Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Top 10 bedste barer i verden: Din globale guide til nattelivet!

Klar til at udforske de bedste barer i verden? Der er ikke meget, der slår følelsen af at tilbringe hele dagen med at udforske feriebyen og derefter slappe af om aftenen på en lækker bar med en iskold drink i hånden. Uanset om du allerede planlægger din næste ferie, eller bare drømmer dig væk til en, så er her masser af inspiration til, hvor du kan nyde din næste øl!

Læs også: Her er verdens bedste beach clubs

Sips, Barcelona – Den bedste bar i verden!

Sips Bedste barer i verden
Foto: Sips

Sips i Barcelona er blevet kåret som den bedste bar i verden. Det er anden gang i år i træk, at en bar fra Barcelona indtager førstepladsen.

Sips ligger i hjertet af Barcelona og kombinerer elegant design med topmoderne teknik. Deres kreative tilgang skinner igennem i innovative drikkevarer til priser, alle kan være med på.

Simone Caporale og Marc Álvarez skabte Sips i 2021 – og nu er den blevet udnævnt som verdens bedste bar. Sips’ pastelrosa og grønne indretning gør det til et imødekommende sted. Dette er på alle måder et moderne sted, med en ø-bar som scenen for at vise banebrydende teknikker bag mange af de vidunderlige kreationer.

Double Chicken Please, New York – Nordamerikas bedste bar

Double Chicken Bedste barer i verden
Foto: Double Chicken Please

Double Chicken Please er nummer 1 på listen over Nordamerikas 50 bedste barer, og så er det New York Citys stolthed. Forsalen er afslappet og fungerer som en hyldest til de engang udbredte sodavandsshops i Lower East Side-kvarteret. 

Baglokalet, kaldet “Coop”, byder på en lounge indrettet med bænke, dæmpet belysning og træmøbler. For at fuldende oplevelsen tilbyder stedet kyllingesandwiches, som f.eks. en mochidonut serveret med syltet ananas, koriander og jordbær. 

Handshake Speakeasy, Mexico City – En skjult oplevelse

Handshake Bedste barer i verden
Foto: Handshake Speakeasy

Det er svært at finde Handshake Speakeasy‘s hemmelige placering, men dem det lykkes for, belønnes med en enestående cocktailoplevelse. Skjult i det trendy Colonia Juarez kvarter er Handshake fyldt med sort lak, marmor og messing, der virkelig sætter navnet på listen over de bedste barer i verden!

Mens det midterste århundredes interiør hylder guldalderen, ser menuen mod fremtiden. Drinkskortet, der ser klassisk ud ved første øjekast, afslører uventede smagsoplevelser. Fortiden er dog også repræsenteret i et omfattende udvalg af sjældne og aldrende spiritus.

Paradiso, Barcelona – Tidligere vinder af verdens bedste bar

Paradiso Bedste barer i verden
Foto: Paradiso

Paradiso har en af de mest usædvanlige indgange – adgangen sker gennem en køleskabsdør. Denne bar i Barcelona, kåret som nr. 1 på listen over verdens bedste barer i 2022, har køer ned ad gaden. Det skyldes, at Paradiso ikke bare er en cocktailbar – det er en oplevelse.

Fra den førnævnte indgang til den smukt udskårne buede træbar, den travle atmosfære og drinks så storartet, at ejerne Giacomo Giannotti og Margarita Sader sandsynligvis kunne tage penge for billetter.

Når den årlige Paradiso-menu offentliggøres, kommer den fra øverste hylde. Den næste menu vil udforske verdens mysterier – i flydende form.

Connaught Bar, London – 15 års erfaring blandt de bedste

Connaught Bedste barer i verden
Foto: Connaught Bar

Hvis den ideelle hotelbaroplevelse handler om elegance, så er Connaught Bar det bedste eksempel. Her er hver eneste detalje nøje gennemtænkt – fra velkomsten til farvellet og alt derimellem. 

Tag et kig på barens Masterpieces section – her findes de mest populære cocktails fra de 15 år, baren har eksisteret, og hver enkelt er en vinder.

Little Red Door, Paris – Det bæredygtige valg blandt verdens bedste barer

Little red door Bedste barer i verden
Foto: Little Red Door

Bag den røde dør gemmer sig en bar, der nu er en førende stemme inden for bæredygtig barpraksis. Little Red Door viser hvordan barer kan bringe producenter og cocktailskabere tættere sammen.

Baren skærper sit fokus yderligere, og inkluderer smukke fotografier af producenterne, der leverer ingredienserne til cocktailsene. 

Licorería Limantour, Mexico City – Nyt pust i nattelivet

Licoreria
Foto: Licorería Limantour

Licorería Limantour ændrede barmiljøet i Mexico City, da det åbnede i 2011. 

Baren med to etager summer af energi, og gæster strømmer ud på gaden hver aften alle ugens dage. Bag baren fortsætter udbuddet af drikkevarer med at blive nyfortolket. 

Tayēr + Elementary, London – Den mest eksperimenterende blandt verdens bedste barer

Bar
Foto: Tayēr + Elementary

Sæsonbetonede cocktails, moderne, bæredygtige teknikker og specialdesignede barstationer, hvorfra der serveres cocktails – velkommen til Tayēr + Elementary i London.

Det første område du træder ind i er Elementary, som har en industrielt udformet facade ud mod gaden med et langt fællesbord, hvor du kan nyde egenproduceret vin og øl. I Tayēr er der en testkøkken-vibe, hvor mindre kendte ingredienser udforskes med laboratorieudstyr for at levere nye smagsoplevelser.

Alquímico, Cartagena – Med plads til det hele

Bar
Foto: Alquímico

På tre etager viser Alquímico sine mange facetter, fra fester til det velgørende gård-til-bar-koncept og en progressiv cocktailmenu, der fremhæver Colombias biodiversitet.

Efter at den fransk-vietnamesiske ejer Jean Trinh forelskede sig i Colombia, ønskede han at give noget tilbage til det land, han nu kalder hjem. Hver af barrens tre etager udtrykker deres egen identitet gennem drinks og vegetariske retter.

Himkok, Oslo – Hjemmelavet drinks på menuen blandt verdens bedste barer

Himkok
Foto: Himkok

“Himkok” oversættes til “hjemmelavet”, og det siger meget om, hvad der sker her. Alt hvad der kan laves i baren laves der. Faktisk er det første, du bemærker, når du træder ind, destilleriet, der pumper gin, akvavit og vodka til hanerne. Forvent at se akvavit modne i tønder i baren og cocktails med lokale ingredienser som havtorn og multebær. 

Men Himkok er ikke bare en smart bar med et destilleri. Der er meget mere. Bagved er der et mere afslappet område, der fokuserer på lokale cidere og øl, og ovenpå er der en tredje bar, der serverer klassiske cocktails fra haner.

Rejsetilbud

Rejse til Istanbul
Kreta lille
Brandholm Badehotel

I samme kategori

Feskekörka udefra_foto Markus Esselmark
Nature Family Resort Feuerstein Sommer 2020
Gran Canaria (kopia)
Island Bucketlist

Mest læste

zakynthos-1281685_640
Nature Family Resort Feuerstein Sommer 2020
Island Bucketlist
Paradiso Bedste barer i verden

Populære kategorier

Information

Nyhedsmail

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)