Oplev Danmark

Annonce

Så snart sommerferien nærmer sig, så rejser danskerne i hobetal til spændende og eksotiske destinationer rundt om i verdenen.  Men ønsker du interessante og kulturelle oplevelser i et naturskønt land, så er det ikke altid nødvendigt at rejse udenlands. 

Åbner man øjnene og ser sig omkring i vort eget hyggelige kongerige, så byder gode gamle Danmark faktisk på et stort udvalgt af spændende seværdigheder og oplevelser. Heldigvis er Danmark ikke særlig stor, så de fleste destinationer kan nås i løbet af få timer i bil. 

 

De store og populære

Danmarks absolutte topscorer når det gælder flest besøgende er Tivoli i København.   Den gamle populære forlystelseshave besøges hvert år af næsten 5. millioner gæster, primært udenlandske turister.   Dernæst følger Dyrehavsbakken nord for København, som årligt modtager ca. 2.4 million gæster.

Udenfor hovedstadsområdet er det de store familievenlige oplevelsesparker Legoland og Djurs Sommerland, som er de store trækplastre og er blandt de mest populære destinationer.

Men glem ikke de mange øvrige seværdigheder og oplevelsesparker som også har meget spændene at byde på.  Især kan anbefales:

Randers Regnskov: Gå på oplevelse i regnskoven og oplev tropiske planter og dyr.

Fårup Sommerland – Oplevelsespark med vandland, rutsjebaner og forlystelser for børn i alle aldre.

Jesperhus blomsterpark – Smuk blomsterpark med vandland, park og zoo, samt aktiviteter for de yngste. Møns klint – En 128 meter høj klint, som er en af Danmarks største naturoplevelser.

Ovenstående er udvalgte udflugtsmål, men en søgning på internettet kan give dig mere inspiration.  Prøv eksempelvis Tripadvisors forslag og anmeldelser, eller prøv at besøge Sommerhusportalen udflugtsguide, som kan give dig inspiration til at besøge andre seværdigheder i Danmark.

De små og lokale

Du behøver nødvendigvis ikke at køre særlig langt, da der helt sikkert også findes seværdigheder tæt på dig, som er et besøg værd. Sæt dig i bilen og kør en tur på de danske landeveje og hold øjnene åbne.  Langs landevejene er der tusindvis af skilte mod lokale seværdigheder – alt fra gravhøje, ruiner, skove og naturområder, børne-zoo og museer.   Lad være med at lægge en rute, men lad i stedet skiltene vise dig vej. Mulighederne er mange og tit kommer de bedste oplevelser, når du ikke har de store forventninger.

Hvis du mener mulighederne er begrænsede i det nærområde, så prøv lykken i en helt anden landsdel.  Lej et sommerhus en uge – evt. et luksus sommerhus med pool eller spa – og nyd ferien med familien i et område, du ikke tidligere har besøgt.

Rejsetilbud

Sandstrand på Algarvekysten
Langtidsferie til Algarvekysten
Se rejsetilbud
Spaophold på hotel Vejlefjord
Spaophold på Hotel Vejlefjord
Se rejsetilbud
Hawaii
Ikoniske Highway 1 inkl. Hawaii
Se rejsetilbud

I samme kategori

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts

Forsiden netop nu

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
photographer-g4ab2a9fc9_640
Weekendophold i Randers
populære rejsemål i 2023
Lokale unge i landsbyen Kfar Kama, Israel
hotel dubai
Togrejser for 2023

Mest læste

Danmark

Weekendophold i Randers
Kroophold
Juleophold
julemarked i tivoli

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Zillertal
Solnedgang på Mallorca
Stranden i Tel Aviv
zakynthos-1281685_640
Vorarlberg
Australiens bedste rejseoplevelser
Ferie for Alle

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)