Østrig: Familieferie i Hohe Salve

Ved du endnu ikke, hvor jeres familieferie til sommer skal gå hen, så er et godt bud at pakke kufferterne og rejse til det naturskønne område Hohe Salve i Østrig. I regionen vil du uden tvivl få en uforglemmelig sommerferie med familien. Her venter jer det ene eventyr efter det andet, der tiltaler både voksne og børn – bjergene er nemlig én stor legeplads.

Slip børnene fri og få en sommer fyldt med eventyr midt i den smukke bjergverden, hvor du vil føle dig på toppen af verden!

På familieferien er der noget for enhver smag, men særligt for børnene venter der mange spændende oplevelser i Kitzbüheler Alperne. Udforsk de mange legepladser i bjergområdet, pust ud på de børnevenlige overnatningssteder og oplev det brede udvalg af aktiviteter.

Selvfølgelig er der også muligheder for forældrene, der kan slappe af langt væk fra hverdagens stress og jag og nyde værdifuld tid med familien.

 

Vandring med børnene: Udforsk Hohe Salve til fods

Hohe Salve
Fato: Hohe Salve Ferienregion, Norbert Eisele-Hein

 

En af grundene, til at man bør holde ferie i Hohe Salve, er på grund af regionens overvældende natur. Derfor er det også oplagt med en eller flere vandreture, når du besøger området. Og bare rolig. Det kan sagtens være en aktivitet, børnene også kan være med til, selvom man måske ikke skulle tro det.

Med udsigt over bjergene kan børnene få lov til at opleve naturen med alle deres sanser. Området tilbyder både lette vandrestier og stier, der er barnevognsvenlige, men også stier med temaer, hvor børnene underholdes på hele turen. Legene undervejs vil få børnene til føle sig som en del af en eventyrverden.

 

 

Svøm i pools og smukke bjergsøer

I Hohe Salve er der også masser af muligheder for ægte vandhunde. Her er der nemlig mulighed for at svømme i indendørs og udendørs pools, men også bade i de smukkeste bjergsøer. Og der er ikke noget bedre end at tage et forfriskende dyk efter en oplevelsesrig dag med fart på. Hop bl.a. i Tyrols ældste bjergsø Kirchbichl Moor. Eller besøg badesøen Salvenaland, hvor der er masser spil at bruge tiden på sammen med hele familien. Og bor du i Hohe Salve, kan du om sommeren gratis besøge den udendørs pool, Itter.

 

 

Besøg isgrotterne

I Hohe Salve bør i på en familieferie også besøge isgrotterne, hvor der venter store oplevelser for alle aldre. Her får I på en guidet tur et indblik i bjerget indefra og historien om, hvordan vores jord blev til. Fordyb dig i et fascinerende isrige og udforsk den unikke naturperle. En udflugt til isgrotterne er et fantastisk eventyr for vandrere, familier og naturelskere.

 

Masser af leg på familieferie i Hohe Salve

Ønsker I underholdning til de mindste midt i de bjergrige omgivelser, tilbyder Hohe Salve også en række legepladser, hvor børnene kan slå sig løs. Legeområderne er perfekt placerede og giver mulighed for at kombinere turen på legeplads med en kort vandretur. Hvis vejret skulle være dårligt, findes der også indendørs legeparker. Det bedste af det hele er, at børnene får lov til at lege og udforske i de skønne naturomgivelser, mens I som forældre kan tage jer en velfortjent slapper i den smukke bjergverden.

Rejsetilbud

Billede fra Stand på Bahamas
kirgisistan
Fjordgaard sommerophold

I samme kategori

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Essensen af Indien
Kanal i Venedig

Mest læste

troldejagt i Danmark
Nimb Rooftop København
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)