Tapas, paella og fantastiske fiskeretter, findes i lange baner på nogle af de bedste spisesteder på Mallorca. Vi giver vores bud på 4 gode spisesteder på Mallorca, hvor du er sikret et godt måltid.


Ombu Restaurant


På en af de bedste restauranter på Mallorca, kan du her få tapas i lange baner – både til morgen, middag og aften. Ombu Restaurant har nemlig både en morgenmenu og en frokost/aftenmenu.

Morgenmenuen byder blandt andet på acai bowls med granola, banan og jordbær eller græsk yoghurt med müesli, frisk frugt og honning. Bare rolig, du kan også vælge én af morgenmadsklassikerne og gå med en chokoladecroissant. Prøv også en af deres lækre smoothies med mango, banan og ananas.

På frokost/aftenmenuen kan du vælge mellem intet mindre end 34 forskellige retter. Fra østers til blækspruttekroketter med lime og citrongræsmayo og steak tartar med trøffel, foie gras og cherrytomater. Tager du derind med børnene er miniburgeren altid et hit!

Adresse:

 • Paseo Born 7, Plaça de la Reina, 5, 07012 Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien

Åbningstider:

 • Tors. – tirs.: 08.30 – 23.00
Spisesteder på Mallorca
Credit: Ombu Restaurant


FaBrick food & more


I hovedstaden på Mallorca, Palma, finder du en forholdsvis ny restaurant, som åbnede i 2019. Den hedder Fabrick food and more. Menuen ændres fra uge til uge, så det er svært at beskrive et typisk menukort. Restauranten er dog især kendt for sine fantastiske blæksprutter og kroketter.

Stedet er ikke så stort, så det er en god idé at gå derind en dag i forvejen, og reservere et bord.

Når ja, og så ligger nummer 1 på Tripadvisors liste over de bedste restauranter på Mallorca.

Adresse:

 • Carrer de Sant Magí, 84, 07013 Palma, Illes Balears, Spanien

Åbningstider:

 • Tirs.: 19.00 – 23.00
 • Ons. – søn.: 13.00 – 15.00 og 19.00 – 23.00


LAB – Cocktail bar, Food and Bartending Solutions


Når aftenmåltidet er overstået, kan du finde plads i baren hos LAB – Cocktail bar, som nok er den bedste bar på Mallorca. Her vil du blive mødt af professionelle bartendere, som ud fra årstidens friske frugter og ingredienser, vil guide dig til, hvilken cocktail eller drink du skal have.

De har intet menukort, men til gengæld har de i omegnen af 250 forskellige slags spiritus og likør, og de er ikke bange for at bruge dem.  

I en bar er det selvfølgelig drinks og cocktails der regerer, på LAB cocktail bar har du dog mulighed for at supplere med et udvalg af lækre spanske eller italienske småretter.

Adresse:

 • Calle Sant Magi 22 Bajos, 07013 Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien

Åbningstider:

 • Søn. – tors.: 19.00 – 02.30
 • Fre. – lør.: 19.00 – 03.00
Spisesteder på Mallorca
Credit: LAB – Cocktail bar, Food & Bartending Solutions


Restaurant Ca’n Manolo


Rygtet siger, at Restaurante Ca’n Manolo laver den bedste fiske- og skaldyrspaella på hele Mallorca. Her får du verdensklasse fisk og skaldyr, hvad enten du vælger paella eller ej.

Vær opmærksom på de store portioner, flere af retterne er store nok til at dele. Spørg evt. aftenens tjener til råds.

Adresse:

 • Carrer Federico García Lorca, 4, 07014 Palma, Illes Balears, Spanien

Åbningstider:

 • Tirs. – lør.: 13.00 – 16.00 og 20.00 – 23.30
 • Søn.: 13.00 – 16.00

Læs mere om Mallorca: