Tag sammen afsted på et spaophold på Kurhotel Skodsborg, ét af Danmarks mest luksuriøse spahoteller. Med sin prisvindende og arkitekttegnede spaafdeling indbyder det til afslapning og velvære i naturskønne omgivelser.

Udsigten over Øresund rammesætter et ophold her, og oplevelsen af en særlig nordisk vibe understøttes af lysindfaldene og det rene design, der løber gennem Kurhotel Skodsborg.

 

Dette Spaophold på Kurhotel Skodsborg inkluderer:

 

Pris: Fra 1.350 kr. pr. person (ved 2 personer).

 

Rejsetilbud

 

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

 

Et luksuriøst spahotel

Nord for København finder du Kurhotel Skodsborg – et luksuriøst spahotel med arkitekttegnede spa- og fitnessfaciliteter, skønne wellnessbehandlinger, privat badebro, atmosfærefyldt “Brasserie Carl”, uformelle “The Lobby” og tagterrasse med udsigt til Øresund. Mulighederne er mange. Hér kan du nyde alt det bedste i livet.

 

 

Mulighederne er mange på et spaophold på Kurhotel Skodsborg

En solstribe falder ind gennem det store vindue, fanger vandspejlet og kaster glimtene rundt i rummet. De høje, lyse stenvægge tager imod og skaber en livfuld kontrast til det blå vand med krusningerne i overfladen.

Det er kun lyden af det klukkende vand, der bryder stilheden i Kurhotel Skodsborgs spaafdeling. Her finder du nemlig en oase, der midt i dagligdagen beder dig om at stoppe op for at lytte til stilheden og sænke dig ned i vandet. På Kurhotel Skodsborg kan alle sanserne gå på opdagelse, men vandets rolige bevægelser skyller fortsat gennem stedet og udvikler sig fra spaafdelingens klukkende ro til Øresunds brusende bølger i front.

Kurhotel Skodsborg