5 af de bedste skisportssteder i Østrig

Artiklen er skrevet i samarbejde med Østrigs Turistbureau

 

Det er ikke uden grund, at Østrig er én af danskernes foretrukne skidestinationer. Østrig har de smukkeste bjerglandsbyer, og stemningen på skisportsstederne er mere afslappet og tilbagelænet end hos de glitrende feriesteder i Frankrig og Schweiz. Skisportssteder i Østrig udstråler nemlig gammeldags charme med sti- og liftnetværk, der forbinder små alpine landsbyer omgivet af spektakulære snedækkede tinder. Samtidig er Østrigs skisportssteder nogle af verdens bedste.

Fra de fleste af de hyggelige landsbyer kan du stå på ski hele dagen uden nogensinde at gentage en strækning, uanset dit erfaringsniveau. Østrigsk terræn spænder fra nogle af verdens stejleste pister til blide skråninger og stier, der er perfekte for elever og unge.

Læs med her hvor vi fortæller om nogle af de bedste østrigske skisportssteder, så du kan vælge din foretrukne destination til din næste skiferie i Østrig. Skisæsonen er i fuld gang, og man er klar med åbne arme til at tage imod skiglade danskere.

 

St. Johann in Tirol

 

St. Johann in Tirol

St. Johann in Tirol er med sine 43 km pister og brede, varierede nedkørsler et ideelt skiområde for familier. Her finder du et virkeligt fortryllende snelandskab og perfekt præparerede pister, som du kan udforske på alpinski, langrendski, turski, snesko, til fods eller til vands. Der er også et bredt aktivitetstilbud kombineret med ægte tirolsk charme i de hyggelige skihytter. Dette gør vinterferien i byerne St. Johann in Tirol, Oberndorf, Kirchdorf og Erpdorf nærmest magisk. Her er du sikret en skiferie fyldt med glæde og uforglemmelige øjeblikke.

 

 

Zillertal

Med sine 542 km pister byder Zillertal på en perfekt skioplevelse. Området har noget for enhver smag: Både familierne, de eventyrlystne og livsnyderne kan finde et yndlingssted blandt de endeløse pister, oplevelsesrige familiepister og de lange dalnedkørsler. Det er også en oplevelse at gå på opdagelse uden for pisterne, hvor du kan nyde vintervandrestierne med panoramaudsigt, udforske langrendsløjperne eller suse ned ad kælkebanen midt i den smukke natur.

 

Schladming-Dachstein

Schladming-Dachstein

Med 10 skibjerge og mere end 230 km velpræparerede pister kan alle finde en nedkørsel, der passer perfekt til dem i Schladming-Dachstein. Skiområdet ligger i op til 2.700 meters højde, og dét har dén fordel, at du er garanteret en tidligere start på skisæsonen og snegaranti i forårsmånederne. Derudover er Schladming-Dachstein med i Ski amadé: Østrigs største skiparadis.

 

Gastein

Bad Gastein har 44 lifter og 201 km pister. Gastein er én af de mest populære feriedestinationer i Østrig om vinteren. Alt er muligt hér: Skiløb og snowboarding. Langrend og vintervandring. Afslappende wellness i de termiske bade. Det er bare at vælge og vrage.

Skisportsstedet ligger tæt på toppen af ​​Gastein-dalen. Engang en gammel kurby – nu et fremragende skisportssted. Bad Gastein er et godt skisportssted for de fleste niveauer af skiløbere og har mere snegaranti, da det er højere end nogle andre østrigske feriesteder.

 

Østrig

 

Arlberg – et pisteparadis

Arlberg er Østrigs største sammenhængende skiområde.

De 5 Arlberg-destinationer St. Anton, St. Christoph, Stuben, Lech og Zürs i Tirol og Vorarlberg tilbyder – udover de fantastiske skioplevelser – gastronomi i særklasse.

På Arlberg kombineres natur, traditioner og pionerånd i en sådan grad, at området for længst er blevet en legende. Det moderne skisportstilbud med masser af pister og puddersne, gastronomi og gæstfrihed garanterer også en førsteklasses skiferie.

 

Overblik over de vigtigste regler

  • Karantænefri indrejse er mulig for personer med 2 vaccinationer – eller tidligere smitte – og negativ PCR-test. Kravet om PCR-test bortfalder, når man har fået 3. stik (eller er vaccineret 2 gange og derefter er blevet smittet eller har været smittet og så har fået 2 vaccinationer.)
  • Der skal fremvises coronapas på restaurationer osv.
  • Det er obligatorisk at bære FFP2-maske.
  • I restaurationsbranchen skal der lukkes senest kl. 22:00. After-ski er ikke muligt i øjeblikket.

Rejsetilbud

I samme kategori

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal Østrig
Zillertal i Østrig, skiferie

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)