De bedste nye hoteller i verden: 2023 hot-listen

Hvert år udarbejder CN Traveler deres årlige Hot List over verdens bedste nye hoteller. Årets hotelvindere spænder over hele kloden – inklusiv en ejendom i Antarktis for første gang – og opfylder alle behov, fra store øko-resorts til designfokuserede boutique muligheder. Vi har her samlet 10 af de bedste nye hoteller i verden. Listen er dog meget længere, så klik her, hvis du er nysgerrig efter det fulde overblik.

Banyan Tree Alula – Saudi-Arabien

En ørkenoase skjult i Alulas Ashar Valley. Villaerne er perfekt camoufleret med teksturer, der matcher sandet, og beskyttes af batwing-formede baldakiner. Indvendigt regerer lys og rummelighed i beroligende minimalistiske villaer med skyggefulde opholdsområder og udendørs bålpladser.

Efter at have udforsket AlUlas ekstraordinære Nabatæiske grave kan man nyde en dukkert i en privat pool. Nætterne byder på lejrbål under stjernerne, der engang ledte de gamle arabisk nomader gennem ørkenen.

 

The Ned Doha – Qatar

The Ned Doha hotel
Billede: thened.com

 

Dette hotel skiller sig ud ved at udstråle absolut stilfuldhed. Indretningen kombinerer geometriske elementer og originale betonlofter med lagdelt tekstil, dristige mønstre og Murano glas lysekroner.

Værelserne emmer af 1970’ernes glamour med vintage-referencer, som Roberts-radios og kluntede roterende telefoner. De smukke balkoner har udsigt over havet, Al Bidda Park eller Amiri Diwan-paladset. Hotellet har også en cirkulær scene med aftenlivemusik og livlige restauranter og barer.

 

 

Villa Passalacqua – Italien

Dette perfekt designede hotel ved Comosøen er en neoklassisk villa fra 1787, der tilbyder suiter med barokke detaljer som originale fresker og loftsskæringer.

Gæsterne kan nyde en oase af ro og skønhed med udsigt over søen og omgivelserne, og hotellet tilbyder også en lille spa og en butik med designere fra hele Latinamerika.

 

Echo – Antarktis

Echo Camp
Billede: white-desert.com

 

Echo Camp er et ultra-eksklusivt øko-luksusprojekt i Antarktis, der tilbyder enestående rejseoplevelser. Gæster kan udforske kystkolonier af sløve kejserpingviner, nå det nærmest mytiske Sydpol og deltage i isvægsklatring, skiløb, nunatak-top-bestigninger og absejlinger samt fatbiking gennem naturskønne is-sletter.

 

Shiguchi – Japan

Dette luksuriøse sted i Niseko, Hokkaido, tilbyder en flygtig nirvana i en vild krog af Japan. Indretningen er inspireret af den traditionelle japanske tømrerteknik “Shiguchi,” der samler bjælker uden søm, og stedet er fyldt med kunstværker og træarbejde.

Gæsterne kan nyde matcha i et flydende tatami-matrede rum, udforske Ainu-kunstgenstande og slappe af i rummelige og stemningsfulde villaer med moderne køkkener og lækre faciliteter.

 

InterContinental Khao Yai Resort – Thailand

Thailand hoteller
Billede: haoyai.intercontinental.com

 

Dette unikke hotel er beliggende i Khao Yais bølgende bakker og har en fascinerende indretning med jernbanetema. Gæsterne kan bo i genbrugte vintage togvogne og nyde den smukke natur, restauranter og barer med togtema samt specialiserede spa-behandlinger.

 

 

The Twenty Two – London

Dette hotel er beliggende i et tidligere boligområde i Edwardiansk stil. Indretningen er elegant og moderne med værelser malet i en blå nuance, der føles sensuel og sofistikeret.

Hotellet tilbyder en blanding af luksus og urban cool, og gæsterne kan nyde spisning og radiostationer skabt af berømte DJ’er og producere.

 

Susurros del Corazón, Auberge Resorts Collection – Mexico

Susurros del Corazón, Auberge Resorts Collection
Billede: susurrosresidences.com

 

Dette resort er kurateret som et boutiquehotel og tilbyder enestående oplevelser såsom lydbadsoplevelser på stranden og en butik med lokale designere.

Villaerne er rummelige og elegante med egen infinity-pool og udsigt over Stillehavet. Spaen tilbyder behandlinger inspireret af mexicanske helbredende traditioner, og restauranten serverer autentiske mexicanske retter med en moderne drejning.

 

Sofitel Legend Casco Viejo – Panama

Dette hotel er beliggende i det historiske Casco Viejo-kvarter og er en renovering af en gammel social klub med fransk-kolonial arkitektur.

Værelserne har en enkel elegance med moderne faciliteter og havudsigt fra de fleste værelser. Hotellet hylder byens historie og charme og er et unikt kulturrejsemål.

 

Nine Orchard – New York, New York

New York nye hoteller
Billede: nineorchard.com

Dette hotel er beliggende i det populære Lower East Side-kvarter i New York City. Det tilbyder en kombination af urban cool og raffinement, med historiske elementer og moderne design.

Gæsterne kan nyde lækre retter i den tilhørende restaurant og unikke radiostationer skabt af lokale DJ’er og producere.

 

 

Disse hoteller tilbyder unikke oplevelser, fantastisk indretning, og enestående gæstfrihed, der sætter nye standarder for rejseoplevelser. Fra ørkenoaser i Saudi-Arabien til øko-luksusprojekter i Antarktis og historiske perler i Europa og Asien, er disse hoteller perfekte destinationer for eventyrlystne rejsende og dem, der søger et afslappende tilflugtssted.

Rejsetilbud

Rejse til Istanbul
Lifeguard hut in South Beach, Miami
Rejse til Calpa

I samme kategori

Design uden navn-15
Hvalsafari
Sensommer i Europa
Korsika, Frankrig.

Mest læste

troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)