I ét af verdens unikke boblehoteller kan du nyde synet af en smuk stjernehimmel, imens du overnatter i en boble. Med hjælp fra Travel Away lister vi her 10 steder, hvor du kan opleve en nat i en boble omringet af uberørt landskab, fortryllende skove eller den Spanske ørken.

Disse cool og anderledes boblehoteller er beliggende forskellige steder i Europa. De er designet til at omfavne de omkringliggende udendørsarealer, og du kan falde i søvn, imens du kigger på stjernehimlen.

 

Hotel Aire de Bardenas, Spanien – Boblehoteller med tunneller

Hotel Aire de Bardenas ligger i naturparken Bardenas Reales. Hotellet tilbyder deres gæster muligheden for at sove under måneskin i smukt dekorerede bobleværelser med endeløs udsigt over det fantastiske ørkenlandskab.

De smarte sfæriske bobler er forbundet med bobletunneller og er udstyret med badeværelse, elektricitet, Wi-Fi og minibar.

 

Forets Domes – Nordirlands bud på boblehoteller

Undslip omverdenen med et ophold på Finn Lough, et smukt resort ved søen, der tilbyder luksusbobleophold i County Fermanagh i Nordirland. Hvert Forest Dome er stilfuldt indrettet med en skræddersyet himmelseng samt klassiske lænestole og et teleskop til stjernekig om aftenen.

Alle Forest Domes har eget badeværelse, Nespresso-kaffemaskiner og 180 grader gennemsigtige vægge, der giver gæsterne mulighed for at fordybe sig i de vilde omgivelser.

 

The 5 Million Star Hotel

The 5 Million Star Hotel

 

The 5 Million Star Hotel, Island

Der er ingen bedre måde at opleve nordlyset på Island på end ved at bo på Bubble, alias The 5 Million Star Hotel. Gemt væk midt i en hemmelig skov, ca. 1,5-2 timer fra Reykjavik, tilbyder hotellet en række bobleværelser at vælge imellem.

Alle bobleværelser er udstyret med varmesystemer, stikkontakter og senge, så gæsterne kan ligge komfortabelt og se på stjernehimlen. Midnatssolen bringer den sovende natur til live og maler alt omkring i livlige og grønlige nuancer.

 

Dome Garden, England – Kombinationen af glamping og boblehoteller

For en tilbage-til-naturen-getaway i Gloucestershire skal du ikke længere væk end til Dome Garden. Det er en futuristisk lille landsby med 11 miljøvenlige kuppeltelte, som ligger dybt inde i skoven. Stedet er ofte omtalt som et af de bedste glampingsteder i England.

Det kombinerer desuden den luksuriøse campingbys glæde ved friluftsliv med komforten og bekvemmelighederne af et eksklusivt hotel. Forvent hulelignende kupler, flyvende senge, underholdende pizza-nætter og masser af eventyrlige muligheder lige uden for døren.

 

Boblehoteller

ATTRAP’RÊVES

 

ATTRAP’RÊVES – Franske boblehoteller i malerisk landskab

Luksus møder udendørs ophold på ATTRAP’RÊVES, som er et unikt boblehotel gemt væk i det maleriske landskab i Marseille. Her opfordres gæsterne til at sove under stjernerne i oppustelige plastbobler skabt af den franske designer Pierre-Stephane Dumas, møbleret med senge i kingsize størrelse.

Hver enkelt indrettede enhed er bekvemt afsondret og leveres med et helt uigennemsigtigt badeværelse og et teleskop til stjernekig.

Dihan Evasion, Frankrig

Dihan Evsaion, en finurlig familiebedrift i Bretagne, giver dig muligheden for at overnatte i bobletelte, der er ophængt i de 100 år gamle egetræer og kastanjetræer.

Gæsterne har adgang til bobleteltene via stiger, og de transparente telte er indrettet med store runde madrasser og gardiner til en privat, behagelig nat under stjernerne. Alle bobletelte er lavet af plastglas, så gæsterne kan nyde de fredelige skovklædte omgivelser.

 

Boblehoteller

Nomading Camp

 

Nomading Camp, Spanien og Andorra

Naturen er midtpunktet på Nomading Camp, et hundevenligt boblehotel med placeringer i både Ronda, Spanien og i de Andorranske Pyrenæer. Beliggende i idylliske naturlige omgivelser tilbydes gæster de stilfuldt designede sfæriske værelser med privatliv og en chance for at sove under stjernerne i komfortable gennemsigtige omgivelser.

Alle bobleværelser er udstyret med opvarmning, nye teleskoper og private haver. I ægte andalusisk ånd er Nomading Ronda beliggende midt i hjertet af en olivenlund. Mens Nomading Andorra har sin egen café og udendørs pool, som er omgivet af bjerge og skove.

 

Camp Kátur, England

Hvis du efterspørger en unik glampingoplevelse i England, skal du blot en tur til Camp Kátur. Campingpladsen ligger i Camp Hill Manor Estate og tilbyder en række forskellige indkvarteringsmuligheder. Heriblandt nogle unikke 360-graders Unidomes med panoramaudsigt der ligger skjult i skoven.

Denne type indkvartering inkluderer en dobbeltseng, romantiske lanterner og en gasvarmer, der holder dig varm hen over kølige nætter. Udendørsarealet er udstyret med grill, ildsted samt bord og stole og er et oplagt sted at fordybe sig og samtidig nyde synet og lydene af naturen.

 

Boblehoteller

Nuit Nature

 

Nuit Nature, Frankrig – Boblehoteller ved Mont Blanc

Et ophold på Nuit Nature inkluderer champagnesmagning, gratis morgenmad og en storslået udsigt over Mont Blanc. Beliggende i bjerglandsbyen Combloux er boblen smukt udstyret med designermøbler og tilbyder en behagelig seng til en mindeværdig nats søvn udenfor i de franske alper.

 

Maison Bulles, Frankrig

Hvis du ikke synes ferie i Provence er speciel nok, hvad siger du så til ideen om at sove i en boble natten over? I højderne af Pont-Saint-Esprit, omgivet af landlige panoramaudsigter på landet, ligger Maison Bulles. Det er en enestående hytte, hvor værelserne består af gennemsigtige bobler med individuelle temaer.

Den mest specielle af dem er Mercure, som har brændende røde dekorationsdetaljer og sin egen private jacuzzi. Alle kuppellignende værelser er udstyret med opvarmede madrasser til de kølige aftener.