Fantastisk rejse til Indien

Inkl. fly og hotel

kr. 18.995,-

pr. person

Best Travel

18.995 kr.

pr. person

Rundrejse i Indiens fortryllende verden med fokus på Delhi, Pushkar, Jaipur og Agra – krydret med uudslettelige synsoplevelser, der længe vil sidde på nethinden. Indien er gennemsyret af en enestående kultur og historie, som kun kan opleves i Indien! Glæd dig til 5-stjernede overnatninger og fremragende maharaja-hoteller samt ”Indien på skinner”. Vi mærker essensen af Indien – og kommer tæt på befolkningen i det farverige eventyrland!

Rejse til Indien: Dette er inkluderet

 • Fly til Delhi t/r inkl. bagage
 • Lufthavnstransfer t/r
 • Bustransport i Indien
 • Tog Delhi-Ajmer (Executive chair car)
 • Tog Jaipur-Agra (Chair car)
 • 10 overnatninger på hotel:
  • 3 nætter i Delhi (5-stjernet)
  • 1 nat i Pushkar (Heritage-hotel)
  • 1 nat i Pushkar (Camp Resort)
  • 3 nætter i Jaipur (Heritage-hotel)
  • 2 nætter i Agra (5-stjernet)
 • 10 x morgenmad
 • 1 x frokost
 • 7 x middag
 • Udflugter iflg. program m/entré til:
  • Delhi: Jama Masjid m/rickshawtur, Gandhi museum, Lotustemplet
  • Pushkar: Brahma og Saraswati templerne, indisk musik og danseopvisning
  • Jaipur: Jantar Mantar, Hawa Mahal, City Palace, Amer Fort m/jeeptur
  • Agra: Taj Mahal, Det Røde Fort
 • Engelsktalende lokalguide
 • Erfaren dansk rejseleder

Pris fra 18.995 kr. pr. person

Rejsetilbud

Rejse til Indien

Lær mere om det fantastiske land

Indien er en mangfoldighed af seværdigheder i topklasse. Et bombardement af sanseoplevelser. Hellige køer i gaderne. Et mylder af autorickshaws, scootere, turbanklædte mænd og kvinder i kulørte sarier. Dette kæmpestore land er på størrelse med Europa – 76 gange større end Danmark, og er netop blevet verdens folkerigeste land med over 1,4 milliarder indbyggere. Indien er mødet med rigdom og fattigdom, en babylonisk forvirring af racer, sprog, guder og Aladdins lamper! En eksplosion af farver, dufte og lyde. Vi er i INDIEN.

ESSENSEN af Indien er en kvalitetsrejse med formidable oplevelser fra landets kendte og ukendte verden – eventyr på højt niveau. Maharajaernes tidligere paladser og herskabshuse er elegant omdannet til romantiske heritage-hoteller.

Det er lykken at bo og spise godt, og det gør vi på hele rejsen. Glæd dig til at opleve de 5-stjernede hoteller- og de helt unikke heritage-hoteller. PUSHKAR er autentisk. Ved den hellige Pushkar-sø kommer vi tæt på hinduismen, og oplever pilgrimme langs den smukke sø og ved byens mange templer. Fra vores charmerende heritage-hotel kan du nyde den fremragende udsigt over hele søen – ligesom vi også skal bo en nat midt i naturen i en luksuscamp.

De fleste elsker den smukke og fremmedartede by, JAIPUR. Det spændende udflugtsprogram sørger for, at vi får det eksotiske Indien helt ind under huden. Her bor vi 3 nætter på et unikt heritage-hotel med god tid til at opleve byens farver, magi, mystik og kaos – blandet med pragt og historie udover alle grænser. At opleve det fabelagtige Jaipur er stærkt vanedannende!

Øverst på manges ønskeseddel står ”Taj Mahal” – og du kan glæde dig, for det er præcis lige så fantastisk, som du sikkert forestiller dig! Det underskønne gravmonument er udnævnt som et af verdens 7 nye vidundere. At se det gigantiske mesterværk ved solopgang er ubeskriveligt – det skal ganske enkelt opleves. Millioner af glimtende halvædelsten er indsat i den kridhvide marmor. Alt er gennemført til mindste detalje.

I DELHI går vi i Gandhis fodspor, og besøger også det smukke Lotustempel, der med sine kunstige damme giver en oplevelse – som var templet en flydende lotusblomst. Det er ikke uden grund, at templet kaldes det 20. århundredes Taj Mahal. To gange oplever vi INDIEN PÅ SKINNER – en behagelig rejseform, hvor vi oplever den venlige befolkning i øjenhøjde. Vi sidder på en komfortabel klasse, og ser landskabet glide forbi.

Rejs UD i VERDEN med Best Travel – Essensen af Indien er det perfekte valg. En kvalitetsrejse på de bedste årstider – og med god tid til at opleve dette uforglemmelige eventyrland!

Flere rejsetilbud fra Best Travel

Rejse til Indien
Rejse til Gardasøen
Irland

Seneste artikler

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
nationalparker i Europa
Design uden navn-15

Mest læste

Nimb Rooftop København
troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Klippeøerne i Vietnam

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)