Historiske Badehotel på LOLLAND

Inkl. overnatning og morgenmad

kr. 1.098,-

pr. person

Logo SDH

1.098 kr.

pr. person

Grib chancen og book et ophold på det historiske Bandholm Badehotel. Her er solstrejf, bølgeskvulp og luksuriøs hygge. Det er netop dét, der er kendetegnende for den særlige, danske tradition at bo på et badehotel.

 

Dette hotelophold på Bandholm Badehotel inkluderer:

  • Overnatning
  • Bandholm Badehotel’s lækre morgenmad: Lokalt charcuteri, hjemmelavet marmelade, ost, friskbagt brød,  Bandholmpølse og æg fra lokale Dalbakkegård.
    Hertil serveres friskbrygget kaffe eller the, samt årstidens friskpressede frugtjuice.

 

Pris fra kr. 1.098,- pr. person (ved 2 personer)

 

Rejsetilbud

 

Alle ophold skal bookes direkte ved Small Danish Hotels.

Tlf. nummer til Small Danish Hotels:  75648700

 

Bandholm-Hotel

Lollands gastronomiske perle

Bandholm Badehotel er Lollands gastronomiske perle. Chefkokken har arbejdet på de bedste danske Michelin restauranter, og med sit eget præg kombinerer han det bedste fra Michelin-restauranterne med sit lokale kendskab til området. Råvarerne på Lolland-Falster er af utrolig høj kvalitet, og med det som base sammensætter køkkenet helt unikke smagsoplevelser. Ingredienserne vil være fra lokale leverandører: Urter fra Den Grønne Verden i Søllested, æg og kyllinger fra Bakkedal Gård, friskfanget fisk fra Langø samt økologisk mel fra Lammehaven. Som gæst i restauranten vil man kunne glæde sig til at sætte gaflen i en 4- eller 7-retters menu, der knaser af friskhed.

Bandholm Badehotel driver en velbesøgt restaurant med lokalt inspirerede retter og udsøgte gourmetoplevelser, baseret på lokale råvarer.
Om sommeren er den overdækkede terrasse med udekøkken og bar åben for betjening til langt ud på de lune sommeraftener. Vores bar/lounge er samlingsstedet hvor hotelgæster mødes til smagfulde cocktails og stemningsfuld musik.
Alle værelser er nyrenoverede, og er indrettet smagfuldt med stemning af badehotel og historie.

 

 

Historiske Bandholm Badehotel siden 1692 med gastronomi i højsædet

På det historiske Bandholm Badehotel bliver jeres besøg mindeværdigt.
Her er solstrejf, bølgeskvulp og luksuriøs hygge. Det er netop dét, der er kendetegnende for den særlige, danske tradition at bo på et badehotel.

Der bliver kræset om jeres måltid med bæredygtige råvarer fra Sydhavsøerne, Smålandshavet byder på et forfriskende dyp fra Danmarks ældste badeanstalt, og sidst på aftenen sørger den lollandske stjernehimmel for at lulle jer i søvn, som gæster er blevet det her de seneste 330 år.

På Bandholm Havn lå der oprindeligt en kongeligt privilegeret kro, der allerede i 1692 bød handlende velkommen, når rejsen gik gennem det lollandske vand og land. Her hviler nu det smukke, hvide badehotel, der i 1886 afløste den aldrende kro, og som i dag byder gæster velkommen til.

Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning. Har kan du lave alt….og ingenting. Er du stresset?, så tag et dyb i smålandshavet fra Danmarks ældste badeanstalt og få varmen og roen straks bagefter i vores strandsauna. Vores baghave er landets smukkeste safaripark, og genboen er golfbanen. Lad Lolland lokke og nyd det smukke landskab til fods, på cykel eller i bilen.

Flere rejsetilbud fra Small Danish Hotels

Hotel Svanen
Hotel Pinenhus
Hotel Røde Kro

Seneste artikler

sommer harzen
ferie i Gøteborg
Hohe Salve
Magiske destinationer i London

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)