Historie, natur og kultur: Rejs med Best Travel til ”Essensen af…”

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Best Travel

 

Som det gamle ordsprog lyder: At rejse er at leve. En god rejse tager dig med på en uforglemmelig oplevelse af alverdens sanseindtryk. Man kan ofte komme til at bruge timevis af research på at finde ud af, hvilke steder man absolut ikke må misse på sin rejsedestination. Det kan være noget af en labyrint, at finde rundt i de mange spændende seværdigheder og oplevelser der gemmer sig på det udvalgte rejsemål. Med “Essensen af…”-rundrejserne oplever du nogle af Europas mest spændende lande. På 8-10 dage udforskes nøje udvalgte besøg, hvor du kommer tæt på rejsemålets kendte og ukendte verden.

Du bor på gode hoteller – oftest med fantastisk beliggenhed. Glæd dig til mødet med lokalbefolkningen i øjenhøjde og få de bedste oplevelser med hjem i bagagen. Tag afsted med Best Travel og oplev essensen af dit rejsemål!

 

Historie, natur og kultur

På rejserne er der fokus på forskellige byer, og der bliver dykket ned i historien, naturen og det boblende kulturliv – ligesom rejserne krydres med pragtfulde smagsoplevelser. 

Der er tid til hygge og samvær, mens de spændende steder, der gemmer sig rundt omkring i landet udforskes. Ganske enkelt, mødet med landets sjæl, den gode smag, kunst og historie er det væsentlige – Essensen af dit rejsemål. Rejs dig rig, og oplev et autentisk eventyr, hvor sanserne konstant er på overarbejde. Essens er kvalitetsrejser med de gode oplevelser i højsædet.

Vi giver her tre bud på rejser til du kan opleve ”essensen af” med Best Travel:

 

Essensen af Portugal

Essensen af Portugal

Fortryllende rundrejse med nogle af de bedste oplevelser fra det kendte og ukendte Portugal krydret med skønne smagsoplevelser. Der fokuseres på Lissabon, Tomar, Coimbra, Porto, Guimarães, Braga, Douroflodens Portvinsrute, bjerglandsbyen Piódão og Évora. Rejsen slutter med afslapning på Costa da Caparica. 

Det er ikke uden grund, at Portugal blev kåret til Europas bedste rejseland 3 år i træk – både i 2017, 2018 og 2019. Tag afsted med Best Travel og oplev essensen af Porutgal.

 

 

Essensen af Nordspanien

Galicien i Nordspanien

Essens er en kvalitetsrejse med de gode oplevelser i højsædet. Spanien er et stort og meget smukt land, som byder på næsten uendelige oplevelser. I en afslappet og hyggelig atmosfære udforskes det autentiske Nordspanien. Du vil følge Atlanterhavskysten i Det Grønne Spanien, der strækker sig fra Bilbao i Baskerlandet, gennem Cantabrien og Asturien til pilgrimsbyen Santiago de Compostela i Galicien.

Oplev blandt andet Nervión-floden med den berømte hængefærge, der er opført på UNESCOs kulturarvsliste. En anden af rejsens mange højdepunkter er besøget i Neo-grotten.

  • Se rejsen her 

 

Essensen af Grækenland

Meteora klipperne i Grækenland

Mange kender nogle af Grækenlands talrige øer, men færre har besøgt det charmerende fastland, hvor du både vil opleve antikkens og nutidens Grækenland. Du vil besøge bjerglandsbyer, og kommer tæt på grækerne, når besøget går til en spændende vingård og en olivenfarm, hvor der nydes familiernes hjemmelavede græske frokoster.

Glæd dig til opholdet i Kalambaka, hvor du bor for foden af de fantastiske Metéora-klipper. Og i Athen, hvor du bor i hjertet af byen blot en stenkast fra Akropolis, der rejser sig over byens hustage.

  • Se rejsen her 

Rejsetilbud

nyhavn-district
Rejse til Nordgrækenland
Ophold på Skjalm Hvide Kro

I samme kategori

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Essensen af Indien
Kanal i Venedig

Mest læste

troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)