Er en jordomrejse din ultimative rejsedrøm? Hvorfor ikke springe ud i det? Der er mange måder at gøre det på, afhængig af dit budget og plads i kalenderen. Du kan gøre det på 3 uger eller 3 år.


Du kan rejse alene, med kæresten/børnene eller med en gruppe. En jordomrejse er faktisk ikke så uopnåelig, som mange går og tror. Herunder giver vi dig 3 vidt forskellige bud på en jordomrejse, afhængig af din pengepung, og hvor meget tid, du har til rådighed.

Rejs jorden rundt med krydstogt


Start 2021 ud med et eventyr jorden rundt! Et 119-dages uforglemmeligt krydstogt, der starter d. 5. januar i Genova og tager jer med på en tur til 53 byer i 33 lande på 5 kontinenter.


I flere byer er der anløb med overnatning, så følgende byer har I ekstra god tid til at opleve: Sydney (Australien), San Francisco (USA), Osaka/Kyoto og Tokyo (Japan). Krydstogtskibet er ikke et sted, hvor I får problemer med at tilbringe 119 dage! Der er både wellness- og poolområde, biograf, diskotek, kasino, teater og festligt underholdningsprogram. Dette er inkluderet i rejsen:

  • Fly fra København og transfer t/r
  • 119 dages krydstogt
  • Helpension om bord
  • Drikkevarer til måltiderne
  • 15 inkluderede udflugter

Prisen er kr. 96.849.-


Jordomrejse på kun 42 dage


Denne fantastiske 42-dages jordomrejse starter i Københavns lufthavn, hvor I flyver til Miami.


På Dag 4 flyver I videre til Las Vegas. På dag 6 henter i jeres lejebil og kører til Zion National Park. I løbet af de næste dage kører I i lejebilen på eventyr ved Zion National Park, Bryce Canyon, Lake Powell, Grand Canyon og slutter i Los Angeles. Her overnatter i, og på Dag 12 flyver I fra Los Angeles til Fransk Polynesien.


På Dag 18 sejler I til Tahiti, og på Dag 19 flyver I til Auckland. Efter et længere eventyr i det australske ved forskellige destinationer, slutter eventyret i Hong Kong, hvorfra I flyver hjem til Danmark.                             


Fra-prisen for eventyret er 51.948 kr. pr. person, inkl. overnatninger. Prisen afhænger af, hvornår på året, I vil rejse, og om I vil tilkøbe aktivitetspakke.


Den billige jordomrejse


Kom jorden rundt fra kun kr. 16.495.-

I denne pakke får du følgende rejserute, hvor du besøger ialt 5 forskellige kontinenter:


Denne rejse er igennem Jysk Rejsebureau, og indenholder kun flybilletter. Fra prisen er for ungdoms flybiletter i lavsæsonen. Ønsker man at rejse i højsæsonen, skal man forvente højere priser.