Bandholm Badehotel

Small Danish Hotels

698 kr.

pr. person

Grib chancen og book et ophold på det historiske Bandholm Badehotel. Her er solstrejf, bølgeskvulp og luksuriøs hygge. Det er netop dét, der er kendetegnende for den særlige, danske tradition at bo på et badehotel.

 

Dette hotelophold på Bandholm Badehotel inkluderer:

  • Overnatning
  • Bandholm Badehotel’s lækre morgenmad: Lokalt charcuteri, hjemmelavet marmelade, ost, friskbagt brød,  Bandholmpølse og æg fra lokale Dalbakkegård.
    Hertil serveres friskbrygget kaffe eller the, samt årstidens friskpressede frugtjuice.

 

Pris fra kr. 698,- pr. person (ved 2 personer)

 

Rejsetilbud

 

Alle ophold skal bookes direkte ved Small Danish Hotels.

Tlf. nummer til Small Danish Hotels:  75648700

 

Bandholm-Hotel

Lollands gastronomiske perle

Bandholm Badehotel er Lollands gastronomiske perle. Chefkokken har arbejdet på de bedste danske Michelin restauranter, og med sit eget præg kombinerer han det bedste fra Michelin-restauranterne med sit lokale kendskab til området. Råvarerne på Lolland-Falster er af utrolig høj kvalitet, og med det som base sammensætter køkkenet helt unikke smagsoplevelser. Ingredienserne vil være fra lokale leverandører: Urter fra Den Grønne Verden i Søllested, æg og kyllinger fra Bakkedal Gård, friskfanget fisk fra Langø samt økologisk mel fra Lammehaven. Som gæst i restauranten vil man kunne glæde sig til at sætte gaflen i en 4- eller 7-retters menu, der knaser af friskhed.

Bandholm Badehotel driver en velbesøgt restaurant med lokalt inspirerede retter og udsøgte gourmetoplevelser, baseret på lokale råvarer.
Om sommeren er den overdækkede terrasse med udekøkken og bar åben for betjening til langt ud på de lune sommeraftener. Vores bar/lounge er samlingsstedet hvor hotelgæster mødes til smagfulde cocktails og stemningsfuld musik.
Alle værelser er nyrenoverede, og er indrettet smagfuldt med stemning af badehotel og historie.

 

 

Historiske Bandholm Badehotel siden 1692 med gastronomi i højsædet

På det historiske Bandholm Badehotel bliver jeres besøg mindeværdigt.
Her er solstrejf, bølgeskvulp og luksuriøs hygge. Det er netop dét, der er kendetegnende for den særlige, danske tradition at bo på et badehotel.

Der bliver kræset om jeres måltid med bæredygtige råvarer fra Sydhavsøerne, Smålandshavet byder på et forfriskende dyp fra Danmarks ældste badeanstalt, og sidst på aftenen sørger den lollandske stjernehimmel for at lulle jer i søvn, som gæster er blevet det her de seneste 330 år.

På Bandholm Havn lå der oprindeligt en kongeligt privilegeret kro, der allerede i 1692 bød handlende velkommen, når rejsen gik gennem det lollandske vand og land. Her hviler nu det smukke, hvide badehotel, der i 1886 afløste den aldrende kro, og som i dag byder gæster velkommen til.

Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning. Har kan du lave alt….og ingenting. Er du stresset?, så tag et dyb i smålandshavet fra Danmarks ældste badeanstalt og få varmen og roen straks bagefter i vores strandsauna. Vores baghave er landets smukkeste safaripark, og genboen er golfbanen. Lad Lolland lokke og nyd det smukke landskab til fods, på cykel eller i bilen.

Flere rejsetilbud

Oplev Amalfikysten
Rejse til Amalfikysten
Se rejsetilbud
Rejse til Calpa
Langstidsrejse til Costa Blanca og Calpe
Se rejsetilbud
Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Se rejsetilbud

Seneste artikler

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
photographer-g4ab2a9fc9_640
Weekendophold i Randers

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
All-inclusive resorts
Verdens mindste lande

Forsiden netop nu

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
photographer-g4ab2a9fc9_640
Weekendophold i Randers
populære rejsemål i 2023
Lokale unge i landsbyen Kfar Kama, Israel
hotel dubai
Togrejser for 2023

Mest læste

Danmark

Weekendophold i Randers
Kroophold
Juleophold
julemarked i tivoli

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Zillertal
Solnedgang på Mallorca
Stranden i Tel Aviv
zakynthos-1281685_640
Vorarlberg
Australiens bedste rejseoplevelser
Ferie for Alle

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)