Guide: De 23 bedste rejsedestinationer i 2023

Hvor skal du rejse hen i 2023? Det spørgsmål har en gruppe velberejste skribenter og redaktører fra rejsemagasinet Condé Nest Traveller stillet sig selv. Svaret på spørgsmålet, er da selvfølgelig også blevet til en liste, med deres bud på de 23 bedste rejsedestinationer i 2023.

Sådan en guide skal du selvfølgelig ikke snydes for! Så læs med her, og bliv inspireret til din næste rejsedestination. 

Advarsel! Denne artikel omhandler destinationer, som kan medføre akut rejsefeber.

 

 

Auckland, New Zealand

Billede af Aucklands skyline

 

New Zealand valgte at lukke ned for al turisme under coronapandemien. Heldigvis blev grænserne igen åbnet i september. Landets største by Auckland, har da også allerede en masse begivenheder i kalenderen i det nye år, og derfor er byen på listen, som en af de 23 bedste rejsedestinationer i 2023. 

Du kan bl.a. opleve byens populære og unikke lanternefestival. I juli er Auckland desuden en af værtsbyerne til kvindernes verdensmesterskab i fodbold. 

 

British Columbia, Canada

Billede af sø og bjerge i British Columbia

 

Den storslåede natur og de enorme skove i den canadiske provins British Columbia, er altid grund nok til at besøge denne del af det nordamerikanske land. 

Provinsen er et paradis for vandrere, friluftsmennesker og lystfiskere – ja, egentlig bare enhver der ønsker en stor naturoplevelse. 

En typisk dag som turist i British Columbia, kunne muligvis udspille sådan her: Du har været afsted på guidet tur i en af de enorme skove. Efter turen kommer du tilbage til hotellet. hotellet er bygget i bjælkehyttestil og ligger ved bredden af en stor skovsø. Om aftenen bliver der serveret traditionel canadisk mad, og du sidder og nyder udsigten udover søen imens du lytter til blæsten, der slår ind på hotellets facade.

Det er helt forståeligt, at British Columbia er kommet på listen over de 23 bedste rejsedestinationer i 2023.

 

Californien, USA

Forskellige retter fra Auberge Resorts
Foto: Auberge Resorts Collection

 

Nærmere bestemt er der tale om den centrale del af Californiens kyst. De seneste år har denne del af Californien fået flere nye vinresorts, som i den grad skulle være et besøg værd. Det siger sig selv, at der er flotte, hvide sandstrande langs kysten. Længere inde i delstaten kan du f.eks. besøge cowboy-byerne Los Alamos og Los Olivos. 

Den centrale del af Californiens kyst har oplevet en kæmpe udvikling, i kvaliteten af deres vinproduktion og restauranter. Så hvis du er kørt træt i Toscanas vinresorts, og leder efter en ny destination til din vinferie, er det her et rigtig godt bud.

 

Egypten

Billede af historisk moske i Kairo

 

Egypten er af de mest historiske lande. Landets pyramider og arkæologiske skatte kan få den indre Indiana Jones frem i selv den bedste af os. Egypten har dog været præget af mange uroligheder de seneste år, som følge af det arabiske forår i 2010-11. 

En af grundene til at Egypten er at finde på listen i år, er at flere store projekter forventes at stå færdige i Egypten i 2023. Blandt disse er det nye – og meget forsinkede – museum i Gaza, Grand Egyptian Museum.

 Egypten er ligeledes i fuld gang med at udvide og forbedre landets infrastruktur, så bl.a. turister kan komme nemmere rundt til de mange historiske seværdigheder og attraktioner.

 

Galilæa, Israel

Billede af landskabet i Galilæa i Israel

 

I flere årtier har vinnørder glædeligt taget køreturen fra Tel Aviv til landets nordlige region Galilæa. Et område, hvis landskab er kendt for sine grønne bakker og dale. Galilæa er fyldt med frugtplantager og økologiske landbrug – foruden dets mange traditionsrige, familieejede vinproduktioner, som har givet området tilnavnet ”Israels Toscana.”

Gennem de seneste år er verden for alvor begyndt at slå øjnene op for områdets bakkede landskab. Det har medført et stigende antal turister, som bl.a. nyder udsigten til Galilæas mange vinmarker, frugtmarker og oliventræer. 

 

Kenya

En af de mange travle veje i Nairobi

 

Hvorfor skal du rejse til Kenya? Ifølge skribenten, som har fået Kenya med på listen, er svaret, at landet nu er meget mere end ”bare” en safaridestination. 

I lang tid har Kenya ellers netop været det. Oftest er turister taget til landet for at opleve Kenyas store savanner – f.eks. i nationalparken Masai Mara.

Men landet er så meget mere end det, og derfor er der opstået nye, spændende hoteller og restauranter, som også gør det til en oplevelse at være turist i landets byer. 

 

 

Loiredalen, Frankrig

Et af de mange slotte i loiredalen.

 

Loiredalen i det nordvestlige Frankrig har i mange år været kendt for sine mange slotte og vinmarker. Men de seneste år har området oplevet en stor udvikling i sin gastronomi og naturinspirerede getaways. 

 

Marrakesh, Marokko

Billede af et marked i Marrakesh

 

Marrakesh er en historisk kongeby i Marokko. Det er sådan en by, hvor du med garanti vil fare vild i dens labyrint af små gader – men du vil til gengæld elske det! Arkitekturen emmer af smukke detaljer, hvilket er nok i sig selv til at du forelsker dig i byen. 

Der er bestemt meget at opleve i Marrakesh. Derfor giver det god mening, at byen, med sine smukke bygninger og gader, er kommet med på listen over de 23 bedste rejsedestinationer. 

 

Her er de øvrige rejsedestinationer på listen

 • Melides, Portugal
 • Memphis, Tennessee
 • Mendoza, Argentina
 • Mustang, Nepal
 • Ollantaytambo, Peru
 • Queensland, Australien
 • Sharjah, De Forenede Arabiske Emirater
 • Srinagar, Indien
 • Taiwan
 • Turks- og Caicosøerne
 • Wien, Østrig
 • Wales, Storbritannien
 • Det vestlige Japan
 • Yucatán Peninsula, Mexico 
 • Zamora, Spanien

 

 

 

 

Rejsetilbud

I samme kategori

Kirsebærtræerne
interrail
Romantiske hoteller i verden
Grønland

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)