Small Danish Hotels

Historie, natur og kultur: Rejs med Best Travel til ”Essensen af…”

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Best Travel

 

Som det gamle ordsprog lyder: At rejse er at leve. En god rejse tager dig med på en uforglemmelig oplevelse af alverdens sanseindtryk. Man kan ofte komme til at bruge timevis af research på at finde ud af, hvilke steder man absolut ikke må misse på sin rejsedestination. Det kan være noget af en labyrint, at finde rundt i de mange spændende seværdigheder og oplevelser der gemmer sig på det udvalgte rejsemål. Med “Essensen af…”-rundrejserne oplever du nogle af Europas mest spændende lande. På 8-10 dage udforskes nøje udvalgte besøg, hvor du kommer tæt på rejsemålets kendte og ukendte verden.

Du bor på gode hoteller – oftest med fantastisk beliggenhed. Glæd dig til mødet med lokalbefolkningen i øjenhøjde og få de bedste oplevelser med hjem i bagagen. Tag afsted med Best Travel og oplev essensen af dit rejsemål!

 

Historie, natur og kultur

På rejserne er der fokus på forskellige byer, og der bliver dykket ned i historien, naturen og det boblende kulturliv – ligesom rejserne krydres med pragtfulde smagsoplevelser. 

Der er tid til hygge og samvær, mens de spændende steder, der gemmer sig rundt omkring i landet udforskes. Ganske enkelt, mødet med landets sjæl, den gode smag, kunst og historie er det væsentlige – Essensen af dit rejsemål. Rejs dig rig, og oplev et autentisk eventyr, hvor sanserne konstant er på overarbejde. Essens er kvalitetsrejser med de gode oplevelser i højsædet.

Vi giver her tre bud på rejser til du kan opleve ”essensen af” med Best Travel:

 

Essensen af Portugal

Essensen af Portugal

Fortryllende rundrejse med nogle af de bedste oplevelser fra det kendte og ukendte Portugal krydret med skønne smagsoplevelser. Der fokuseres på Lissabon, Tomar, Coimbra, Porto, Guimarães, Braga, Douroflodens Portvinsrute, bjerglandsbyen Piódão og Évora. Rejsen slutter med afslapning på Costa da Caparica. 

Det er ikke uden grund, at Portugal blev kåret til Europas bedste rejseland 3 år i træk – både i 2017, 2018 og 2019. Tag afsted med Best Travel og oplev essensen af Porutgal.

 

 

Essensen af Nordspanien

Galicien i Nordspanien

Essens er en kvalitetsrejse med de gode oplevelser i højsædet. Spanien er et stort og meget smukt land, som byder på næsten uendelige oplevelser. I en afslappet og hyggelig atmosfære udforskes det autentiske Nordspanien. Du vil følge Atlanterhavskysten i Det Grønne Spanien, der strækker sig fra Bilbao i Baskerlandet, gennem Cantabrien og Asturien til pilgrimsbyen Santiago de Compostela i Galicien.

Oplev blandt andet Nervión-floden med den berømte hængefærge, der er opført på UNESCOs kulturarvsliste. En anden af rejsens mange højdepunkter er besøget i Neo-grotten.

  • Se rejsen her 

 

Essensen af Grækenland

Meteora klipperne i Grækenland

Mange kender nogle af Grækenlands talrige øer, men færre har besøgt det charmerende fastland, hvor du både vil opleve antikkens og nutidens Grækenland. Du vil besøge bjerglandsbyer, og kommer tæt på grækerne, når besøget går til en spændende vingård og en olivenfarm, hvor der nydes familiernes hjemmelavede græske frokoster.

Glæd dig til opholdet i Kalambaka, hvor du bor for foden af de fantastiske Metéora-klipper. Og i Athen, hvor du bor i hjertet af byen blot en stenkast fra Akropolis, der rejser sig over byens hustage.

  • Se rejsen her 
Small Danish Hotels

Rejsetilbud

Ischia
Rejse til Ischia
Se rejsetilbud
Julekrydstogt på Rhinen
Julekrydstogt på Rhinen
Se rejsetilbud
faeroeerne-torshavn-kirkjuboeur-960
Færøerne - Nordatlantens uspolerede ørige
Se rejsetilbud

I samme kategori

Italien
Disneyland Paris
Salzburgerland
porto-scaled-e1662661879568

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden
USA

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
USA

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)