Bali

Alle turister elsker den solrige og frodige indonesiske ø Bali! På Bali kan du dase på paradisiske strande, bade i smukke vandfald, bestige vulkaner og spadsere igennem rismarker og overvældende natur.

Bali er et tropisk paradis med hjertevarme mennesker, for hvem gamle traditioner, religion og kultur er vigtig. Over alt finder du smukke templer med autentisk stemning. Besøg fx Tanah Lot, der ligger på en lille klippe i havet.

 

Tropiske naturoplevelser i paradis

Bali har flere skønne områder, hvor du kan vælge at slå dig ned på et af de mange hoteller, hvor flere også har dejlige spafaciliteter. Nusa Dua er mest kendt for de uforglemmelige strande.

Det mere rolige Sanur er børnefamiliernes foretrukne sted. Og Tanjung Benoa er en lækker ferieby, der især lokker med snorkling og dykning blandt et væld af farverige fisk.

Ud over at Bali er et surferparadis, især på Kuta Beach og Seminyak Beach, er der også masser af plads til børnefamilier og rolige svømmeture med snorkling, fx ved Gili Island. Her finder du en hvid palmestrand, der er helt perfekt.

 

Bali – et perfekt sted til en aktiv ferie

Der tilbydes mange udflugter af forskellige udbydere. Men du kan selvfølgelig også vælge at leje en bil og selv tage på oplevelse. Og hvis du gør det, så start med at tage til Mount Batur, der er en aktiv vulkan i 1700 meters højde.

Traditionen er, at man bestiger den om natten, så man kan sidde klar med kaffe på toppen om morgenen og se den smukke solopgang med udsigt over Lake Batur. Book fx et sunrise-trek, der starter kl. 3.00 om natten og slutter på toppen ca. kl. 5.30.

Der er også mange andre fantastiske naturoplevelser på øen som vandfald og magiske varme kilder, så det er bare med at komme afsted ud i den fortryllende balisiske natur. Det bliver næsten ikke mere naturskønt end på Bali.


Noget, du også bare SKAL opleve, er byen Ubud, der kaldes ”Hjertet af Bali”. Byen er en spøjs boheme-by med helse- og yogabutikker, små gallerier, lokale butikker og alternative caféer, hvor du kan prøve den kendte Luwak-kaffe eller organisk citrongræs-is.

Byen er et perfekt sted at prøve balisisk massage eller meditation. Eller besøge ét af øens mange yogastudios. Omkring byen ligger masser af rismarker, som man selvfølgelig kan booke en guidet vandretur i. I Ubud finder du også Monkey Forest, der er fyldt med aber, der stjæler dine solbriller og vandflaske.

Er du på udkig efter en paradisisk feriedestination, men en gæstfri og imødekommende lokalbefolkning, der byder dig velkommen, er du kommet til det helt rigtige sted.

 

Hjertet af Bali

Rejsetilbud

Seneste artikler

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
nationalparker i Europa
Design uden navn-15

Mest læste

Nimb Rooftop København
troldejagt i Danmark
london-3078109_640
Klippeøerne i Vietnam

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)