Med tiden er det blevet mere populært iblandt danskerne at tage på weekendophold, der udelukkende står i selvforkælelsens tegn. Fordi interessen er vokset omkring spa- og wellnessophold, bliver udvalget af disse ophold løbende større i hele Danmark. Men nu hvor mulighederne kun bliver flere og flere, hvor kan det så anbefales at tage hen?

Har du overvejet at tage et afbræk fra hverdagens travlhed, eller har du måske aftalt med din nærmeste, at I skal på getaway inden for en overskuelig fremtid? Så kan I læse med her og høre vores bud på, hvor jeres spa- og wellnessophold kan gå til næste gang. Vi har nemlig lavet en oversigt over 8 hoteller, der tilbyder luksus og forkælelse i særklasse.

 

Wellnessophold

 

Wellnessophold på Hotel Vejlefjord

Kunne du tænke dig at besøge det såkaldte ”slot i skoven”? Så skal du en tur forbi Stouby i Hedensted Kommune, hvor du finder det flot beliggende Hotel Vejlefjord. Ikke alene kan udsigten fra hotellet få dig helt ned gear, men du får også udleveret en badekåbe og klipklappere, så du er godt udrustet til selvforkælelse. I hotellets spa finder du de Termiske Bade og Thalasso Spa, der bl.a. inkluderer bassiner med tempereret vand, saunaer og saltbade. Her på Hotel Vejlefjord kan du være helt sikker på at få den luksuriøse oplevelse, som du søger.

 

Comwell Kellers Park

 

Comwell Kellers Park

I nærheden af Vejle er der flere muligheder for at få den ultimative spaoplevelse. Ligesom Hotel Vejleford ligger Comwell Kellers Park også med en smuk udsigt over Vejle Fjord. Faktisk var hotellets spa, AquaSpa, med i kampen om at blive udnævnt til Årets Spa 2020. Her kan du kombinere et ophold i naturskønne omgivelser med luksuriøse spaoplevelser. Du kan bl.a. opleve spafaciliteter som koldtvandskar, dampbad og udendørs boblebad og en lang række andre wellnessbehandlinger.

 

Wellnessophold

 

Wellnessophold på Himmerlands Golf og Spa

Som hotellets navn antyder byder Himmerlands Golf og Spa på mere end bare wellness. Her er der nemlig lidt for enhver smag. Du kan bl.a. forkæle dig selv i hotellets spaområde, der bl.a. tilbyder relaxbassin og et koldtvandsbassin. Eller hvis du ønsker at udleve din golfentusiast, kan du besøge hotellets tilhørende golfbane og sågar også tennisbaner og fitness.

 

Skodsborg

 

Kurhotel Skodsborg

På Sjælland finder du Kurhotel Skodsborg. Stedet emmer af natur, skønhed og velvære og kan med garanti give dig lige præcis det afslappende og luksuriøse spa- og wellnessophold, som du søger. Foruden aromaterapi, udendørs jacuzzi og en lang række andre spafaciliteter kan du også deltage i holdsportsaktiviteter som bl.a. Yoga, TRX og Crossfit.

 

Wellnessophold

 

Wellnessophold på Hotel Thingaard

I det nordjyske er der også gode muligheder for at blive mødt med spa- og wellnessoplevelser. På Hotel Thinggaard i Hurup Thy er det muligt at booke et ophold, der inkluderer adgang til Sydthy Kurbad. Kurbadet ligger blot en lille gåtur fra hotellet. Her kan du geare helt ned og bl.a. nyde diverse dampbade og et massagebassin under en flot stjernehimmel.

 

Hotel Viking

 

Hotel Viking

Endnu længere nord på i det jyske finder du Hotel Viking. Det ligger placeret i naturskønne omgivelser med kun få minutters gang til stranden. Hotellet tilbyder Danmarks største spa med at hav af forskellige spafaciliteter som bl.a. inkluderer spabad, saltvandsbassin, aqaa spa, sauna og en lang række behandlinger indenfor wellness.

 

Wellnessophold

 

Great Northern Spa

Great Northern Spa er beliggende på Fyn. Her kan du opleve afslapning for krop og sjæl i særklasse. Hvis du besøger stedet udelukkende med henblik på en spaoplevelse, skal du være opmærksom på, at de har forskellige spatider, der er fordelt over morgen, middag og aften. Som gæst har du adgang til alle aqua faciliteter, isvand og urtete, og du kan endda også ligge i din egen daybed og høre guidet meditation.

Læs her om Danmarks 5 bedste spaophold

 

Wellnessophold

 

Wellnessophold på Hotel Alsik

I det sønderjyske kan du finde Hotel Alsik, der er beliggende i Sønderborgs havnefront. Fra hotellet kan du nyde en skøn udsigt over byen og de smukke fjordlandskaber. På hotellet finder du Alsik Nordisk Spa og Wellness, der indbyder til mere end 60 forskellige oplevelser inden for wellness og spa fordelt på fire etager. Ønsker du også en gastronomisk sanselig oplevelse, kan du besøge én af hotellets tre restauranter, som den anerkendte Jesper Koch, står i spidsen for.