Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Underholdning til flyrejsen

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Skal du ud at rejse, men er du ikke helt vild med tanken om, at du skal sidde på et fly i mange timer, hvor du bare skal finde på noget at få tiden til at gå med, og er du helt tom for ideer? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i denne artikel kan du nemlig finde inspiration og ideer til, hvad du kan få tiden til at gå med, når du skal sidde i et fly eller et andet transportmiddel i mange timer.

5 forslag til aktiviteter

Nedenfor kan du finde en oversigt over 5 konkrete forslag til, hvad du kan få tiden til at gå med, når du sidder på flyet, i bussen eller i toget i rigtig mange timer:

  1. Læs en god bog
  2. Se en film
  3. Lyt til musik
  4. Spil spil online på din smartphone eller computer
  5. Få gjort noget af det som du aldrig har tiden til derhjemme

1. Læs en god bog

Denne klassiker bliver aldrig gammel. Hvis du ikke har adgang til en internetforbindelse, eller hvis du bare godt kan lide at læse, så lån en god bog på biblioteket eller køb en anmelderrost bog i den lokale boghandel, inden du tager af sted på din rejse.

2. Se en film

Hvis du har mulighed for at se en film, for eksempel på din computer eller din smartphone, så gør det. Hvis du har adgang til en internetforbindelse, kan du streame filmen, men i mange tilfælde kan det være en god ide at downloade filmen på forhånd eller se den på DVD. Så vil du typisk få en bedre filmoplevelse end ved at se filmen på et dårligt og langsomt internet.

3. Lyt til musik

Har du din smartphone i nærheden, kan du for eksempel komme helt ned i gear, mens du alligevel sidder på flyet, ved at lytte til din yndlingsmusik. Du kan også bruge tiden på at udforske helt ny musik, men også her anbefales det, at du downloader musikken hjemmefra, så du undgår at risikere, at internetforbindelsen ikke er god nok.

4. Spil spil online

At spille på spilleautomater online er efterhånden blevet meget populært, og det har det været i en lang årrække efterhånden. Det er der naturligvis mange grunde til, herunder blandt andet muligheden for at vinde penge, og så er det bare generelt rigtig god underholdning.

5. Få gjort det du ikke får gjort derhjemme

Det kan for eksempel være, at du længe har haft planer om at kigge dine forsikringer efter i sømmene for at spare penge. Brug tiden på det, når du alligevel ikke har andet at lave.

Rejsetilbud

Rejse til Madeira
Vietnam
Toscana

I samme kategori

Mest læste

troldejagt i Danmark
london-3078109_640
Forårsrejse
Verdens største lande

Populære kategorier

Information

Nyhedsmail

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)