Er du på udkig efter en storby med solgaranti, hvide sandstrande, forlystelser, shopping og gode restauranter? Så skal du rette rejseblikket mod Miami! Byen har alt dét, der skal til på den perfekte ferie. Miami ligger i den sydlige del af solskinsstaten Florida og har et tropisk klima. Dén måned, der har den laveste gennemsnitstemperatur, er januar, men temperaturen ligger stadig på 23 grader.

Det er også en mulighed at tage på jordomrejse, med start fra Miami.

Stranden i South Beach er bare fantastisk og tiltrækker turister fra hele verden året rundt. Langs strandpromenaden jogges, trænes og cykles der, og her ser man tydeligt, at sport er populært i Miami, ligesom i resten af USA.

I Miami er det selvfølgelig det amerikanske fodboldhold Miami Dolphins eller basketball med Miami Heat, der hitter, og som er en oplevelse værd.

Du spiser også godt i byen. Du finder restauranter i alle prisklasser og med inspiration fra hele verden. Der er mange steakhouses med lækre kødretter og italienske restauranter.

Beliggenheden tæt ved havet gør selvfølgelig også, at der er mange lækre skaldyrs- og fiskerestauranter. Tag fx til Ocean Drive eller Lincoln Road hvor du finder et stort udbud af gode restauranter. På Ocean Drive ligger også de store natklubber, hvor du kan støde ind i flere kendisser, og der er en masse barer med god livemusik.

Miami er også et rent shoppingparadis, og udbuddet af designerting, mærkevaretøj, sko og accessoires er uendeligt. Shoppinområderne ligger i gåafstand fra de lækre strande og hoteller, så det bliver ikke nemmere.

Everglades og Key West i Miami


Kigger du lidt uden for Miamis bycentrum, er der også rig mulighed for oplevelser. Tag fx en tur til sumpområderne i Everglades med det imponerende dyreliv eller tag via Seven Mile Bridge til den lille populære ø Key West med en helt uforglemmelig og skøn caribisk stemning med palmer og hvide sandstrande.


Byen er farverig – også helt bogstaveligt – og lyser op i landskabet med bygninger i farver lige fra rosa til pistaciegrøn.

Så skal din næste ferie være lidt ud over det sædvanlige så rejs til Miami.