ANNONCE

 

Sommeren er varm, men også kort, og det betyder der skal nydes alle timer for fulde drag. Er du ung, så er eventyrlysten ofte på det højeste, og verden skal udforskes. Nogle unge elsker at se solen stå op, og danse til den lyse morgen. Nogle unge smiler hver eneste dag, og gør alt hvad der står i deres magt for at få det bedste ud af alle døgnets minutter.

Kan du skrive under på nogle af de foregående ting, så skal du helt sikkert på en rejse til solrige Sunny Beach.

Nyd dagen i poolen, på stranden eller i solen

Sommeren i Sunny Beach er ikke kun fest og farver, men også en masse dejlige timer i solskin. Det kan nydes ved poolen på hotellet, på stranden eller fra terrassen ved værelset.

Med all-inclusive ophold vil du kunne hente kolde drikke og dejlige snacks dagen lang, og du skal kun koncentrere dig om at tage badetøj og solcreme på.

Sommeren er varm, så der er garanti for at du kan opnå en solid sommerkulør i løbet af ugen eller ugerne, hvor du er der.

Et natteliv med fuld knald på

Sunny Beach er en solrig destination, men den er mest kendt for den vilde natteliv med fuld fart på. En rejse til solrige Sunny Beach er kendt i mange lande som festbyen, hvor de glade feriegæster fester natten lang under åben himmel.

Der er mange steder i byen, hvor du kan drikke drinks og øl med de andre rejsende og sikkert også nogle lokale. Derudover bugner byen med barer, som viser sport, har dansegulv, spiller god musik eller blot summer af god og festlig stemning.

Sunny Beach er en fest i sig selv, og derfor er der heller ikke nogen klager fra underboer med børn eller lignende. Alle holder fest.

Få den fulde rejseoplevelse med Uptours

Uptours leverer en hel rejsepakke til den festlige destination Sunny Beach. Du får fly, hotel, mad, fest og god service i samme pakke.

Prisen er et samlet tilbud, så du ikke kommer til at støde på skjulte gebyrer, eller på forsinkelser ved et firma, som kommer til at betyde noget for de resterende bookinger.

Du skal derfor kun lægge dine penge et sted, og du vil blive taget i hånden under alle dele af din rejse. Så kan du trygt tage af sted, og du kan nyde din ferie uden bekymringer.