Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Nyd et godt hotelophold på et byhotel i Danmark

Artiklen er skrevet i samarbejde med Small Danish Hotels

Når du har planer at opleve forskellige dele af det danske land, er det oplagt at kombinere det med et ophold på et dejligt byhotel. Det giver ro og tid til at nyde oplevelsen til fulde, om det så er naturen, byen eller seværdigheder, der har tiltrukket dig. Når du bor på et nærliggende hotel, giver det mere tid til at opleve området, uden at skulle tage højde for lang transsporttid.

I denne guide har vi udvalgt tre byhoteller; i henholdsvis Aarhus, Odense og København. Hotellerne er beliggende tæt på spændende udflugtsmål og seværdigheder, så du har mange muligheder for at få nye oplevelser med hjem. Vil du shoppe, ligger mange af hotellerne i eller i kort afstand til byens centrum og der er derfor kort afstand til butikker, caféer og meget andet byliv.

Og når du kommer hjem efter en lang dag på farten, kan du glæde dig over, at der venter et dejligt værelse med en god seng, så du kan lade batterierne op. Nogle af hotellerne har også restaurant, så du kan nyde en middag på stedet, og om morgenen er der en lækker morgenbuffet, så du bare kan slappe af og blive vartet lidt op.

Læs også: Bedste zoologiske have i Danmark: Vi har fundet de 5 hyggeligste

Vi har udvalgt tre bud på et byhotel rundt omkring i Danmark

Hotel Oasia Aarhus – Alt hvad et byhotel skal indeholde i centrum af Smilets By

Foto: Hotel Oasia

Hotel Oasia Aarhus tilbyder en unik blanding af skandinavisk design og exceptionel service, der sikrer gæsterne de bedste forudsætninger for et mindeværdigt ophold i hjertet af Aarhus. Med sit fokus på minimalistisk design og komfort, er værelserne udstyret med designer møbler, herunder Hästens-senge og Bang & Olufsen teknologi, der garanterer luksus og afslapning.

Hotellet er beliggende tæt på byens kulturelle højdepunkter som ARoS Kunstmuseum og Den Gamle By. For naturelskere, er både skovområder og strande let tilgængelige. Herunder også Marselisborg Slot og Moesgaard Museum.

Med 91 elegant indrettede værelser og suiter, gratis wi-fi og begrænset parkering tilgængelig på forespørgsel, sætter Hotel Oasia Aarhus nye standarder for komfort og stil i byen. Her kan gæster også nyde hotellets faciliteter, som omfatter en hyggelig lounge med stilfulde møbler, en bar og et moderne fitnesscenter.

Oplev disse seværdigheder i nærheden: ArOs kunstmuseum, Strøget, Aarhus Havn / Aarhus Ø, Den Gamle By,  Botanisk Have og meget mere.
Adresse: Kriegersvej 27, 8000 Aarhus C
Læs mere om hotellet: Her

Hotel Knudsens Gaard – Landlig charme få minutter fra Odense centrum

byhotel

I Odenses maleriske udkant, finder du det betagende 4-stjernede Hotel Knudsens Gaard. Hotellet er et godt eksempel på en fusion af landlig charme og nutidens bekvemmeligheder. Det unikke hotel, med sine bindingsværksfacader og brostensbelagte gårdspladser, tilbyder den perfekte pause fra hverdagen. Her møder tradition, moderne elegance i en afslappende atmosfære, der er genial for et byhotel.

Gennem omhyggelige renoveringer har Hotel Knudsens Gaard bevaret sin rige historie, der strækker sig tilbage til det 12. århundrede. Uanset om du slentrer gennem den frodige have, nyder en bog under et frugttræ, eller tager en kort tur ind til Odense centrum, er hotellet et ideelt udgangspunkt for din næste tur rundt om Danmark.

Hotellets restaurant, anerkendt som en af Odenses fineste, fokuserer på fynske, sæsonbaserede ingredienser. Nogle hentet direkte fra hotellets egen urtehave. Deres menuer afspejler årstidernes skift og indretningen balancerer det hyggelige med klassisk stil. Her lover Restaurant Knudsens Gaard en kulinarisk oplevelse, der er svær at glemme.

Med 77 værelser kan du vælge mellem hyggelige standardværelser til luksuriøse suiter. Dette sikrer Hotel Knudsens Gaard, gæsterne et ophold, der føles både personligt og eksklusivt. Her er hver detalje nøje overvejet for at sikre, at dit ophold bliver både mindeværdigt og afslappende.

Oplev disse seværdigheder i nærheden: Odense Zoo, Eventyrhaven, H.C. Andersens Hus, Munkebjerg Kirke og mange flere
Adresse: Hunderupgade 2, 5230 Odense
Læs mere om hotellet: Her

The Huxley Copenhagen

byhotel

I hjertet af København, skjult bag det majestætiske Kongelige Teater, finder du det stilrene The Huxley Copenhagen. Dette hotel er indbegrebet af dansk design og sofistikeret komfort, placeret perfekt for at udforske byens kulturelle skatte.

The Huxley Copenhagen inviterer dig indenfor til en verden af dansk design fra det øjeblik, du ankommer. Med interiør prydet af ikoner som Arne Jacobsen og Fritz Hansen, lover hvert hjørne af dette hotel en ægte oplevelse af dansk æstetik og kvalitet. Og så er værelserne udstyret med moderne bekvemmeligheder som hurtigt internet og Samsung TV. Hotellets faciliteter inkluderer også et møderum, en bar, og en lounge, hvor du kan slappe af eller arbejde med stil.

Som byhotel, er det placeret blot et stenkast fra Kongens Nytorv, og er derfor det perfekte udgangspunkt for at opleve København. Uanset om du er til kulturelle eventyr, shopping, eller kulinariske oplevelser, så er alt dette indenfor nem rækkevidde.

Under dit besøg må du ikke gå glip af hotellets egen indbydende bar, The Huxley Lounge. Hvor gæster kan slappe af og nyde lækker drikkelse. Her bliver hver cocktail serveret med en sans for detalje, der matcher hotellets overordnede fokus på kvalitet og design.

Oplev disse seværdigheder i nærheden: Nyhavn, Amalienborg Slot, Rundetårn, Vor Frelsers Kirke og meget mere
Adresse: Peder Skramsgade 24, 1054 København 
Læs mere om hotellet: Her

Rejsetilbud

Brandholm Badehotel
Costa Brava - lille
nyhavn-district

I samme kategori

Zillertal adventure (4)
Kyoto
Forårsrejse
Zillertal (4)

Mest læste

troldejagt i Danmark
Verdens største vulkaner
Innsbruck (3)
Zillertal (4)

Populære kategorier

Information

Nyhedsmail

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)