Essensen af Vietnam: Et overflødighedshorn af sanseindtryk

Denne artikel er skrevet i samarbejde med BestTravel

 

Et land med svimlende naturlig skønhed og kulturelle kompleksiteter, med dynamiske megabyer og bjergstammefyldte landsbyer – Vietnam er både eksotisk og overbevisende. Men hvor skal man overhovedet starte? Tag med Best Travel på en fortryllende rundrejse til dette vidunderlige land med nøje udvalgte besøg og sanseindtryk ad libitum. 

Med fokus på Halong Bay, Hanoi, Hué, Dalat og Ho Chi Minh bydes du her velkommen på rejsen til essensen af Vietnam!

 

Udforsk essensen af Vietnam fra nord til syd

Halong-bugten

Turen starter vidunderskønt ud ved UNESCO verdensnaturarvsstedet Halong-bugten. Dette er Nordvietnams største seværdighed og et af Asiens smukkeste naturskønheder. 

Med en 5 timers lang sejltur får du masser af tid til at nyde landskabet. Her vil du opleve mere end 3.000 mystiske grotter, huler og kalkstensøer i forskellige former og størrelser.

 

Hanoi

Hanoi
Billede: BestTravel

 

Essensen af Vietnam indeholder selvfølgelig også den charmerende hovedstad Hanoi. Hanoi er en skøn cocktail af det nye og moderne, blandet med århundredgamle traditioner. Her er der både plads til kulturelle besøg i templer, oplevelser i det smukke landskab og autentisk mad på lokale restauranter.

 

Hue og Dalat

Kejserbyen Hué byder på den storslåede kejserplads Citadellet med Den Forbudte Lilla By, der i sin tid udelukkende var forbeholdt kejseren. Udforsk Dong Ba-markedet, hvor der sælges frisklavet mad, eksotisk frugt og grønt, friskfanget fisk, tøj og tasker og de traditionelle kegleformede Non Bai Tho hatte.

I den romantiske koloniby Dalat vil du opleve smukke franske kolonivillaer. På gårdene dyrkes der blomster, jordbær, rødbeder, artiskokker og kaffe – fremfor ris. De mange feriehuse er i dag tilført vietnamesisk arkitektur, og Dalat er kendt som Vietnams mest romantiske by

 

Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City
Billede: BestTravel

 

Vietnams største by er en eksplosion af liv – en moderne millionby i konstant forandring. Her fornemmer man for alvor forskellen på Nord- og Sydvietnam. Du kommer på en spændende byrundtur, hvor i bl.a. passerer den katolske kirke Notre Dame, det forhenværende præsidentpalads Genforeningsbygningen og Museet for Krigsforbrydelser.

 

 

Essensen af Vietnam: Fantastisk rejse med autentisk mad, luksuriøs indkvartering og oplevelser for livet

Essensen af Vietnam
Billede: BestTravel

 

Essens er en kvalitetsrejse med de gode oplevelser i højsædet. I en afslappet og hyggelig atmosfære udforskes det autentiske Vietnam fra nord til syd. I kommer hver nat til at sove på 4-stjernede hoteller, med undtagelse af opholdet i Ho Chi Minh City hvor det 3-stjernede hotels beliggenhed er blevet prioriteret.

Hos Best Travel er vietnamesiske rytmer også pragtfulde smagsoplevelser. De fleste måltider nydes derfor på lokal-restauranter. Kom helt tæt på den gæstfrie og livsglade befolkning samtidig med, at i får mulighed for at smage forskellige egnsretter.

På de lange strækninger benyttes indenrigsfly i stedet for bus og tog, så der er god tid til fordybe sig i Vietnams højdepunkter.

Vietnam er et overflødighedshorn af sanseindtryk og kontraster. En flot rundrejse gennem en levende historiebog med landets utrolige skønhed – fyldt med afvekslende natur og fortællinger. En bog, du ville ønske, ikke havde nogen slutning! Læn dig tilbage – og nyd det autentiske vietnamesiske eventyr.

Læs mere og book rejsen her 

Rejsetilbud

Rejse til Nordgrækenland
Eventyrrejse til Nordgrækenland
Se rejsetilbud
Rejse til Israel
Skøn rejse til Israel
Se rejsetilbud
Drømmerejse til Grønland
Drømmerejse til Grønland
Se rejsetilbud

I samme kategori

Rejse til Svalbard
alicante
Diskobugten
Italien

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
troldejagt i Danmark
alene

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)