Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Sådan holder du en billig skiferie

Annonce:

Skiferier er en sjov måde at holde ferie på. Det er en aktiv ferie hvor man om dagen kan nyde sneen og opleve den susende fart på stejle bakker og om aftenen kan man hygge med en varm kop kakao inde i varmen. Skiferie kan til gengæld godt være dyre, både med flybilletter og ophold, men med Thinggaard kan du tage på en billig skirejse.

Skiferier er populære blandt store som små. Der er noget særlig over at løbe susende ned på ski ad en stejl bakke, omringet af bjerge af sne og smuk natur. Det er dog ikke alle der har midlerne til at holde en dyr skiferie. Udstyret i sig selv kan hurtigt løbe op og det er udover flybilletter, ophold og eventuel skiundervisning når man lander.

Skiferie med Thinggard kan dog gøres billigt så de fleste kan komme afsted og opleve det fedte ved at tage på skirejse. Man kan tage af sted som familie, med vennerne eller som led i en polterabend. Der er ikke noget som en sjov aktivitet der får alle på glatis om dagen og den tiltrængte varme hygge efter mange timer på ski.

Rejs med din yndlingsgruppe

På Thinggaard.dk kan du søge inspiration til din skirejse og du kan også nemt finde på din næste skiferie ved at søge på destination, transportform og dato. Thinggard er specialister i skirejser og hjælper dig med forme en skræddersyet ferie til dig og den gruppe du vælger at rejse med.

Skiferier er en populær rejse at opleve sammen i grupper på. Skal der arrangeres skiferie for et hold fra universitetet eller gymnasie? Eller vil du have firmaet med ned på ski? Thinggard hjælper med at stable en fed rejse på benene så alle får det sjovt. Vælg selv om rejsen skal gå til Østrig, Frankrig, Norge eller Sverige.

Ski er noget alle bør opleve mindst én gang. Heldigvis behøver man ikke rejse langt eller betale overpris for at komme på ski. Man kan vælge at blive i Norden og tage en forlænget weekend fyldt med ski og sne, eller man kan forsvinde nogle dage til Alperne og opleve den idylliske natur. Uanset hvor du vil, står Thinggaard klar til at hjælpe dig.

Rejsetilbud

Marienlyst strandhotel
Den Kinesiske Mur
den-gyldne-pavillion-i-templet-kinkaku-ji-foto-anders-stoustrup

I samme kategori

Mest læste

troldejagt i Danmark
Forårsrejse
london-3078109_640
Verdens største lande

Populære kategorier

Information

Nyhedsmail

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)