Trænger du til selvforkælelse? Her er de 11 bedste spahoteller i Europa

Kigger du efter spahoteller? En afslappende spaoplevelse er måske den bedste måde at samle kræfterne og få fornyet energi, ovenpå en travl tid. Det kan også være at du bare vil forkæle dig selv, med varme bade, massager, sauna, behandlinger og god mad. Én ting er sikkert: Du behøver ingen undskyldning for at tage på spahotel.

Europa gemmer på nogle helt fantastiske spahoteller, som med sikkerhed vil give dig en afslappende oplevelse du aldrig glemmer. Derfor har rejsemagasinet Condé Nast Traveller lavet en guide til de 11 bedste spahoteller i Europa – og vi deler selvfølgelig listen med dig her.

 

 

Six Senses Kocatas Mansions i Tyrkiet

Værelse i Six Senses Kocatas Mansions
Foto: Six Senses Kocatas Mansions

Hotellet Kocatas Mansions ligger i Tyrkiets største by, Istanbul. Hotellet ligger i to historiske, gamle palæer ned til Bosporusstrædet, som, med dets turkisblå vand, adskiller Europa fra Lilleasien.  Hotellets spa, Six Senses, har derfor en helt fantastisk udsigt, der i sig selv har en afslappende effekt.

Du kan få et væld af forskellige behandlinger, men det er selvfølgelig den traditionelle, tyrkiske hammam-behandling, som er det oplagte valg. Personalet er yderst professionelle og sikrer sig at du får en behagelig oplevelse. Det, lagt sammen med hotellets beliggenhed, gør at det er med på listen over de 11 bedste spahoteller i Europa.

Du kan læse mere om spahotellet her.

 

Oceano i Tenerife

Spahotellet Oceano i Tenerife
Foto: Oceano

Klemt ind imellem Anagabjergene og Atlanterhavet, ligger spahotellet Oceano. Hold på solbriller og badetøj! Det her er nemlig med garanti et af de mest rolige og uspolerede spaoplevelse, du vil opleve.

Hotellet er for nyligt blevet renoveret, så det fortsat kan leve op til den eksklusive standart som hotellets ejere – og ikke mindst gæster – forventer af hotellet. Som noget nyt kan du starte dagen med yoga på hotellets nye tagterrasse.

Det dygtige og yderst professionelle personale tilbyder flere forskellige behandlinger, og med hjælp fra hotellets sundhedsteam, kan du få en skræddersyet træningsoplevelse i hotellets mange træningsfaciliteter.

Læs mere om Oceano her.

Palacio Estoril i Portugal

Poolområdet ved Palacio Estoril
Foto: Palacio Estoril

Som du måske kan fornemme i hotellets navn, har vi her at gøre med en spaoplevelse i et gammelt palads.

Hotellet ligger i den lille, portugisiske havneby Estoril. Det er på mange måder et klassisk spahotel – selvfølgelig i eksklusive omgivelser. Men det der er helt særligt for Palacio Estoril, er dets udbud af behandlinger som foregår i vand. Du kan f.eks. prøve watsu, hydroterapi, undervandsspinning og vandfitness.

Du kan læse mere om spahotellet her.

Clinique La Prairie i Schweitz

Spaområde i Clinique La Prairie
Foto: Clinique La Prairie

Clinique La Prairie åbnede for første gang dørene for sine gæsterne i 1930. Sidenhen er spahotellet blev kendt for sin kvalitet og beliggenhed ned til genevefloden.

Her kan du f.eks. reserve en uge langt ophold, hvor du vil modtage behandlinger der bl.a. undersøger dit DNA og undersøger hvilke vitaminer du er i underskud af. Foruden det, er der selvfølgelig også et væld af mere klassiske spabehandlinger, som sikrer dig et behageligt og afslappende ophold.

Du kan læse mere her.

Villa Stéphanie i Brenners Park Hotel og Spa i Tyskland.

Pool og afslapning ved Villa Stéphanie
Foto: Villa Stéphanie

Et af Tysklands mest kendte spa-byer er Baden-Baden. Den ligger by ligger i de smukkeste omgivelser og byder på en overflod af spa- og wellnessoplevelser, som i generationer har lokket prominente og velhavende mennesker fra hele verden til byen.

Det måske bedste spaophold i byen får du i Villa Stéphanie, som er en del af Brenners Park Hotel og Spa. Spahotellet byder på alt du kunne bede om af skønne spaoplevelser og behandlinger. Og så er det bare at udnytte de mange gode vandre- og mountainbikemuligheder der er i området.

