REJSEBUREAU

Stjernegaard Rejser

Gå til Stjernegaard Rejser's hjemmeside

Rejsetilbud fra Stjernegaard Rejser

Mere om Stjernegaard Rejser


Stjernegaard Rejser er et dansk rejseselskab med mere end 30 år på bagen. Selskabet udvikler selv deres rejser, og destinationerne spreder sig over det meste af verden. Lige fra Antarktis til New Zealand og fra Vietnam til USA. Der tilbydes både individuelle rejser og rundrejser i grupper (10-25 mennesker) med dansk rejseleder.

Herunder kan du se et udsnit af de mange rejser, som du kan vælge imellem hos Stjernegaard.

 

Thailand

Stjernegaard tilbyder mange forskellige rejser til Thailand, der er ét af danskernes foretrukne rejsemål. Thailand har nemlig det hele. Hér er både noget for børnefamilien og for de kulturinteresserede. Du finder  et mix af Østens mystik, storbyliv og fantastiske strande.


Hos selskabet kan du både få rundrejser og individuelle rejser til Thailand. Som rundrejse med dansk rejseleder kan du vælge imellem ”På floder gennem Østens mystik, der tager dig både til Nord- og Sydthailand og ”Orientens skattekiste”, der også tager dig med til Cambodia.

 

Thailand

 

Stjernegaard Rejser Bali

Bali er en anden destination, hvortil Stjernegaard har mange rejser, både individuelle og rundrejser. På de individuelle rejser kan du udforske øen i dit eget tempo og efter dit humør, eller du kan tage med på nogle af de mange udflugter med en guide.

I skrivende stund er der 2 krydstogter og 2 rundrejser, der bringer dig til Bali, samt et væld af individuelle rejser. På rundrejsen ”På sansernes ø” rejser man i en gruppe på max 20 personer og begynder på østkysten tæt ved den storslåede Aguang-vulkan, der er 3.000 meter høj.

 

Stjernegaard Rejser

 

Stjernegaard Rejser Cuba

Hvis du drømmer om at opleve Cuba, så er du også havnet hos det helt rigtige rejseselskab. Cuba har nemlig været ét af Stjernegaards vigtigste rejsemål i mere end 20 år. Lige nu kan du vælge imellem hele 5 rundrejser med dansk rejseleder og 14 individuelle rejser. Og ift. de individuelle rejser, er der selvfølgelig plads til, at du kan skræddersy og tilpasse din rejse yderligere.

Overvejer du en rundrejse, så prøv at se nærmere på rejsen ”Autentiske Cuba – hele øen”. Hér kommer du hele øen rundt fra de historiske byer Camagüey og Gibara i det centrale og østlige Cuba til uforglemmelige Havana i vest.

 

Stjernegaard Rejser

 

Krydstogter

På et krydstogt præsenteres du for nye oplevelser dag for dag, nye byer og nye lande. Skibet og livet på havet er en oplevelse i sig selv, og på de forskellige destinationer tilbydes et spændende udflugtsprogram, som man kan vælge til eller fra, som man har lyst til.

Stjernegaard har mange krydstogter med danske rejseledere. Fx krydstogterne ”Fra Singapore til Dubai”, ”Japan rundt – påske 2020” og ”Australien og New Zealand”. Der er krydstogter for en hver smag. Der er også ”Argentina, Kap Horn og Antarktis”, der er lige noget for globetrotteren, og som tager dig med til to verdensdele.

 

Stjernegaard Rejser

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)