Planlægger eller drømmer du om en rejse til dette smukke land i Sydøstasien, så må din rejse ikke være uden et besøg på nogle af de bedste strande i Thailand. Hvis du kun er vant til at bade i de danske farvande, så vil Thailands strande blæse dig bagover. Varmt, krystalklart vand og hvidt sand. Noget nær paradis.

Uanset hvor du rejser hen i Thailand, kan vi forsikre dig om, at der vil være en attraktiv strand nær dig, så du ikke behøver at rejse kilometervis for den helt rigtige strand. For de er overalt. Nedenstående vil guide dig igennem en lang række strande, der bør være på din bucket list, inden du drager imod Thailand. 

Freedom Beach, Phuket


Nogle af de bedste strande i Thailand ligger på de sydlige øer. Denne første strand på vores liste er lokaliseret i Phuket nær Patong. Den 300-meter lange, hvide strandbund udgør et af Thailands absolut eksklusive strande, hvor frodigt skov og palmer favner stranden som en oase.

Freedom Beach og dens badevenlige vand fungerer som et perfekt tilflugtssted væk fra turismens summen i byen. Denne strand sætter rammen for en dag, hvor du har brug for at ligge i vatter. Alt imens at solens bølger udgør de eneste bølger på stranden, som bager på din krop. 

Se listen over de mest populære oversøiske rejsemål

Freedom Beach

Koh Kradan, Koh Lanta


For at besøge denne strand er du nødt til at forlade fastland til fordel for en lille ø beliggende uden for Kho Lanta. Specielt for denne strand er dens babyblå og klare vand, som i særdeleshed inviterer til en dukkert. Øen er blot 4 kilometer lang og besidder blot få hoteller. Rundtom er denne magiske strand.

Derfor kan du med rette spadsere i ren magelighed omkring øen i jagten på dagens tilholdssted. Denne paradisstrand lægger op til snorkling direkte fra vandkanten, hvilket vidner om vandets klarhed. For at kunne besøge denne udsøgte hvide strand, der er én af de bedste strande i Thailand, skal du til Krabi, hvorfra du kan tage en båd til øen på cirka en time. 

Nai Harn Beach, Rawai


Nai Harn Beach har tilegnet sig prædikatet, som værende “den mest fredelige strand i Phuket.”. Hvis du sætter din lid til diverse anmeldelser på TripAdvisor. Har du derfor tilbragt en masse tid i byens bimlen og bamlen, så kan du forkæle dig selv med en dag på langs, hvor afslapning er i højsædet.

Foruden de flotte ord, som Nai Harn Beach får med på vejen. Så erhverver stranden sig også en topplacering på TripAdvisor, som vidner om strandens kvalitet. Flotte sletter og natur indrammer den ellers store strand, som giver rig mulighed for adspredelse blandt de andre besøgende på stranden. 

White Sand Beach, Koh Chang


Søger du “Thailand strande”, vil du med garanti blive præsenteret for White Sand Beach. Denne strand er yderst populær. Strandens sandbund udgør 2,5 km hvidt puddersand, som møder det krystalblå havvand.

Den sydlige del af stranden hviler tungere på hoteller, hvilket også udgør den absolut fineste del af stranden. Fra Koh Chang har du også rig mulighed for at besøge nogle af de andre nærliggende øer. Øerne ligger ligeledes inde med nogle helt ekstraordinære strande, som er værd at besøge. 

Bedste strande i Thailand

Kantiang Beach, Koh Lanta


Befinder du dig i den sydlige del af Koh Lanta, bør du tage en dagstur til Kantiang Beach. Blandt jungle og tæt befrugtet skov finder du denne flække af en oase.

Den halvcirkulære strand består af finkornet strand og nærmest gennemsigtigt vand. Hungrer du efter en dag, hvor pulsen skal ned, så anbefaler vi stærkt denne strand. Derudover finder du barer og restauranter i nærheden. Du behøver derfor ikke at pakke den helt store madpakke inden afrejse. 

Bedste strande i Thailand