Læs mere om Villa Stéphanie her.

Euphoria i Grækenland

Euphoria spahotel i Grækenland
Foto: Stavros Roshabaki

Okay, jeg ved godt at jeg indtil videre har nævnt den helt fantastiske beliggenhed i alle mine beskrivelser af spahotellerne. Men det er virkelig også noget som de har tilfældes, og spahotellet Euphoria i Grækenland er bestemt ikke nogen undtagelse!

Hotellet startede i 2018, men blev hurtigt kendt for dets kvalitet, beliggenhed og ikke mindst som et europæisk alternativ til de allerbedste asiatiske spahoteller.

Spahotellet er bl.a. også blevet kendt for dets postpandemi-behandling, hvor de hjælper dig med at slippe negative spændinger og stress, som for mange af os har ophobet sig efter to år med coronavirus og nedlukninger.

Du kan læse mere om spahotellet her.

Chenot Palace Weggis i Schweitz

En af stuerne i Chenot Palace. Spahotel i Europa
Foto: Chenot Palace Weggis

Det andet schweiziske spahotel på listen er Chenot Palace Weggis. Her har du mulighed for at sænke skuldrene og få fornyet energi i de smukke, alpine omgivelser. Hotellet blander vestlig videnskab med kinesisk medicin, for at sikre en holistisk oplevelse og behandling.

Når du ankommer til spahotellet vil du fra start af opleve, at personalet skræddersyer opholdet efter dine behov og ønsker. Det samme gælder deres behandlinger, som bliver personaliseret efter det du har brug for.

Læs mere om Chenot Palace Weggis her.

Palazzo Fiuggi i Italien

Udsigt udover spahotellet Palazzo Fiuggi i Europa
Foto: Palazzo Fiuggi

Den lille italienske by Fiuggi ligger kun 50 minutters kørsel fra Rom. Byen har i århundrede været kendt for sine helende floder. Tilbage i det 14. århundrede påstod Pave Boniface VIII f.eks. at det fjernede hans nyresten at drikke af vandet.

Det rensende og helende vand er derfor også blevet implementeret i byens eksklusive spahotel Palazzo Fiuggi. Hotellet byder på behandlinger, hvor fokus bl.a. er på detoxing og boosting af immunsystemet. Personalet er højtuddannet, hvilket sikrer en høj kvalitet i dets store udvalg af spabehandlinger.

Læs mere om Palazzo Fiuggi her.

 

Lanserhof Tegernsee i Tyskland

Balkon ved spahotellet Lanserhof Tegernsee. Spahotel i Europa
Foto: Lanserhof Tegernsee

Lanserhof Tegernsee er måske det mest moderne spahotel på listen. Det ligger ved de bayerske alper, i et område der i mange år har været kendt for sine naturlige kilder.

Når du ankommer til hotellet vil du kunne se frem til et ophold, hvor der er et stort fokus på at lade din krop restituere. Det gøres selvfølgelig ved hjælp af hotellets afslappende og moderne atmosfære og behandlinger. Men spahotellet har også et særligt fokus på sund kost.

Læs mere om spahotellet her.

Preidlhof i Italien

Udsigten fra en af spahotellet Preidhof's mange spamuligheder i Europa
Foto: Preidhof

Dette spahotel er beliggende i det nordligste Italien med kig til de tyrolske bjerge på den ene side og oliventræer på den anden side.

Spahotellet har ikke kun et fokus på at skabe et afslappende ophold for dets gæster. Personalet har ligeledes et fokus på at deres gæster skal genfinde dem selv og deres formål i livet. Der er ikke en finger at sætte på hverken kvaliteten, beliggenhederne eller spaoplevelsen. Og når du kører fra stedet igen, vil det være med en fornyet energi.

Læs mere her.

SHA Wellness Clinic i Spanien

SHA SPA Hotel i Alicante i Europa
Foto: SHA Wellness Clinic

Det sidste spahotel på listen ligger i Alicante i Spanien. Det her er uden tvivl bl.a. de mest eksklusive spahoteller i verden. Siden 2008, hvor klinikken åbnede, har dets primære gæster været verdensstjerner og oligarker.

Men hvis du har penge nok, behøver du hverken at være kendt eller multimilliardær for at besøge hotellet. Klinikken er bl.a. blevet kendt for dets vægttabsprogrammer, men det byder også på et væld af behandlinger, som hjælper dig med at genfinde roen ovenpå en travl hverdag.

Læs mere om SHA Wellness her.

Rejsetilbud

I samme kategori

Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
khiva-198684_640

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)