Denne artikel er skrevet i samarbejde med Best Travel.

 

Som det næststørste land i verden har Canada utrolig mange tilbud til turister. En rejse til Canada kan indeholde både tætte naturoplevelser, fascinerende kulturelle begivenheder, lækre middage – eller måske lidt af det hele. Canadas tilknytning til det engelske og franske, sammen med den enorme immigranttilstrømning, gør landet til ét af de mest kulturelt og etnisk mangfoldige lande i verden.

 

Dette må du ikke gå glip af i Canada

Her er 7 hurtige bud på nogle af de bedste oplevelser, du kan få på en ferie i Canada:

  • Udforsk den charmerende fransktalende provins Québec
  • Lad dig forblænde af de imponerende Niagara Falls
  • Dyk ned i Torontos kulturelle mangfoldighed
  • Tag til Montréals berømte internationale jazzfestival
  • Dyrk vintersport på førsteklasses steder som Mont Tremblant eller Whistler
  • Udforsk Banff National Park i Alberta
  • Besøg Vancouver

 

Hvornår på året skal man rejse til Canada?

Afhængig af hvad du er til, og hvad du ønsker at opleve på din ferie, er Canada dejlig at besøge på alle tider af året.

Sommertiden har det mest behagelige vejr, og gaderne er fyldt med lokale og turister. Nogle af de vigtigste kulturelle begivenheder finder også sted i løbet af sommeren, såsom Montréal Jazz Festival og Torontos Luminato lysfestival.

Forår og efterår har lidt lavere temperaturer, men færre menneskemængder og bedre priser for både hoteller og transport. Så dette er en fordel.

Vinteren er ideel for dig, der er vild med snesportsaktiviteter.

 

Rejse til canada

Icefields Parkway, Alberta, Canada.

 

NYHED: Rejs til Canada med Best Travel

Som noget nyt tilbyder det danske rejseselskab Best Travel nu rejser til Canada. De har sammensat et program, der inkluderer mere, end man oftest oplever! Faktisk er der ingen tilvalg på rejsen – selv entréerne er en del af pakken! Du behøver derfor ikke at gøre andet end at bestille din rejse i tryg forvisning om, at der er sørget for det hele. Det eneste, du skal fokusere på, er at nyde din ferie.

Best Travel har valgt en rejserute, som både indeholder de største oplevelser – og tilfører rejsen ekstra komfort. De fleste steder bor man nemlig mere end blot en enkelt nat – og derudover er de fleste måltider endda allerede inkluderet.

 

Rejsen indeholder alle de største oplevelser

På turen fra Calgary til Vancouver afløser den ene fuldstændig betagende oplevelse den anden. Svævebanetur fra Sulphur Mountain, udflugt til Lake Louise, en tur langs Icefields Parkway og forbi Athabasca Falls i Rocky Mountains.

Du skal snuse til lidt prærie- og guldfeberstemning i Fraser-dalen og i Cache Creek. Efter lidt tid i byen Whistler, som er omgivet af de smukkeste bjerglandskaber, venter en sejltur over Georgiastrædet til Vancouver Island og fra dækket ser man ofte ørne, sæler og måske spækhuggere! Fra Victoria venter en oplevelse for livet – hvalsafari! Omkring Victoria Island er chancen rigtig god for at se især spækhuggere, men også flere hvalarter, sæler og søløver. Eventyret i Canada afsluttes smukt i Vancouver, som siges at strides med Sydney om titlen som verdens flotteste storby.

Uden mad og drikke duer helten ikke. Derfor er de fleste måltider inkluderet på turen. Nogle hoteller i Canada tilbyder morgenmaden, som en stående buffet i receptionsområdet. Best Travel har dog udelukkende valgt hoteller, hvor du i en restaurant, siddende i ro og mag, kan nyde godt af en stor og varieret morgenmadsbuffet – bestående af både kolde og varme retter. Der vil være et stort udvalg – for mange vil frokost måske ikke engang være nødvendigt.

De mange inkluderede aftenmåltider er alle 3-retters middage og forplejning på den oversøiske flyrejse er naturligvis også inkluderet på både ud- og hjemrejse.

Er du blevet nysgerrig på denne fantastiske rejse til Canada?

Læs mere om rejsen og book den her.