REJSEBUREAU

GIBA Travel

GIBA Travel er et rejseselskab, der arrangerer kvalitetsrejser indenfor områderne kultur, velvære, opera, krydstogt og gourmet til et modent publikum. Det drejer sig bl.a. om busrejser, flyrejser, krydstogter og bilferie, der varetages af erfarne dansktalende rejseledere.

Rejsetilbud fra GIBA Travel

Mere om GIBA Travel

Busrejser med GIBA Travel

GIBA Travel tilbyder oplevelsesrige busrejser. Busrejserne går til nogle af Europas smukkeste og interessante områder, og hvor man kan opleve historiske bygninger, museer og mad fra alle verdenshjørner. Undervejs på busrejsen vil den dansktalende rejseleder fortælle om de spændende ting, man passerer forbi samt fortælle om rejsemålet.

 

Flyrejser med GIBA Travel

Hos GIBA Travel får du masser af oplevelser, når du bestiller en flyrejse. Der er mange spændende destinationer med både kultur, gastronomi og hyggeligt samvær. De har rejser, hvor de besøger den lille vinbonde såvel som det store kooperative. Alle flyrejserne er med et flot udflugtsprogram og dansktalende rejseleder.

 

Krydstogter med GIBA Travel

At tage på et krydstogt er en skøn måde at rejse på. Hos rejseselskabet tilbydes store oplevelser til vands, mens dit flydende hotel fører dig rundt. Når du tager på krydstogt, oplever du forskellige, interessante seværdigheder. Om bord på skibet er det ren afslapning, hyggelige stunder og god mad. Fælles for alle selskabets krydstogter er den hyggelige atmosfære og den behagelige rejseform.

 

Giba Travel

 

Bilferie med GIBA Travel

På en bilferie med GIBA Travel bestemmer du selv tempoet. Selskabet tilbyder et stort udvalg af rejser rundt i hele Europa. På alle rejserne hjælper de med at finde smukke destinationer og sammensætte spændende udflugter. De byder på alt lige fra shopping til naturoplevelser og sejlture. På kør-selv-ferie er det dig, der bestemmer – Så pak kufferterne, spænd selen og kør afsted!

 

Grupperejser – for det voksne publikum

GIBA Travel har flere års erfaring med at arrangere grupperejser for private foreninger, familier, firmaer og organisationer til hele verden – ud fra individuelle ønsker og behov. Rejseselskabet hjælper under hele processen – fra idé til den veloverståede rejse. Man kan vælge en grupperejse fra de spændende og allerede programsatte rejser, eller de kan sammensætte rejsen efter dine ønsker og behov.

Når du sammen med selskabet har fundet frem til, hvad din rejse skal indeholde, tager de sig af alt det praktiske og er klar med rådgivning og tips hele vejen igennem.

 

 

Vinrejse til Frankrig

 

Erhvervsrejser med teambuildingkursus

GIBA Travel kan også arrangere firmarejser, så den passer til netop din virksomheds ønsker og forventninger til en rejse. En er­hvervs­rej­se kan fx indeholde et teambuildingkursus for at give med­ar­bej­de­re en bedre mulighed for at lære hinanden at kende. Hotellerne har kon­fe­ren­ce­lo­ka­ler, internet og tilhørende udstyr, hvis du skal præsentere noget materiale.

 

Vinforedrag – rejse i ’Vinens verden”

GIBA Travel holder foredrag for både virksomheder, foreninger og klubber. Foredraget omhandler forskellige vine, deres oprindelse og historie. Du hører om vinens myter og mysterier, såvel som dyrkning af vin og om de klassiske vindistrikter. Og så får du selvfølgelig nogle fantastiske smagsoplevelser undervejs.

Du kommer med på en rejse i ’Vinens verden’, hvor der smages på forskellige vine fra fx Frankrig, Italien eller Spanien. Selvom du er nybegynder eller kender til vine, er det altid en oplevelse at komme ind i ’Vinens verden’.

 

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)