Spanien

barcelona
Udsigt over byen
Madrid
beach-2100369_640
Spanien er en meget velbesøgt destination som ligger i Sydvesteuropa. Landet omfatter De Baleariske Øer i Middelhavet og de Kanariske Øer i Atlanterhavet. Derudover dækker det hovedparten af Den Iberiske Halvø. Spanien er det 4. største land i Europa. Når du besøger dette land har du rig mulighed for at opleve en masse kulturelle ting, få lækker mad og samtidig har du muligheden for at slappe fuldstændig af og lade batterierne op. En fodboldkamp kunne også være en mulighed nu hvor man besøger det spanske.    Spanien  

Mad og drikke

Det spanske køkken et meget interessant og spændende. Det afhænger meget af, hvor man i landet befinder sig, i forhold til hvad man får serveret. I landet er der mange forskellige klimaer og landsbytyper som kan have indflydelse på hvad der bliver serveret. Det spanske køkken er enorm smagfuldt og varieret. Jamón (lufttørret skinke) er Spaniens nationalspise og dét må du bare prøve. Derudover indeholder en must-try liste tortilla, gazpacho, paella, manchego ost og frutas de Aragón. I forhold til drikkevarer kan vi i høj grad anbefale dig at prøve nogle kraftige spanske vine, lokal øl eller blot en af deres andre unikke og skønne vine. Her er udvalget også enormt – og de fleste er dygtige til at guide jer til de bedste drikkevarer til den mad I får.

De bedste byer at besøge i Spanien

Madrid er hovedstaden i Spanien. Denne by har super mange kulturelle og skønne ting man bør opleve. Dette kan f.eks. være den gyldne kunst-triangel, Palacio Real de Madrid, Jardines del Buen Retrio og Madrids plazas. Madrid er perfekt til en storbyferie hvor man gerne vil samle på oplevelser. Barcelona er præget af historie og historiske bygninger – og det er meget tydeligt at disse ting er blevet bevaret for historiens skyld. Ønsker man at opleve kunst og kultur kombineret med storby og badeferie er Barcelona destinationen. Herudover er det selvfølgelig oplagt at tage til en fodboldkamp i byen hvor man kan se F.C. Barcelona spille. Valencia er den tredjestørste by i Spanien. Her indbydes der til en kombination af by, sol og strand. Derudover kan vi anbefale at besøge de centrale torve i byen, Valencias katedral og den hellige gral, det centrale marked, de utallige shopping muligheder byen giver dig samt et hav af skøre festvaller med diverse temaer. I Sevilla kan turisterne nyde byen middelalderstemning snoede gader og gågader. Denne by er rig på historie som den dag i dag afspejles i form af mange forskellige bygningsværker. Af ting vi kan anbefale her er det værd at nævne Katedralen i Sevilla, Triana, Torre del Oro eller en fodboldkamp med Sevilla F.C. Foruden Málagas strande – som du bare må opleve – er listen også relativ lang med gode oplevelser. Hvis du rejser til byen i påsken er dette noget særligt, i august er der festuger, der er drypstenshuler, og et hav at små gader og stræder som er hyggelige at besøge.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)