Scandic Go Udvider: Nyt Hotel i Centrale Stockholm

Scandic Go, det nyeste hotelbrand fra Scandic i det hurtigt voksende economy-segment, præsenterer lanceringen af det første Scandic Go-hotel på Upplandsgatan i Stockholm i september. Derudover har Scandic underskrevet en lejeaftale for endnu en Scandic Go-etablering, denne gang et centralt beliggende hotel med 221 værelser på Fridhemsplan, der findes på Kungsholmen Island i Stockholm. Planen er at afsløre dette hotel i slutningen af sommeren 2024 efter en omfattende renovering. Lejeaftalen er blevet indgået med Scandics primære lejekontrahent, Pandox.

Fridhemsplan: Porten til Centrale Stockholm

Fridhemsplan står som en af hovedindgangene til centrale Stockholm. Boligkomplekser, spisesteder, barer, butikker og store grønne områder skaber et levende og travlt kvarter, der tiltaler både fritids- og forretningsrejsende.

“Vi er utroligt begejstrede for at indvie vores første hotel på Kungsholmen. De kompakte hotelværelser og effektivt designede fællesområder er i høj grad i overensstemmelse med vores nye Scandic Go-koncept og vores mål om at fortsætte med at udvikle os inden for det hastigt voksende economy-segment. Ved at udvide Scandic Go fortsætter vi med at styrke vores hotel- og produkttilbud i Stockholm, samtidig med at vi intensiverer vores indsats for at indtage en ledende rolle og udvikle dette segment i Norden,” udtaler Jens Mathiesen, administrerende direktør for Scandic Hotels Group.

Ungdommeligt Design og Bekvemmelighed

Centrale elementer i det nye Scandic Go-brand omfatter en overkommelig pris, indbydende design, problemfri selvbetjening og muligheden for morgenmad og varme måltider hele dagen. Hotelværelserne på Scandic Go har et ungdommeligt design, der inkorporerer smarte løsninger og opbevaringsfaciliteter – funktioner som den nye målgruppe af fritidsrejsende efterspørger, da de søger at drage fordel af byens rekreative og oplevelsesrige tilbud snarere end kun at fokusere på hotelopholdet.

“Det er fantastiske nyheder, at vi inden sommeren 2024 introducerer endnu en Scandic Go i det centrale Stockholm. Vores mål er på sigt at blive markedsleder inden for det stærkt voksende economy-segment i de nordiske lande gennem Scandic Go. I Danmark har vi i noget tid haft løbende dialog, der har fremkaldt stor interesse fra flertallet af bygningsejere. Sammen med vores danske organisation ser vi frem til at byde Scandic Go velkommen til Danmark,” deler Søren Faerber, Country Managing Director hos Scandic Danmark.

I løbet af renoveringsfasen vil Pandox forbedre ejendommens tekniske infrastruktur. Bæredygtighed er en integreret del af Scandics drift, og hotellet vil efter åbningen blive certificeret med det officielle nordiske miljømærke, Svanemærket

Rejsetilbud

Hotel Pinenhus
Grønland rundrejse
Rejse til Grønland

I samme kategori

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro

Mest læste

Nimb Rooftop København
troldejagt i Danmark
Klippeøerne i Vietnam
london-3078109_640

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)