler, damme og en japansk have (Slottsparken).

Turning Torso


Som førstegangsbesøgende Turning Torso et must-see! Denne imponerende bygning snoer sig hele 190 meter op i vejret. En selfie eller et romantisk portræt af dig og din feriemakker giver et smukt minde til fotoalbummet.

Brug også et par hyggelige timer på at spadsere rundt på Västra Hamnen, lige rundt om hjørnet. Det er en ung bydel, der både byder på én af Europas største skateboardparker, en lækker is der kan nydes i solen og mulighed for at tage en dukkert i dybhavsbadet.

Bro Malmø